Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

5 18.52%
  • Berabere biter

5 18.52%
  • Galatasaray kazanır

17 62.96%
1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Gençlerbirliği-Galatasaray | STSL 15. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Turgut diyorya ben dediydim diye. Ben de bunu diyorum bakın, Fenerbahçe 1 içe saha maçında puan kaybetsin, gelecek maçında deplasman maçında da puan kaybeder. İşler iyiye giderken skor yorumcuları çıktı yine ortaya..
    Abi öncelikle şunu belirteyim Fenerbahçe'de işlerin iyi gitmesi zerre ilgilendirmiyor beni.Çünkü skor yorumcusu olarak adlandırmışsın beni ki tam ismimden sonra gelmesi böyle anlamama sebep oluyor onu da belirteyim.

Son dakika gollerine takık bir haldesin ama bu son dakika golleri istek ve arzuyu ortaya koyuyor.Galatsaray'da böyle bir istek var mı ? Var diyen olursa zaten aklından zoru var demektir.Ama işte sizin rakibiniz olan Fenerbahçe'de bu var.Buda demek oluyor ki Fenerbahçe isteyen ve iyi oynayan taraf.Bunu sadece Beşiktaş maçında 10 kişi kaldıktan sonra inanılmaz baskı yaratarak maçı tek sahaya dökmeleri bile gösterebilir.

Kaldı ki iki takım arasında oynanan topa bakarsak kıyaslamak bile ayıp olur o yüzden böyle bir ayıpta bulunmayacağım.

Ben dediydim kısmına da gelecek olursak Juventus maçındaki konuya bakarsan ne demek istediğimi anlarsın abi zaten.Taraftar bir anda gaza geldi.Türk futbolunun yarası zaten bu eğer kötü giderken 1 maç kazanıyorsan tamam oldun ama olmuyor işte.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Abi öncelikle şunu belirteyim Fenerbahçe'de işlerin iyi gitmesi zerre ilgilendirmiyor beni.Çünkü skor yorumcusu olarak adlandırmışsın beni ki tam ismimden sonra gelmesi böyle anlamama sebep oluyor onu da belirteyim.

Son dakika gollerine takık bir haldesin ama bu son dakika golleri istek ve arzuyu ortaya koyuyor.Galatsaray'da böyle bir istek var mı ? Var diyen olursa zaten aklından zoru var demektir.Ama işte sizin rakibiniz olan Fenerbahçe'de bu var.Buda demek oluyor ki Fenerbahçe isteyen ve iyi oynayan taraf.Bunu sadece Beşiktaş maçında 10 kişi kaldıktan sonra inanılmaz baskı yaratarak maçı tek sahaya dökmeleri bile gösterebilir.

Kaldı ki iki takım arasında oynanan topa bakarsak kıyaslamak bile ayıp olur o yüzden böyle bir ayıpta bulunmayacağım.

Ben dediydim kısmına da gelecek olursak Juventus maçındaki konuya bakarsan ne demek istediğimi anlarsın abi zaten.Taraftar bir anda gaza geldi.Türk futbolunun yarası zaten bu eğer kötü giderken 1 maç kazanıyorsan tamam oldun ama olmuyor işte.
    Turgut skor yorumcusu diye TV'deki kendini yorumcu sananlara diyorum...

Hırs ve arzuya gelince, zaten ben de onu yazdım, GS motive olamıyor,doymuşluk var dedim. Fenerbahçe'de ise 2 yıllık hasret + ezeli rakibin 2 sezon fark atarak şampiyon olması + şike olayları oyuncuları son derece hırslı hale getirdi. Fakat hırs her zaman faydalı olmayabilir. Fenerbahçe sahada istediği puanları aldıgı için hırs şu an avantaj gibi duruyor ama 2 maç puan kaybı gelirse bu hırs tersine döner ve oyuncularla hoca birbirine girer, hakemle oynamalar artar... zaten bunu bazen maç berabere ya da yenikken görüyoruz. Ben bundan bahsediyorum. işler iyi giderken ortada kimse suçlu gibi görünmez ama işler kötü gitmeye başlayınca ortalık karışır. Fenerbahçe'nin şu an şampiyon olma ihtimali her anlamda Galatasaray'dan daha yüksek ama şimdiden lige bitti gözüyle bakılırsa bunu Galatasaray değerlendirip cezayı kesebilecek kuvvette ve tecrübede. bu da unutulmasın....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hırs ve arzuya gelince, zaten ben de onu yazdım, GS motive olamıyor,doymuşluk var dedim. Fenerbahçe'de ise 2 yıllık hasret + ezeli rakibin 2 sezon fark atarak şampiyon olması + şike olayları oyuncuları son derece hırslı hale getirdi. Fakat hırs her zaman faydalı olmayabilir. Fenerbahçe sahada istediği puanları aldıgı için hırs şu an avantaj gibi duruyor ama 2 maç puan kaybı gelirse bu hırs tersine döner ve oyuncularla hoca birbirine girer, hakemle oynamalar artar... zaten bunu bazen maç berabere ya da yenikken görüyoruz. Ben bundan bahsediyorum. işler iyi giderken ortada kimse suçlu gibi görünmez ama işler kötü gitmeye başlayınca ortalık karışır. Fenerbahçe'nin şu an şampiyon olma ihtimali her anlamda Galatasaray'dan daha yüksek ama şimdiden lige bitti gözüyle bakılırsa bunu Galatasaray değerlendirip cezayı kesebilecek kuvvette ve tecrübede. bu da unutulmasın....
    Üstüme alınma sebebim tam ismimden sonra geldiği içindi bu topic de ikinci yanlış anlama oldu entresan

Hem fikiriz zaten bunu bende belirttim zor çok zor diyerek.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    11 puan kapanmayacak bir fark değil ama bu futbolla bu isteksizlikle zor çok zor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gerçekten tarafsızca baksaydın hocam olaya Fenerbahçe'nin her maça kalınlaştırdığım kısımın bilincinde çıktığını fark ederdin.

Gerçekten tarafsızca baksaydın 90'da gelen gollerin sebebinin o kalınlaştırdığım kısım sayesinde olduğunu görürdün.

Galatasaray tabii ki dönebilir ama her maça bu umutla bakılmaz. Geçen hafta da bunu diyorduk bu hafta arttı ve böyle giderse daha artacak gibi. Gerçekleri görmek gerek Fenerbahçe'nin büyük avantajı var ve Galatasaray dönecek gibi de durmuyor.

Fenerbahçe 2 maç kaybederse, Galatasaray o 2 haftada berabere kalır ve 2 puan daha yaklaşır olabilecek senaryo şuan bu. Gözüken senaryo bu diyelim eğer devre arası işler değişmez ise böyle devam eder gibi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri