Sayfa 44 / 56 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzonspor'un muhtemel rakipleri :

Ajax
    Anzhi
    Real Betis
    Dinamo Kiev
    Dnipro
    Esbjerg
    Juventus
    Slovan Liberec
    Maccabi Tel Aviv
    Maribor
    Chernomorets Odesa
    PAOK
    Plzen
    Porto
    Swansea City

Açıkcası baktığımızda zorlu rakipler var.En makulları Chernomorets,Maribor,Esbjerg,Liberec,Maccabi Tel Aviv ve Anzhi takımları olur.Rahatlıkla eleriz bu takımları.Juventus dışındaki rakiplerle de kafa kafaya oynarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maribor gelir Trabzonspor'a.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Benim içimden Anzhi geçiyor elemesi de rahat olur FM'de hep gelirdi özellikle geçen seri İbrahim(Bordomavi) iyi bilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post

Ajax
    Anzhi
    Real Betis
    Dinamo Kiev
    Dnipro
    Esbjerg
    Juventus
    Slovan Liberec
    Maccabi Tel Aviv
    Maribor
    Chernomorets Odesa
    PAOK
    Plzen
    Porto
    Swansea City

Açıkcası baktığımızda zorlu rakipler var.En makulları Chernomorets,Maribor,Esbjerg,Liberec,Maccabi Tel Aviv ve Anzhi takımları olur.Rahatlıkla eleriz bu takımları.Juventus dışındaki rakiplerle de kafa kafaya oynarız.
    Juve juve juve
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bana da Juve gibi geliyor. İtalyanları seviyor Trabzon.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

juvelier bavulları toplamasaydı nolur nolmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Maccabi Tel Aviv'in gelmesini istiyorum. Diğer rakiplerden de Juventus dahil yenemeyeceği takım yok Trabzon'un. Umarım kura şansı yanımızda olur..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Maccabi Tel Aviv'in gelmesini istiyorum. Diğer rakiplerden de Juventus dahil yenemeyeceği takım yok Trabzon'un. Umarım kura şansı yanımızda olur..

abartmayalim bence juventus her türlü eler trabzonu objektif bakmak lazim..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    abartmayalim bence juventus her türlü eler trabzonu objektif bakmak lazim..
    Taraf olarak bakmıyorum zaten Juventus için her türlü eler diyemem ben açıkçası.

Avrupa'da bir kaç klüp haricinde bizim takımları "her türlü" yener diyebileceğimiz pek klüp yok.
    Juve veya herhangi bir italyan takımı da bu klüplere dahil değil.
    O yuzden Trabzon bu modern futbolunu özellikle söylüyorum bunu dikkat , modern futbolunu oynamaya devam edebilirse o Avrupa liginde eleyemeyecegi takım yok. Aynı şeyler diğer takımlar için de geçerli. Yani şampiyonlar ligi gibi "her türlü" yener durumu Avrupa liginde şu an bulunan hiçbir takım için geçerli değil.
    Ayrıca İtalyanları bilen bilir. Avrupa ligini külfet olarak görürler. Sadece Juve değil diğer katılan bütün italyan takımları. Uzak uzak deplasmanlara asla gitmek istemezler. Maç bitse de gitsek diye düşünürler o yuzden Juve'nin çok da sarılacagını sanmıyorum kupaya. O açıdan bakacak olursak Ajax veya Porto Trabzon için daha zorlu rakipler olurlar çünkü kupayı isteyeceklerdir.

Napoli president De Laurentiis: "You know my thoughts on the Europa League. I think it's a complete waste of time".
    Last edited by davidvilla : 13.Aralık.2013 at 11:32

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

italya ile türkiye cok mu uzak yapma Allah askina? karli sahada sans eseri sneijderin golüyle 1-0 yendik adamlari diye abartmayada gerek yok Trabzon nere juventus nere arkadaslar objektif olun biraz.. galatasarayi kücük düsürme gibi bir amacim yok bende sevindim turu gecmelerine her türk gibi ayni sekilde trabzonada sevindim ama burda juventus tan bahsediyoruz uefadaki herhangi bir köy takimindan degil.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

PAOK gelecek.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    italya ile türkiye cok mu uzak yapma Allah askina? karli sahada sans eseri sneijderin golüyle 1-0 yendik adamlari diye abartmayada gerek yok Trabzon nere juventus nere arkadaslar objektif olun biraz.. galatasarayi kücük düsürme gibi bir amacim yok bende sevindim turu gecmelerine her türk gibi ayni sekilde trabzonada sevindim ama burda juventus tan bahsediyoruz uefadaki herhangi bir köy takimindan degil.
    Dostum yanlış anlamışsın Avrupa liginden bahsediyorum.
    Şampiyonlar ligindeki Juventus ile Avrupa ligindeki Juventus farklı.
    Juventus seneye yine şampiyonlar liginde gelsin GS önüne çıksın yine maça favori çıkar.Favoridir.
    Ama Avrupa ligi başka bir olay. Adamlar maçlara sakatlanmadan atlatalım kafasında çıkıyorlar.
    Ayrıca Trabzon deplasmanı kesinlikle uzak bir deplasman İtalyanlar için. Her gün muhabbet ettiğim adamlar oradan biliyorum.

Yanlış yazmışım Avrupa'da değil de Avrupa liginde yazacaktım oradan kaynaklandı sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Bu arada bu kuralarda adalete inanmıyorum ben, mıknatıslı toplar filan bence var.

Bu nedenle Platini çok sevdiği Juve'yi elediğimizden ötürü bize bir Bayern çektirecek bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Bu arada bu kuralarda adalete inanmıyorum ben, mıknatıslı toplar filan bence var.

Bu nedenle Platini çok sevdiği Juve'yi elediğimizden ötürü bize bir Bayern çektirecek bence.
    böylesine büyük bir organizasyonda böyle bir şeyin olacağını zannetmiyorum ben ya. Sonuçta Platininin tapulu malı değil Uefa.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Benim içimden Anzhi geçiyor elemesi de rahat olur FM'de hep gelirdi özellikle geçen seri İbrahim(Bordomavi) iyi bilir.
    Hic sorma 3 kere Trabzonspor kariyeri actim 2 kere Anzhi cikti tabi ozaman kadro o bicim, simdi ciksa ne guzel olur.

Su zamana kadar sansimiz yanimizdaydi kura cekiminde, bu saaten sonra olmayacaktir. Juve olmassada Porto bekliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Galatasaray'ın rakiplerinin gelme olasılıkları

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Dostum yanlış anlamışsın Avrupa liginden bahsediyorum.
    Şampiyonlar ligindeki Juventus ile Avrupa ligindeki Juventus farklı.
    Juventus seneye yine şampiyonlar liginde gelsin GS önüne çıksın yine maça favori çıkar.Favoridir.
    Ama Avrupa ligi başka bir olay. Adamlar maçlara sakatlanmadan atlatalım kafasında çıkıyorlar.
    Ayrıca Trabzon deplasmanı kesinlikle uzak bir deplasman İtalyanlar için. Her gün muhabbet ettiğim adamlar oradan biliyorum.

Yanlış yazmışım Avrupa'da değil de Avrupa liginde yazacaktım oradan kaynaklandı sanırım.
    onu bunu bilmemde Trabzon evinde 3-0 öndeyken Lazio ile 3-3 berabere kaldi mi ? Kaldi.. dahada tartismaya gerek yok biraz tecrübeli ciddi bir rakip geldimi Trabzon'u affetmezler kaldiki burda Juventus'tan bahsediyoruz... Trabzonlu arkadaslarda sakin bana kizmasin cekemedigimden felan degil Juventus gibi bir takimin bu kadar kücük düsürülmesini dogru bulmadigimdan yaziyorum bunlari Trabzonspor insallah final oynar kupayi alir gönlümden gecen o sahsen.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post

Aynı Fenere arsenal çektirdiği gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Trabzonspor organize takımlara karşı sorun yaşar. Gruplardaki takımların hiçbirisi organize yapıda değildi. Biraz şans da lazım. Hem kura şansı hem de futbol şansı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ajax
    Anzhi
    Real Betis
    Dinamo Kiev
    Dnipro
    Esbjerg
    Juventus -
    Slovan Liberec
    Maccabi Tel Aviv
    Maribor
    Chernomorets Odesa
    PAOK
    Plzen
    Porto
    Swansea City

swansea , juventus , porto , kiev , ajax bide belki betis dışındaki tüm takımları eleyebilir trabzon

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Galatasaray 7 takımdan birini elerse gerçekten çok büyük iş başarır. Trabzonspor bence juve-porto gelmezse turlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galatasaray - Juventus maçında da bahsetmiştim.

Juventus kendi sahasında kupa kaldırmak için varıyla yokuyla saldır Uefa'ya.Juventus'u çekecek her takım 1-0 geride başlar maça bana göre.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Juve'yi çeksek ve yine aynı senaryo yaşansa ne kadar güzel olur varya.

Conte çıldırır yemin ediyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Galatasaray - Juventus maçında da bahsetmiştim.

Juventus kendi sahasında kupa kaldırmak için varıyla yokuyla saldır Uefa'ya.Juventus'u çekecek her takım 1-0 geride başlar maça bana göre.

italyan takimlari uefayi asla onemsemezler ve uefa eski uefa degil arti para...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    italyan takimlari uefayi asla onemsemezler ve uefa eski uefa degil arti para...
    Şimdi İtalyan falanı geçelim de Düşünelim ki Türk takımlarımızdan herhangi biri Şampiyonlar Ligin'de ve grup 3.lüğü garanti fakat 2.sırada da bitirme ihtimali var.
    Bu takım Fenerbahçe olursa Kadıköy'de , Galatasaray olursa TT Arena'da , Beşiktaş olursa yeni yapılacak stad da oynanacak ama Uefa kupası finali.

Sence 2.sıradan Şampiyonlar Ligine mi devam etmek ister yoksa 3. Olup kendi evinde kupa kaldırmaya mı çalışır ? Tabi bunu yapabilecek potansiyelleri olduğunu düşünerek cevaplarsan sevinirim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Juventus bu sene önüne geleni dağıtır. Final onların sahasında.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Şimdi İtalyan falanı geçelim de Düşünelim ki Türk takımlarımızdan herhangi biri Şampiyonlar Ligin'de ve grup 3.lüğü garanti fakat 2.sırada da bitirme ihtimali var.
    Bu takım Fenerbahçe olursa Kadıköy'de , Galatasaray olursa TT Arena'da , Beşiktaş olursa yeni yapılacak stad da oynanacak ama Uefa kupası finali.

Sence 2.sıradan Şampiyonlar Ligine mi devam etmek ister yoksa 3. Olup kendi evinde kupa kaldırmaya mı çalışır ? Tabi bunu yapabilecek potansiyelleri olduğunu düşünerek cevaplarsan sevinirim.
    3 katı para kazanmak yerine avrupanın 2.seviye takımlarının olduğu uefaya gitmek istemezler juventus bu her zaman clyi hedefler bu takımda zidanelar henryler trezegeutler del pierolar nedvedler buffonlar daha nicesi oynadı juventus da juventus avrupanın en büyük 10 takımından biridir

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    3 katı para kazanmak yerine avrupanın 2.seviye takımlarının olduğu uefaya gitmek istemezler juventus bu her zaman clyi hedefler bu takımda zidanelar henryler trezegeutler del pierolar nedvedler buffonlar daha nicesi oynadı juventus da juventus avrupanın en büyük 10 takımından biridir
    Juventus'un şl de devam etse kupayı kazanabileceğini düşünüyorsunuz yani.

Neyse peki öyle olsun ben ne kadar anlatırsam anlatayım illaki karşı düşünceler çıkacaktır.Saygı duyarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eşleşme tahminlerim:

Real Madrid - Arsenal
    FC Bayern - Milan
    Barcelona - Schalke
    Chelsea - Zenit
    Dortmund - M.City
    M.United - Olympiakos
    PSG - Galatasaray