Bir istatistik. Bu sezon Akhisar'ın deplasmanda golü yok.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bilal sakatlandı büyük fırsat.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
hasan alı cok kotu oynuyor
maça 5 dakikadan fazla dayanamadım. o 5 dakikalık gözlemimde tempo düşük ve kulağıma gelen tiz bir ses vardı. kapattım gitti.
(/s)
Hakeme helal olsun. Çok zevkli maç oluyor ya.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sonko KIRMIZI PENALTI
Penalti fenerbahce kullancak , 10 kisi kaldi akhisar
kuyt kacirdi evren cikartti
Yapma KUYT
Kuyt'ın penaltısını kim 20 yaptı bu Fm 2012'deYahu Cristian atsın işte ne diye Kuyt atıyorsa.
100 de 100 penaltı .kuyt kaçırdı
Evren'e helal olsun Akhisar'ın kalecileri de neymiş ya öyle Oğuz'dan sonra şimdi de Evren.![]()
10Kişi kalan Akhisarın penaltı gol olmadığı için direncinin artacağını düşünüyorum.Fakat Fenerbahçe golü bulacaktır.
Emenike resmen kapak yaptı.Spikerler tam Webo girer mi dedikten 5 saniye sonra gol geldi.
Evren'in golde pozisyon hatası var gibi.
Fener çok iyi zamanda açtı kilidi 2-3'te gelir gibi.
fenerbahce zorlanmıyor hiç.eğer atmak isterlerse 2-3 gol daha atarlar fakat zorlamazlarsa sıkıntı olur rehavete gerek yok akhisar golü bulur 2 gelmezse
Antreman havasında geçiyor, Akhisar bu saatten sonra mucize yaratması lazım. Bunu başarabileceklerini sanmıyorum. Maç sonuna doğru fark gelir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
FMde de kaçırıyor, ben Kuyt'a attırmıyorum da bu takımda penaltıları kim atacak 2 yıldır belli değil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
hasan ali 5.9 falan ile oynuyor![]()
Fenerbahçe maçlarını izlerken aklıma Gerets ile şampiyon olduğumuz sezon geliyor.
Emenike'nin verilemeyen penaltısı efsane yalnız.2. penaltıyı verirsem ayıp olur dedi heralde.
Webo da attı 3 oldu.Bu arada Hakem büyük ihtimal bi maçta 2 penaltı olmaz diye düşündü![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
0-0 olsa tereddütsüz verirdi o penaltıyı. Gördüklerini çalsalar kral olacaklar ama hepsi hesap kitap yapmaktan sürekli adam gibi maç yönetemiyorlar.
1) Munih
2) Fener
Açık ara şampiyon olacaklar.
Bu sene cidden oturmuş bir takım var sahada gözüküyor. Transfere ihtiyaç yok. Antreman havasında geçen bir maç.
Ersun Yanal daha önce nerelerdeydin?
Bruno Alves attı 4 oldu.Maç çok rahat geçiyor.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.