1 ile 30 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galatasaray - Juventus maçında da bahsetmiştim.

Juventus kendi sahasında kupa kaldırmak için varıyla yokuyla saldır Uefa'ya.Juventus'u çekecek her takım 1-0 geride başlar maça bana göre.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Juve'yi çeksek ve yine aynı senaryo yaşansa ne kadar güzel olur varya.

Conte çıldırır yemin ediyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Galatasaray - Juventus maçında da bahsetmiştim.

Juventus kendi sahasında kupa kaldırmak için varıyla yokuyla saldır Uefa'ya.Juventus'u çekecek her takım 1-0 geride başlar maça bana göre.

italyan takimlari uefayi asla onemsemezler ve uefa eski uefa degil arti para...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    italyan takimlari uefayi asla onemsemezler ve uefa eski uefa degil arti para...
    Şimdi İtalyan falanı geçelim de Düşünelim ki Türk takımlarımızdan herhangi biri Şampiyonlar Ligin'de ve grup 3.lüğü garanti fakat 2.sırada da bitirme ihtimali var.
    Bu takım Fenerbahçe olursa Kadıköy'de , Galatasaray olursa TT Arena'da , Beşiktaş olursa yeni yapılacak stad da oynanacak ama Uefa kupası finali.

Sence 2.sıradan Şampiyonlar Ligine mi devam etmek ister yoksa 3. Olup kendi evinde kupa kaldırmaya mı çalışır ? Tabi bunu yapabilecek potansiyelleri olduğunu düşünerek cevaplarsan sevinirim.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Şimdi İtalyan falanı geçelim de Düşünelim ki Türk takımlarımızdan herhangi biri Şampiyonlar Ligin'de ve grup 3.lüğü garanti fakat 2.sırada da bitirme ihtimali var.
    Bu takım Fenerbahçe olursa Kadıköy'de , Galatasaray olursa TT Arena'da , Beşiktaş olursa yeni yapılacak stad da oynanacak ama Uefa kupası finali.

Sence 2.sıradan Şampiyonlar Ligine mi devam etmek ister yoksa 3. Olup kendi evinde kupa kaldırmaya mı çalışır ? Tabi bunu yapabilecek potansiyelleri olduğunu düşünerek cevaplarsan sevinirim.
    3 katı para kazanmak yerine avrupanın 2.seviye takımlarının olduğu uefaya gitmek istemezler juventus bu her zaman clyi hedefler bu takımda zidanelar henryler trezegeutler del pierolar nedvedler buffonlar daha nicesi oynadı juventus da juventus avrupanın en büyük 10 takımından biridir

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    3 katı para kazanmak yerine avrupanın 2.seviye takımlarının olduğu uefaya gitmek istemezler juventus bu her zaman clyi hedefler bu takımda zidanelar henryler trezegeutler del pierolar nedvedler buffonlar daha nicesi oynadı juventus da juventus avrupanın en büyük 10 takımından biridir
    Juventus'un şl de devam etse kupayı kazanabileceğini düşünüyorsunuz yani.

Neyse peki öyle olsun ben ne kadar anlatırsam anlatayım illaki karşı düşünceler çıkacaktır.Saygı duyarım.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Juventus'un şl de devam etse kupayı kazanabileceğini düşünüyorsunuz yani.

Neyse peki öyle olsun ben ne kadar anlatırsam anlatayım illaki karşı düşünceler çıkacaktır.Saygı duyarım.
    en azından juventusun kadrosu o kalitede

sizce de o seviyede değil mi bayern barca real cityden sonra bence en iyi kadro onlarda ama uyum sorunu vardı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

sizce de o seviyede değil mi bayern barca real cityden sonra bence en iyi kadro onlarda ama uyum sorunu vardı
    Tam tersi uyum vardı ancak kadro kalitesi yeterli değildi. Cihan bilir takip ettiği için. 3-4 yıldır 3-5-2 oynuyor Juventus, Conte geldiğinden beri.

Zaten kadro ve uyum oturduğu için ana kadroya sadece 1-2 takviye yapıyorlar. Mesela bu yıl Llorente ve Tevezdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bayern , Barça , Real hatta ben o sıraya Atletico Madrid'i bile koyabilirim.

Kaldı ki Juventus çok iç açıcı olsaydı Galatasarayı rahatça geçmesi gerekirdi dimi ?

Ek olarak bir alt kupaya gidelim , Şl yi alma ihtimali olabileceğini savunduğunuz Juventus Uefa kupasında direk favoridir dimi mantıken ? Bu yüzden olması olası bir ihtimaldi benim dediğim.Fakat bıraktılar gibi birşey demiyorum.

Fakat şu saatten sonra Şampiyonlar Liginden elenmiş bir Juventus üstelik Finali kendi sahasında olacak bir takımken her takıma karşı 1-0 önde başlar.

Mesaj Yetkileri