Form tuttuk bozulmazsa şampiyon bile olabiliriz
sakatlık sakatlık sakatlık !!!
2 buçyk ay boş gezdi birde önerirken 100 bin önerdim masaya düşük fiyatla oturdu bu yüzden sorna bonus monus klübü üstüne yıktık oda geldi![]()
Form tuttuk bozulmazsa şampiyon bile olabiliriz
sakatlık sakatlık sakatlık !!!
2 buçyk ay boş gezdi birde önerirken 100 bin önerdim masaya düşük fiyatla oturdu bu yüzden sorna bonus monus klübü üstüne yıktık oda geldi![]()
Devre arası epey oyuncu giriş çıkışı oldu. Birkaç oyuncu hariç yeni gelenleri takımın kimyasını bozmama adına direk sahaya sürmedim. Nihayetinde eskiler birbirini tanıyor uyum sorunu yaşamayalım istedik. yavaş yavaş taktik ve uyum artıyor ve kadroya ekliyoruz. Ayrıca gelenler genelde boşta ve klüplerinde yedek oldukları için maç kondisyonları düşüktü oynamadıkları süre boyunca da yedek takımla hazırlık maçlarına çıkarttık eksikliklerini giderdik. Haa birde aldığım moralesi oynatamıyorum sezon başı transfer olmuş birde ben transfer ettim bir sezonda 3 takımda oynayamıyor ondan da faydalanamıyoruz. çok bahtsız bir takımız malumunuz sakatlık yakamızı hiç bırakmıyor. Artık premier lige çıkıp herşeye sünger çekmek istiyoruz
Nasıl bulaşıcı bir hastalık bu ya bizim himayemizde olan herkese virüs gibi yayılıyor.. Gelişsin diye kiraladıklarımızdan da acı haberler geliyor artık..
Fizyoterapistleri ve kondisyon antrenörlerini değiştirmeyi denesene bi, belki problem stufflardadır ??
Vagner Love gelmiş hoş gelmişBu sene çıkacaz Premier Lige
![]()
Harvey hocasından daha çok gol atıyor.MaaşAllah maaşAllah.![]()
Vagner Love güzel olmuş. Takımda çok güzel gidiyor. dAleksic gibi bende bir kondisyoner ile fizyoterapistlerine bir bak derim.
vagner love guzel olmus bencede stufflarında sorun var
inş (:
Love henüz maça cikmadi (: Aldığım oyuncuların çoğu maç kondisyonu bakımından eksik yakında kral döner (:
Öncelikle fikirleriniz için tsk ediyorum ancak personel kadromdan kaynaklandigini dusunmuyorum. Çünkü her sezon geliştirmeye uğraşıyorum. Suan işyerindeyim akşama personel kadromu koyarım
Güzel gidiyoruz Diaz. Premier korksun bizden![]()
Hay bin kunduz yeni güncelleme gelmiş. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Bari sezon bitseydi. Sakata gelmeyiz umarım yine günlerce taktik çalışmak zorunda kalmam umarım :F
HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumda sakatlik haberlerini en fazla sen aldin galiba![]()
Farkettim de Pprsonel kadrom bile gençmiş vay arkadaşbahsettiğim gibi fizyo ve kondisyonlerimden memnunum sakatlıklar tamamen oyundan kaynaklı. yeni güncelleme geldi millet sakatlığın daha da arttığından yakınıyor eyvah eyvah ): Yeni bir oyun açtım 2-3 maç yapıpı taktiklerimi ve oyunu test edeceğim ardından kariyere devam inş
Spoiler: Kondisyonerler
Spoiler: Fizyolar
Yeni güncelleme tam bir katliam olmuş sakatlıklar diz boyu. Denemelik bir maç yaptım yeni bir kariyerle ilk yarıda 2 oyuncum sakatlandı!!
35.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
36.Hafta
37.Hafta
38.Hafta
39.Hafta
Peşpeşe potadaki takımların alayıyla oynadık. Zorlu maçları müthiş geçtik zaman zaman bocalasak da reyiz aldı ipten. Bizi premier lige doğru sürüklüyor tek başına..
vallaha senin taktik hala işliyor herhalde hocamyeni güncellemeyle daha oynamadım ama sakatlık sıkıntı çıkarmaz inşallah
Premier lig yakın hatta çok yakın..Kral ve yaveri çılgın ikili müthiş eküri diyecek laf bulamıyom sırtladılar canını yediklerim3 hafta kala 8 puan fark var 3.ile
40.Hafta
41.Hafta
42.Hafta
43.Hafta
Premier lig hayırlı olsun![]()
44.Hafta
45.Hafta
46.Hafta
3 hafta kala 8 puanı bulunca yedeklerle çıktık baktık pabuç pahalı sonraki hafta aslarla işi bitirip son hafta yine yedekleri daha doğrusu gençleri sürdüm sonuç olarak artık Premier ligdeyiz (: Puan durumunu ve oyuncu verilerini playoff maçlarından sonra paylaşıcam
Premier lig hayırlı olsun.
Tebrikler hocam![]()