Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

22 88.00%
  • Berabere biter

1 4.00%
  • Akhisar Bld. kazanır

2 8.00%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 124 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Akhisar Bld. | STSL 15. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Rakip 10 kisi ama inanılmaz bir istekle oynuyor takım izlemeye doyamıyor insan.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu takımı ancak kendisi durdurur bu gidişle.Ancak 2. yarı başında da böyle gitmeleri gerekir 1 aylık ara oyuncuları nasıl etkiler onu da görmek lazım.Bu maçta tamam rakip 10 kişi ama adamlar takır takır atıyor golleri bizim bu sezon ligde 4 gol attığımız maç bile yok 2. olsak büyük başarı olur yine ŞL gitmiş olucaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu arada Salih'e neden üvey evlat muamalesei yapılıyor hala çözemedim.

Skor olmuş 4-0 bu adam girmeli oyuna diye düşünüyorum.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bu arada Salih'e neden üvey evlat muamalesei yapılıyor hala çözemedim.

Skor olmuş 4-0 bu adam girmeli oyuna diye düşünüyorum.
    salihi göremedim yedeklerde kadrodamı?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Salih'in kesinlikle kiralanması lazım. Nasılsa oynatmıyor, takım da orta saha dolu. Şu çocuğu hazırlayamadılar helal olsun gerçekten.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kadroda ilk 18 de var yani.Fenerbahçenin genel bu özelliği zaten gençleri bitirmek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tek kale oynanan maçta daha çok gol bekliyordum ama buna da şükür

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Eğer akıllı ve sakin oynarlarsa Akhisar ilk deplasman galibiyetini alır bu maçta...
    Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Güzel kontratak yapar akhisar, diğer anadolu takımlarına benzemez. Fenerbahçe yine hurra saldıralım şeklinde tedbirsiz oynarsa şok yaşayabilir.
    Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    3 ay sonra 28 yaşımı dolduracağım ve kendimi bildim bileli futbol izleyicisiyim
    Fenerliler bu raddeye geldiği zaman işte, mutlaka işler onlar açısından ters gitmeye başlıyor.

Alınmaca yok küçük bir izlenim sadece.
    Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    seyircimizin olmaması büyük handikap o yüzden 3-0 gibi bi skorla alırız maçı
    Arkadaşlar lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.

Özellikle sen yolcu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

rahatsız olduğun şey nedir ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maçı izlerken bariz sıkıldım. Çok dirençsiz takım Akhisar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ersun Yanal büyük takım nasıl oynamalı buna uygun oynatıyor takımı. Devre arası bir forvet daha soktu oyuna, eğer aynı şekilde devam etselerdi tarihi fark olurdu, dört olduktan sonra ciddiyetten uzaklaştılar biraz.

Forvetlerin gol atmasına sevindim, Hasan Ali bir tek vasat bir performans sergiledi, Caner'den formayı alması çok zor, Caner olsaydı bu maçta daha keyifli bir maç izlerdik.

Büyük maçları kazanır, küme düşen takımlara kaybettiğimiz puanlarla şampiyonluklar kaçırdığımız sezonları hatırlarım, şimdi bakıyorum, derbileri çık, kalan maçları zaten böyle kazansan zaten şampiyonsun, üstüne derbilerde de kaybetmeyince bu puan farkı ortaya çıkıyor işte. Kayıpsız devreyi bitiririz diye düşünüyorum, Ersun Yanal bu tarzdan vazgeçmeyecektir ve zirvede haftalar ilerledikçe yalnız kalacak bir Fenerbahçe göreceğiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    rahatsız olduğun şey nedir ?
    İroni yapıyor abi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Çok ilginç bir maç yaşadık. Yaptığım ilk yorumdaki hatalardan çok fazla yaptılar ve fark oluştu. Evren'i tebrik ediyorum. Akhisar adına sahadaki en iyi oyuncuydu.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Arkadaşlar lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.

Özellikle sen yolcu.
    Mehmet kardeşim şoku kırmızı kart + bilal'in sakatlanması ile Akhisar yaşadı. Aşağıdaki yorumumu da okursan favori zaten Fenerbahçe, ben sadece bir ihtimal söylüyorum dedim Tebrikler, şampiyon Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Mehmet kardeşim şoku kırmızı kart + bilal'in sakatlanması ile Akhisar yaşadı. Aşağıdaki yorumumu da okursan favori zaten Fenerbahçe, ben sadece bir ihtimal söylüyorum dedim Tebrikler, şampiyon Fenerbahçe.
    Yok ben tahmine bir şey demedim. Yanılman normal zaten, herkes yanılır. Aradaki bir mesaj çok ilginçti ama hakikaten.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aykut Kocaman olsa devre arası Emenike ya da Sow dan biri çıkıp Selçuk oyuna girmişti. Ersun hocanın Webo Alper değişikliği bence yanlış olsa da,- rakibi küçümsemiş gibi geldi-. Büyük takım nasıl olur bu takım kimseden korkmamalı ve devamlı hücum edicektir temasını verdiği ve sonucu da aldığı için mutluyum.
    Haftaya Karabük deplasmanı bence en az bir derbi kadar önemli. Onu da kazanarak geçersek şampiyonluk için yolu yarılamış oluruz.

Ersun hocaya da 5 yıllık kontrat sunulsun, kalibresini belli etti yeterince

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by himone View Post
    Salih'in kesinlikle kiralanması lazım. Nasılsa oynatmıyor, takım da orta saha dolu. Şu çocuğu hazırlayamadılar helal olsun gerçekten.
    Kadroda ilk 18 de var yani.Fenerbahçenin genel bu özelliği zaten gençleri bitirmek.

Bir Fenerli olarak Genç konusundaki yoruma katılıyorum fakat Salih geçen sene Avrupa Liginde yarı Final oynamış bir futbolcu Türkiye Liginde benim diyen futbolcunun bile neredeyse böyle bir CV'si yok bence bu yıl Salih'in en büyük handikapı Ersun Yanal ile yönetimin 1 yıllık sözleşme imzalaması oldu , Ersun Yanal işini şansa bırakmadan en iyileri sahaya sürmeye çalışıyor Salih veya diğer gençlere bu yıl bu şartlarda şans vermesi çok zor , adam kendini riske atmaz Konya maçında ağzı birkere yandı şuan en mantıklı olanı banko oynayacağı bir takıma kiralanması

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Aykut Kocaman olsa devre arası Emenike ya da Sow dan biri çıkıp Selçuk oyuna girmişti. Ersun hocanın Webo Alper değişikliği bence yanlış olsa da,- rakibi küçümsemiş gibi geldi-. Büyük takım nasıl olur bu takım kimseden korkmamalı ve devamlı hücum edicektir temasını verdiği ve sonucu da aldığı için mutluyum.
    Haftaya Karabük deplasmanı bence en az bir derbi kadar önemli. Onu da kazanarak geçersek şampiyonluk için yolu yarılamış oluruz.

Ersun hocaya da 5 yıllık kontrat sunulsun, kalibresini belli etti yeterince
    Aykut Kocaman Sow'u veya Emenike'yi çıkarıp Salih'i oyuna alırdı diye düşünüyorum. Geri kalan yorumlarına katılıyorum. Ersun Yanal'ın sözleşmesi uzatılmalı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tamam belki 1 senelik sözleşmenin verdiği şeylerdir ama 4-0 olan bir maçta Mehmet Topuz'dan önce gençlere yönelmek daha mantıklı.Hele ki bu genç Salih Uçan ise.

Nesil
    2006

Gelecek sezon transfer yaparken Caner'in alternatifini bulmalıyız. Eğer yabancı kuralı böyle devam edecek ise yerli golcüler bulmamız gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Salih'in üstüne koyması lazım. Takımın belirli bir fizik kalitesi var. Baroni bile zaman zaman rakibi ısırıyor bu sene. Salih ise o fiziki duruma ulaşmış gözükmüyor. Son dakikalar için Topuz'u tercih etti. Topuz sağ beki de yedekliyor birden fazla mevkide oynuyor ikinci yarı daha çok ihtiyaç olabilir kendisine, o yüzden normal. Ayrıca Topuz da mental anlamda kötü olsa da fizik olarak son dönemde toparlamış bi isim

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Aykut Kocaman Sow'u veya Emenike'yi çıkarıp Salih'i oyuna alırdı diye düşünüyorum. Geri kalan yorumlarına katılıyorum. Ersun Yanal'ın sözleşmesi uzatılmalı
    Tamam belki 1 senelik sözleşmenin verdiği şeylerdir ama 4-0 olan bir maçta Mehmet Topuz'dan önce gençlere yönelmek daha mantıklı.Hele ki bu genç Salih Uçan ise.
    Ona bende sinirlendim 4-0 'da hala niye oyuna sokmuyor Salih'i diye ama benim bahsettiğim bir genellemeydi hatta Topuz girince iyice sinirlendim sonrada Selçuk girmeyince şükrettim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Genç olduğu için oyuna girmesi zorunluluğunun düşünülmesi bence yanlış. Ersun Yanal eğer ki istediği seviyeye gelirse ilk onbire de koyacaktır, oyuna giren oyuncu da hep genç olacaktır diye bir durum olursa kendisiyle çelişmiş olur Ersun Yanal ki oyuna girmeyi Topuz hakettiyse onun girmesi normaldir.

Salih de fiziksel olarak bir seviyeye gelirse, Alper şu anda formunu kaybettiğinde formayı kapabilir, yeter ki çalışmaya devam etsin, düzenli oynayabilecek seviyeye gelebilirse o formayı bırakacağını hiç sanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Gelecek sezon transfer yaparken Caner'in alternatifini bulmalıyız. Eğer yabancı kuralı böyle devam edecek ise yerli golcüler bulmamız gerek.
    Caner'in alternatifi Hasan var iyi kötü idare ediyor ama Gökhan müzmin sakat bence yönetim bu yıl orada hata etti , Gökhan'ın yerine yabancı sağ bek alınıp Kadlec hiç alınmamalıydı bu Kadlec'in bizde tutmadığı için söylemiyorum ben normaldede Hasan'ı beğeniyordum oynaya oynaya üstüne koyuyordu bu yılda Caner performansının üstüne çıktı ama Gökhanın altrenatifi hiç yok devşirme olarak Topuz götürüyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Caner'in alternatifi Hasan var iyi kötü idare ediyor ama Gökhan müzmin sakat bence yönetim bu yıl orada hata etti , Gökhan'ın yerine yabancı sağ bek alınıp Kadlec hiç alınmamalıydı bu Kadlec'in bizde tutmadığı için söylemiyorum ben normaldede Hasan'ı beğeniyordum oynaya oynaya üstüne koyuyordu bu yılda Caner performansının üstüne çıktı ama Gökhanın altrenatifi hiç yok devşirme olarak Topuz götürüyor
    Aynen hem sağ hem sol bek bulunmalı. Hasan Ali, Caner gibi ofansif oynayamıyor. Eğer bu gün Caner olsa Akhisar 9 kişi kalır maç 7-0 biterdi. Ama Gökhan'ın yedeği sanırsam yabancı olacak gibi şuan ülkemizde göze çarpan bir performans yok.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Allah nazarlardan saklasın bu takımı diyecek başka da bi şey yok.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Muhtemelen de 10 kişiden gol yerdik

Şaka bi yana Salih kendini geliştirse fiziğini hazır tutsa forma şansı bulur. Ersun Yanal dan o konuda şüphem yok.
    Bu ülkede genç yaşındayken güvenip ilk kez forma verdiği isimler Caner, Arda, Selçuk, Alper. Aklıma gelmeyenler de vardır belki.

Bu oyuncularının gelişimlerinde de büyük yeri olduğunu bizzat oyuncuların ağızlarından duyduk.

İş biraz da Salihte bitiyor yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Galibiyet Turgay Demir'i o kadar rahatsız etmiş ki. Saldırıyor yine sağa sola.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Aynen hem sağ hem sol bek bulunmalı. Hasan Ali, Caner gibi ofansif oynayamıyor. Eğer bu gün Caner olsa Akhisar 9 kişi kalır maç 7-0 biterdi. Ama Gökhan'ın yedeği sanırsam yabancı olacak gibi şuan ülkemizde göze çarpan bir performans yok.
    tarık çamdal var çakı gibi ama alması çok zor. ve en oynamak zorunda olduğu dönem futbolunu geliştirmek adına

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fener gençleri harcıyormuş. Geçiniz bunları. Fenerbahçe harcıyorsa her kulüp harcıyor gençleri. Kulüplere çamur atmak yerine o gençlere bakmak lazım. Forma verilmez alınır. Bu oyuncularla 7/24 vakit geçiren kişi teknik adamdır. O kimin formayı hakkettiğini biliyordur. hak eden formayı alır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri