Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

5 18.52%
  • Berabere biter

5 18.52%
  • Galatasaray kazanır

17 62.96%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 121 sonuç

Konu: Gençlerbirliği-Galatasaray | STSL 15. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Juventus maç konusunda da yazmıştım eğer Galatasaray maçı kazanırsa çok fazla abartılmamalı diye.Taraftar doğal olarak abartarak yaklaşıyor olaylara.Bir anda kara bulutlar gidip yerini aydınlığa bırakmaz.Eğer öyle olsa kimse tökezlemez vs vs.Bu pof pof Galatasaraya olumlu yansırsa ilk yarı bitene kadar kazanmak için saldırırlar ama Galatasaray bunu olumlu kullanamazsa ilk yarı bitmeden iyice havlu atılmış olacakdır bence.
    2-3 Gün önce yazmıştım bunu.Galatasaray Juventus'u yendiğinde herkes bi anda galeyana geldi.

Of takım istese şunu yapar bunu yapar tarzında , ama olmuyor.Galatasaray'da taraftarının istediği ve ruhu takım sahaya yansıtamıyor.Bir maç kazanarak işler yoluna girmeyeceği gibi bir maç kaybedilerek de işler berbat olmuyor.

Nitekim tahmin ettiğim gibi oldu ve bi anda göklere çıkarılan takım bugün yine hiç de iç açıcı şekilde oynayamayarak puan kaybı yaşadı.11 puan kapanmayacak bir fark değil ama bu futbolla bu isteksizlikle zor çok zor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nerdesin AB kuralı Yedeğe yabancı futbolcu bile koyamıyoruz Sabri ve Aydın takımı kurtarmak için oyuna giriyor Türk futbolundaki rezilliğe bakın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Farkın kapanması için rakibinin de kötü oynaması lazım öyle bir şey de yok. Lig biteli bayağı oluyor bence şampiyon çoktan belli. Ama o şampiyon Avrupa'dan men edilmiş, 2.lik en az şampiyonluk kadar değerli haldeyken bizim oyuncular canı isterse top oynuyorlar. Sadece bu sene için geçerli olan bu fırsat değerlendirilmeli, bunların akıllarını başlarına getirecek bir hamle şart.

Ek olarak Burak Yılmaz bu sene biraz formda olsa en kötü 6 puan fazla almıştık. Yakaladığı 4 pozisyondan 1'ini falan gole çevirebiliyor, Drogba'nın bir dünya asistini yedi sezon başından beri.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Sol bekte Semih Kaya'nın oynadığı futbolun onda birini bugün sağ bekte Eboue oynayamadı. Galatasaray izlemek zevk vermiyor artık. İzlemeyeceğim artık, sinirlerim bozuluyor durduk yere.
    Sürekli defanstan ileriye şişir allah şişir şişir de şişir bıktım bre! Bir takım hiç mi top yapamaz hiç mi paslaşamaz tek stratejimiz Drogba'ya şişirmek olabilir mi yahu? Yazık ne hallere düştü bu takım. Bir cacık olmaz arkadaşlar, ilk 3e girersek gerçekten bu sene başarı olur, 3. olursak en azından şampiyonlar ligli önelemesi yaparak belki ŞL'ye katılırız, belki. Şu takımdan ben artık ümidi kestim. Seneye inşallah.
    +1905

Yine de bu kadar ümitsiz değilim tabii ama işlerin yolunda gitmediği açık. Kimse alıştığımız gibi oynamıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

11 puan fark kolay kapatilmaz ama devre arasindan sonra birazcik umitliyim ben. illa sampiyon olmaya gerek yok gitsin sampiyonluk ama 2. olup "CL"ye gidelim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu ne iyi oynaması ? Fenerbahçe iyi mi oynuyor ? Neredeyse her maçını izledim. Beşiktaş maçındaki hırsı ve mücadeleri tamam fakat şu anda Galatasaray'la aynı puanda olabilirdi onlar da.... 4 maçta son dk golü + GS galibiyeti zaten aradaki farkı oluşturuyor. Galatasaray'a gelince tek problem oyuncuların lig maçlarına motive olamamaları. 2. devre 3-4 adama kesik atıp , 2-3 tanesini de kovalayıp yenilerini alırsak 25. haftaya doğru puan farkı düşmüş olur. Fenerbahçe tek darbe ile yıkılabilir. Turgut diyorya ben dediydim diye. Ben de bunu diyorum bakın, Fenerbahçe 1 içe saha maçında puan kaybetsin, gelecek maçında deplasman maçında da puan kaybeder. İşler iyiye giderken skor yorumcuları çıktı yine ortaya.... Bu gece hakeme de 2 laf etmek lazım.Drogba'nın bacagı kırılsa herhalde o zaman hatırlayacak bu adam sarı kartını. Eyyam dolu maç yönetti. işin güzel yanı ise Sneijder takımı sahipleniyor ve sorumluluk alıyor artık. Ben geleceğe umutla bakıyorum açıkçası. Devre arası alınacak 1 üst düzey sol bek ve orta alana takviye bu ligde daha çok şeyi değiştirir. 2 sezon üst üste hem de fark atarak şampiyon olmak oyuncularda (özellikle türklerde ) aşırı doyum hissi uyandırmış gibi görünüyor. Türk alınacaksa direk 11'i zorlayacak ve şampiyonluk için savaşan tarzdan alınmalı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Turgut diyorya ben dediydim diye. Ben de bunu diyorum bakın, Fenerbahçe 1 içe saha maçında puan kaybetsin, gelecek maçında deplasman maçında da puan kaybeder. İşler iyiye giderken skor yorumcuları çıktı yine ortaya..
    Abi öncelikle şunu belirteyim Fenerbahçe'de işlerin iyi gitmesi zerre ilgilendirmiyor beni.Çünkü skor yorumcusu olarak adlandırmışsın beni ki tam ismimden sonra gelmesi böyle anlamama sebep oluyor onu da belirteyim.

Son dakika gollerine takık bir haldesin ama bu son dakika golleri istek ve arzuyu ortaya koyuyor.Galatsaray'da böyle bir istek var mı ? Var diyen olursa zaten aklından zoru var demektir.Ama işte sizin rakibiniz olan Fenerbahçe'de bu var.Buda demek oluyor ki Fenerbahçe isteyen ve iyi oynayan taraf.Bunu sadece Beşiktaş maçında 10 kişi kaldıktan sonra inanılmaz baskı yaratarak maçı tek sahaya dökmeleri bile gösterebilir.

Kaldı ki iki takım arasında oynanan topa bakarsak kıyaslamak bile ayıp olur o yüzden böyle bir ayıpta bulunmayacağım.

Ben dediydim kısmına da gelecek olursak Juventus maçındaki konuya bakarsan ne demek istediğimi anlarsın abi zaten.Taraftar bir anda gaza geldi.Türk futbolunun yarası zaten bu eğer kötü giderken 1 maç kazanıyorsan tamam oldun ama olmuyor işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık 85'den sonra atılan gollere puan verilmesinde futbolu sağlıklı yorumlayabilelim?

Ne iyisi yahu kim iyi? Dalga mı geçiyorsunuz? Çok ayıp.

Bu arada son dakikadaki goller artı Gs maçı hakikaten 11 oluyormuş. Hesaplayınca gördüm ve eklemek istediklerim var:

15 maçta 12 galibiyet. Her galibiyet 3 puan. 12x3=36 ediyor. Ee biz 38 puandayız? O 2 puan da nereden mi? 2 beraberlikten. Çünkü her beraberlik 1 puan. Yani 36+2=38 puan. En baştaki 11 puan ise aradaki farkı temsil ediyor.

Umarım iyi eklemeler yaptım yorumunuza @nannar hocam?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Abi öncelikle şunu belirteyim Fenerbahçe'de işlerin iyi gitmesi zerre ilgilendirmiyor beni.Çünkü skor yorumcusu olarak adlandırmışsın beni ki tam ismimden sonra gelmesi böyle anlamama sebep oluyor onu da belirteyim.

Son dakika gollerine takık bir haldesin ama bu son dakika golleri istek ve arzuyu ortaya koyuyor.Galatsaray'da böyle bir istek var mı ? Var diyen olursa zaten aklından zoru var demektir.Ama işte sizin rakibiniz olan Fenerbahçe'de bu var.Buda demek oluyor ki Fenerbahçe isteyen ve iyi oynayan taraf.Bunu sadece Beşiktaş maçında 10 kişi kaldıktan sonra inanılmaz baskı yaratarak maçı tek sahaya dökmeleri bile gösterebilir.

Kaldı ki iki takım arasında oynanan topa bakarsak kıyaslamak bile ayıp olur o yüzden böyle bir ayıpta bulunmayacağım.

Ben dediydim kısmına da gelecek olursak Juventus maçındaki konuya bakarsan ne demek istediğimi anlarsın abi zaten.Taraftar bir anda gaza geldi.Türk futbolunun yarası zaten bu eğer kötü giderken 1 maç kazanıyorsan tamam oldun ama olmuyor işte.
    Turgut skor yorumcusu diye TV'deki kendini yorumcu sananlara diyorum...

Hırs ve arzuya gelince, zaten ben de onu yazdım, GS motive olamıyor,doymuşluk var dedim. Fenerbahçe'de ise 2 yıllık hasret + ezeli rakibin 2 sezon fark atarak şampiyon olması + şike olayları oyuncuları son derece hırslı hale getirdi. Fakat hırs her zaman faydalı olmayabilir. Fenerbahçe sahada istediği puanları aldıgı için hırs şu an avantaj gibi duruyor ama 2 maç puan kaybı gelirse bu hırs tersine döner ve oyuncularla hoca birbirine girer, hakemle oynamalar artar... zaten bunu bazen maç berabere ya da yenikken görüyoruz. Ben bundan bahsediyorum. işler iyi giderken ortada kimse suçlu gibi görünmez ama işler kötü gitmeye başlayınca ortalık karışır. Fenerbahçe'nin şu an şampiyon olma ihtimali her anlamda Galatasaray'dan daha yüksek ama şimdiden lige bitti gözüyle bakılırsa bunu Galatasaray değerlendirip cezayı kesebilecek kuvvette ve tecrübede. bu da unutulmasın....

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hırs ve arzuya gelince, zaten ben de onu yazdım, GS motive olamıyor,doymuşluk var dedim. Fenerbahçe'de ise 2 yıllık hasret + ezeli rakibin 2 sezon fark atarak şampiyon olması + şike olayları oyuncuları son derece hırslı hale getirdi. Fakat hırs her zaman faydalı olmayabilir. Fenerbahçe sahada istediği puanları aldıgı için hırs şu an avantaj gibi duruyor ama 2 maç puan kaybı gelirse bu hırs tersine döner ve oyuncularla hoca birbirine girer, hakemle oynamalar artar... zaten bunu bazen maç berabere ya da yenikken görüyoruz. Ben bundan bahsediyorum. işler iyi giderken ortada kimse suçlu gibi görünmez ama işler kötü gitmeye başlayınca ortalık karışır. Fenerbahçe'nin şu an şampiyon olma ihtimali her anlamda Galatasaray'dan daha yüksek ama şimdiden lige bitti gözüyle bakılırsa bunu Galatasaray değerlendirip cezayı kesebilecek kuvvette ve tecrübede. bu da unutulmasın....
    Üstüme alınma sebebim tam ismimden sonra geldiği içindi bu topic de ikinci yanlış anlama oldu entresan

Hem fikiriz zaten bunu bende belirttim zor çok zor diyerek.

11 puan kapanmayacak bir fark değil ama bu futbolla bu isteksizlikle zor çok zor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yahu ne iyi oynaması ? Fenerbahçe iyi mi oynuyor ? Neredeyse her maçını izledim. Beşiktaş maçındaki hırsı ve mücadeleri tamam fakat şu anda Galatasaray'la aynı puanda olabilirdi onlar da.... 4 maçta son dk golü + GS galibiyeti zaten aradaki farkı oluşturuyor. Galatasaray'a gelince tek problem oyuncuların lig maçlarına motive olamamaları. 2. devre 3-4 adama kesik atıp , 2-3 tanesini de kovalayıp yenilerini alırsak 25. haftaya doğru puan farkı düşmüş olur. Fenerbahçe tek darbe ile yıkılabilir. Turgut diyorya ben dediydim diye. Ben de bunu diyorum bakın, Fenerbahçe 1 içe saha maçında puan kaybetsin, gelecek maçında deplasman maçında da puan kaybeder. İşler iyiye giderken skor yorumcuları çıktı yine ortaya.... Bu gece hakeme de 2 laf etmek lazım.Drogba'nın bacagı kırılsa herhalde o zaman hatırlayacak bu adam sarı kartını. Eyyam dolu maç yönetti. işin güzel yanı ise Sneijder takımı sahipleniyor ve sorumluluk alıyor artık. Ben geleceğe umutla bakıyorum açıkçası. Devre arası alınacak 1 üst düzey sol bek ve orta alana takviye bu ligde daha çok şeyi değiştirir. 2 sezon üst üste hem de fark atarak şampiyon olmak oyuncularda (özellikle türklerde ) aşırı doyum hissi uyandırmış gibi görünüyor. Türk alınacaksa direk 11'i zorlayacak ve şampiyonluk için savaşan tarzdan alınmalı
    Evet Fenerbahçe iyi oynuyor. En yakın rakibine 11 puan fark atmış takım kötü oynuyor da 11 puan fark yiyen Galatasaray mi iyi oynuyor ? 4 son dakika galibiyeti şans diye inandirmaya devam edin kendinizi. 5 dakika önce olsa goller kimse sesini cikartmayacak. Fenerbahçe iç sahada puan kaybetsin deplasmanda da puan kaybeder demişsiniz 2 kere içerde puan kaybettik geldik deplasmanda gene kazandık. Galatasaray'ın oyun sistemi Avrupa'da ise yarar ama ligde tokezler aynı Aykut Kocaman'in Fenerbahçe'si gibi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak kaçırdı , Webo atttı bence farkın nedeni bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bu Burak adamı deli eder. Özetten anladığım kadarıyla bol pozisyon bulmuşuz. Drogba güzel vurmuş golde. Sağlık olsun ne diyelim.. İlk yarı bitse bir an önce artık..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gerçekten tarafsızca baksaydın hocam olaya Fenerbahçe'nin her maça kalınlaştırdığım kısımın bilincinde çıktığını fark ederdin.

Gerçekten tarafsızca baksaydın 90'da gelen gollerin sebebinin o kalınlaştırdığım kısım sayesinde olduğunu görürdün.

Galatasaray tabii ki dönebilir ama her maça bu umutla bakılmaz. Geçen hafta da bunu diyorduk bu hafta arttı ve böyle giderse daha artacak gibi. Gerçekleri görmek gerek Fenerbahçe'nin büyük avantajı var ve Galatasaray dönecek gibi de durmuyor.

Fenerbahçe 2 maç kaybederse, Galatasaray o 2 haftada berabere kalır ve 2 puan daha yaklaşır olabilecek senaryo şuan bu. Gözüken senaryo bu diyelim eğer devre arası işler değişmez ise böyle devam eder gibi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Farkın sebebi rezalet futbolumuz. Pas yapamayan, tek stratejisi Drogba'ya şişirmek olan bir takım olmamız.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Açıkçası bu sene bizim şampiyonluk gibi bir ümidimiz olmamalı. Fenerbahçe çatır çatır top oynuyor. Hadi 1-2 kere son dakikalarda gol atsalar şans faktörüne inandırabilirsiniz kendinizi ancak her maç son saniyeye kadar maça yeni başlamışlar gibi mücadele ediyorlar. Tek odak noktaları ve hedefleri şampiyonluk bu konuda da hem oyun hem mücadele hemde puan olarak açık ara öndeler..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahce neden lige bitti gözüyle baksın ki ? Tek kulvarda oynuyoruz ve Ersun Yanal'ın sözlesmesi 1 senelik elinden geleni yapıp kendini ispatlamaya calısıyor ben bu sene tarihi bir fark bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız Fenerbahçe ikinci yarıda Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Sivasspor, Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacak yani ilk 8 ile. Hepsiyle evinde oynadı da. Galatasaray kalan bütün maçlarını kazanırsa şampiyon olabileceklerini bilerek oynasa, şampiyon olacak. En azından ikinci olacaklar. Neyse bu takıma en az 3 Türk oyuncu ve 1 yabancı sol bek transferi şart.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İzleyip görelim neler olacağını... Ben GS toparlarsa mutlaka farkın kapanacağını inanıyorum çünkü Fenerbahçe'nin 2. devre maçlarında tökezleyeceğini düşünüyorumçünkü hep zor deplasmanları 2. devrede...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray bu saatten sonra dönmez. Bizim takım maç seçer olmuş, eskiden oyuncular seçerdi şimdi tüm takım seçiyor. Hani Juventus maçındaki savaşçı ruhunuz mücadele ruhunuz? Karşınızdaki dünya devi değil nede olsa kafanıza göre oynarsınız değil mi? Bu durumun neden yaşandığı bariz bir şekilde belli. Takımdaki yıldız ve yıldız adayı olan oyunculardır. Dünya izliyor diye kendilerini kanıtlamaya çalışırken burada kafalarına estikleri zaman oynuyorlar.

Fenerbahçe çok muazzam oynamıyor belki fakat bizden çok daha istikrarlı ve bilinçli oynadıkları kesin. Biz bu sezon Avrupa'da belki birşeyler yapabiliriz kura şansımız yaver giderse fakat ligde ilk üçte bitirirsek dua edelim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sneijder çok eleştiriliyor ama bugün artık iyice emin oldum adamın kendisi iyi ama çevresi kötü. Umut bir pozisyonda bomboş olmasına rağmen topu Sneijder'e çıkarmak yerine Drogba'ya atmaya çalıştı. Çoğu pozisyonda kimse yardımına gelmiyor, iki kişi arasında kalıyor Selçuk sadece izliyor. Bugün biraz Semih biraz da Melo onun dilinden anladı ama yetmiyor tabii. Adamın çoğu hareketi doğru aslında, doğru koşu, doğru pas, doğru pozisyon alma. Yaptığı pres bile yerinde, zamanında. Umut mesela deli gibi koşuyor ama sürekli çalım yiyor kaptığı top sayısı sınırlı, yaptığı pres göstermelik. Herkes çok seviyor çünkü biz akıl değil, ruh arıyoruz sürekli.

Fatih Terim dönemi dahil puan kaybı olan bu sezon oynadığımız bütün lig maçlarına tekrar baktım. Yenildiğimiz iki maç gerçekten hakederek, kötü oynayarak, sahaya karakter koyamayarak kaybetmişiz. Beraberlikler içinse aynı şeyi söylemek mümkün değil, öne geçip 2. golü atamadığımız efsane pozisyonlar var. Melo'nun altıpas içinde vuramadığı kafa, Burak'ın boş kaleye atamadıkları. Drogba'nın kaçırdıkları. Bugünkü gibi geri düşüp berabere kaldığımız maçlarda da beraberlik sonrası o 5-10 dakikalık şok anlarında hep pozisyonlarımız var ama galibiyet golü bulunamamış bir türlü.

İyi oyun konuşulacaksa bu takım geçen sene de iyi oynamadan şampiyon oldu. Fatih Terim'in ilk senesiydi iyi oyun, o da bir Fenerbahçe maçıyla başladı, Süper Final'in son maçıyla bitti. Kalite ayaklar iş yaptı. Bu sene çok isim var durgun, savunmamız kadar hatta belki de daha büyük problemimiz hücum aslında. Çok net bir bitiricilik kısırlığı yaşıyoruz bu sene.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa'ya bakmadan önce kendi sorunlarımızı halletmemiz lazım. Burak ve Selçuk gitmek istiyor gibi, halleri ve tavırları çok değişti. Devre arası transferden önce içerideki sorunları da çözmek gerekecek. Kalite ve tecrübe ile ben zor da olsa 2 oluruz diye düşünüyorum, umarım yanılmam.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Şu Selçuk' tan bıkan bi ben miyim ileri yaptığı tüm paslar hatalı frikik , korner desen allaha emanet bi tane isabetli ortası yok ya toplasın kendini yada yol verelim bildiğin hayaleti oynuyo sahada

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk'un şu andaki sorunu istediği serbestliği bulamaması aslında özellikle de hücumda. İlk sezon ki durumu hatırlayın. Baros geziyordu sürekli alan yaratıyordu. Kanatlarımız net kanat olmadığı için onlarda içeri dışarı sürekli kıvrılıyordu defans oyuncuları onlarla uğraşıyordu. Elmander zaten sürekli bir şeyler yapıyordu. Selçuk ve Melo da istedikleri gibi boş alanlar buluyordu, iyi anlaştıkları içinde hücum-defans dengesini iyi ayarlayıp fazlasıyla etkin oluyorlardı. Ancak şu anda o boşlukları bulamıyorlar. Kanatlar yeteri kadar hareketli olmayınca rakipler doğal olarak ortadaki 3'lüye basıp önlem alıyorlar. Selçuk da mecburen defansın içine kadar girip top alıp ileri oynamaya çalışıyor. Burada da başka sorunlar ortaya çıkıyor. Drogba yaşı nedeniyle kendini efektif kullanıyor ve en ileride bekliyor. Burak ise top tutacak gelip top alıcak biri değil arada deniyor ama top yine Selçuk'a dönüyor. Hal böyleyken iş orta saha 3'lüsüne kalıyor. Onlarda yoğun baskı altında bir şekilde sıkışıyorlar. Ya geriye dönüp en baştan oyun kuracaklar ya da Didier'e şişirecekler.

Selçuk ileride oynamayı daha çok seven bir oyuncu yetenekleri de bu yönde zaten, araya keser, şut atar pozisyon yaratır vs. Takımın merkezi ne kadar ileride olursa Selçuk'tan o kadar çok performans görürüz. Bizim temel problemimiz takımın merkezini ileri taşıyamıyoruz.

Şu andaki oynadığımız taktikte beklere büyük iş düşüyor. Beklerin ve en azından 2 forvetten birinin sürekli hareket halinde olup hem kendilerine pozisyon yaratmaları gerekiyor hemde orta sahanın üzerindeki baskıyı alıp onlara oyun kurma imkanı vermeleri gerekiyor. 4-4-2, 4-5-1 gibi taktiklerde de hücum oynuyorsanız çizgideki 4 adamın ve 2 forvetten birinin katkısıyla bu iş yapılıyor. Bugünkü maça baktığımızda ise Sabri'nin oyuna girmesinin bile işleri nasıl değiştirdiği ortada. Eboue hiç iş yapmadı maçta takımın zaten sol kanadı yoktu Balta nedeniyle sağ kanatta tamamen çökünce Gençler'in 5-6 adamı bizim 3 orta sahayı rahatça kontrol etme imkanı buldu. Hal böyle olunca da başladık şişirmelere. Sol da Riera olsaydı gerçekten çok daha farklı şeyler konuşurduk şu an. Çünkü safkan bir bek olmadığından dolayı sürekli ileriyi düşünüyor Riera. Genellikle yarı saha çizgisininin önünde oluyor. Orada bir nebze olsun top alıp orta sahayı rahatlatıyor, top tutuyor, tutulmasına yardımcı oluyor böylece oyunun merkezini ileri taşımamıza yardımcı oluyor. Durum böyle olunca da Wesley-Selçuk-Melo 3'lüsünden daha çok yararlanmamızı sağlıyor.

Yani işin özü aslında şu. Eğer Selçuk ve Sneijder'den katkı görmek istiyorsak oyunu geniş alana yaymamız lazım bunun içinde 2 tane sağlam ciğersiz kanada ihtiyacımız var. Nani falan hikaye o da bizim ilacımız değil. Bize sürekli oyunun içinde olacak hareketli ve ciğersiz adamlar lazım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alakası yok yanındaki adama pas verememesi ile oyun içinde efektif olması farklı şey kaldıki bu adam colman la oynadığında gayet defansif oynuyodu benim değinmek istediğim nokta ne isabetli uzun pası var ne dikine iyi bi pası var ne iyi bi ortası var ne iyi bi şutu var

Herkes asagi yukari yazmis zaten taktik teknikten öte mücadele yeterli değil maalesef rakiplere mucadele konusunda eziliyoruz top rakipteyken takim halinde daralmalari lazim yapamiyorlar herkes belli bir parsel belirlemiş mac boyu orada duruyor. Sampiyonluk muhtemelen gitti fakat samp ligini kacirmamak lazim neyse son bisey iyisiyle de kotusuyle de her zaman bu takımın yanindayiz ve seviyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gsden çok fb konuşulmuş konuda

fenerbahçenin ikinci yarıdaki maçları dışarda ama unutmamak gerekir fenerbahçe deplasmandaki en iyi sezonunu yaşıyor
    fenerbahçe iç sahada puan kaybetsin durur demiş hemşom da o puanı bjk maçında kaybettik zaten ama aynen devamız bu sene kafalar rahat umarım şampiyonluğu göğüsleyen takım biz oluruz
    galatasaray şldeki futboluyla umut verse de ligdeki futbolu kimseyi ümitlendirmiyor kimse kendini kandırmasın biz de dahil

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Şu Sneijder' i Fener' e koyun 3-5 maç, adam her maç şov yapar. O kadar az kişiyle ve yeteniksiz adamlar ile hücum ediyoruz ki Sneijder' e yapacak birşey kalmıyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@davidvilla

bence gs sampiyonlar ligiinde yapabileceginin en iyisini yapmis durumda. turk takimlarinin gruplardan cikmasi bile meseledir biliyorsun. ki mevcut sartlarda gs nin 2.tura cikmasi buyuk basari. bundan sonra yarin cekilecek kuraya gore prestij mucadelesi olabilir, keza kurada yer alan hicbir takimla boy olcusecek durumda degiller. dolayisiyla ligimiz daha onemli bence, avrupadan pek bir beklentim yok benim. en azindan lig ikinciligi hedefinde olmali.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sene Şampiyonluktan daha önemli bir şey hatta eş değer bir şey varsa o da ligi ikinci bitirmektir. Teneke bir kupa dışında kıtasal tüm haklara sahip olabileceğiniz bir derece. İşin Fenerbahçe kısmını geçelim bu yüzden, Eğer bugün Kasımpaşa bahsettiğim hedef için daha fazla ışık yakıyorsa asıl düşünülmesi gereken nokta burasıdır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Ben de şamp ligini kaçırmamak derken zaten ikincilikten bahsetmiştim
    Böyle giderse ve toparlanamazsak eger ligi 5. 6. falan bitirebiliriz. Şamp ligine gidememek de bizi bir kaç sene geriye götürür diye düşünüyorum.
    Yoksa şu an oynadıgımız şampiyonlar liginde zaten dogal sınırlarımıza geldik

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri