Yahu ne iyi oynaması ? Fenerbahçe iyi mi oynuyor ? Neredeyse her maçını izledim. Beşiktaş maçındaki hırsı ve mücadeleri tamam fakat şu anda Galatasaray'la aynı puanda olabilirdi onlar da.... 4 maçta son dk golü + GS galibiyeti zaten aradaki farkı oluşturuyor. Galatasaray'a gelince tek problem oyuncuların lig maçlarına motive olamamaları. 2. devre 3-4 adama kesik atıp , 2-3 tanesini de kovalayıp yenilerini alırsak 25. haftaya doğru puan farkı düşmüş olur. Fenerbahçe tek darbe ile yıkılabilir. Turgut diyorya ben dediydim diye. Ben de bunu diyorum bakın, Fenerbahçe 1 içe saha maçında puan kaybetsin, gelecek maçında deplasman maçında da puan kaybeder. İşler iyiye giderken skor yorumcuları çıktı yine ortaya.... Bu gece hakeme de 2 laf etmek lazım.Drogba'nın bacagı kırılsa herhalde o zaman hatırlayacak bu adam sarı kartını. Eyyam dolu maç yönetti. işin güzel yanı ise Sneijder takımı sahipleniyor ve sorumluluk alıyor artık. Ben geleceğe umutla bakıyorum açıkçası. Devre arası alınacak 1 üst düzey sol bek ve orta alana takviye bu ligde daha çok şeyi değiştirir. 2 sezon üst üste hem de fark atarak şampiyon olmak oyuncularda (özellikle türklerde ) aşırı doyum hissi uyandırmış gibi görünüyor. Türk alınacaksa direk 11'i zorlayacak ve şampiyonluk için savaşan tarzdan alınmalı