Quote Originally Posted by nannar View Post
Turgut diyorya ben dediydim diye. Ben de bunu diyorum bakın, Fenerbahçe 1 içe saha maçında puan kaybetsin, gelecek maçında deplasman maçında da puan kaybeder. İşler iyiye giderken skor yorumcuları çıktı yine ortaya..
Abi öncelikle şunu belirteyim Fenerbahçe'de işlerin iyi gitmesi zerre ilgilendirmiyor beni.Çünkü skor yorumcusu olarak adlandırmışsın beni ki tam ismimden sonra gelmesi böyle anlamama sebep oluyor onu da belirteyim.

Son dakika gollerine takık bir haldesin ama bu son dakika golleri istek ve arzuyu ortaya koyuyor.Galatsaray'da böyle bir istek var mı ? Var diyen olursa zaten aklından zoru var demektir.Ama işte sizin rakibiniz olan Fenerbahçe'de bu var.Buda demek oluyor ki Fenerbahçe isteyen ve iyi oynayan taraf.Bunu sadece Beşiktaş maçında 10 kişi kaldıktan sonra inanılmaz baskı yaratarak maçı tek sahaya dökmeleri bile gösterebilir.

Kaldı ki iki takım arasında oynanan topa bakarsak kıyaslamak bile ayıp olur o yüzden böyle bir ayıpta bulunmayacağım.

Ben dediydim kısmına da gelecek olursak Juventus maçındaki konuya bakarsan ne demek istediğimi anlarsın abi zaten.Taraftar bir anda gaza geldi.Türk futbolunun yarası zaten bu eğer kötü giderken 1 maç kazanıyorsan tamam oldun ama olmuyor işte.