Sayfa 191 / 220 İlkİlk ... 91141181189190191192193201 ... SonSon
5,701 ile 5,730 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Az vermişler. Verseydiler kıdem tazminatını defolsa gitseydi
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

ohh iyi olmuş keşke daha çok verseydiler..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

'Özen,Fernandes'in Biletini Kesti''

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen, Elazığspor karşılaşmasının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu.

Mersin İdman Yurdu - BeşiktaşMersin İdman Yurdu - Beşiktaş Caja Laboral Maçın'dan Yansıyanlar!Caja Laboral Maçın'dan Yansıyanlar! Beşiktaş Türkiye Kupasında Yarı FinalBeşiktaş Türkiye Kupasında Yarı Final Beşiktaş'ın 4-1 kazandığı maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özen, sakatlığını bahane ederek idmanlara çıkmayan Manuel Fernandes hakkında sert ifadeler kullandı.
    İşte Özen'in o açıklamaları;
    "Bu galibiyetle taraftarımız da biraz nefes almalı. Ben profesyonel kaygıları anlayabilecek birisiyim. Amatör ruh nedir bugün onu gördük. Belki maçı izlmeyenler görmemiş olabilir. Derin bir kadroya sahibiz ama cezalı ve sakatlarımız var. Profesyonel kaygıları olan oyuncularımız da var. Belki bir süre sonra bizim oyuncumuz olmayacak onlar"
    "Sakat olmasına rağmen Gökhan Töre benim odama geldi ve 'hocam ben hastaneye gitmek istiyorum' dedi. 'MR çektirmek istiyorum. Kadro bu kadar eksikken böyle kötü bir günde oynama ihtimalım yüzde 1 bile olsa değerlendirmek istiyorum' dedi. MR'ı çektirdiler, koşarak geldi. Taktik toplantıya yetişemedi. Kapıya dayandı 'ben oynamak istiyorum' dedi. Amatörce olabilir, Uğur'un ağrılar içinde oynaması amatörce olabilir. Olcay'ın bugün ciğerleri patlarcasına koşması amatörce bulunabilir. Tolga geçen hafta gördünüz büyük bir acı yaşadı. 48 saat sonra her şeyi bir kenara bırakıp amatörce mücadele etti"

'FERNANDES İLE GÖRÜŞTÜM'
    "Az sayıdaki taraftara da teşekkür etmek istiyorum. Hepsine helal olsun. Soyunma odasına bu akşam bulunan herkese helal olsun."

"Az önce söyledim. Profesyonel kaygıları anlarım. Beşiktaş'ın profesyonelleri yönetim kurulu üyesi de anlar ama amatör ruhla değerlendirilir. Geçmişte böyle oldu yine öyle olacak. kontratlı oyuncu. Avukatlarla kendisine ceza tebliğ edildi. Bundan sonra ne olacağı konusunda kendi aramızda konuştuk. Benim Beşiktaş adına kaygılarım var. O da bunları değerlendirecektir. Gözlemlerimi yönetim kurulu ile paylayaşacağım. Buna göre bir karar çıkacaktır."

Kaynak: Kartalbakisi.com

-------------------------------------

Yazılanlar doğru veya değil, bilmiyorum; ama gerçeklik payının yüksek olduğunu düşünüyorum. İstediğim şu ki; Fernandes, devre arasında kesinlikle gönderilmeli.

Fernandes ile sahada 1 kişi eksik oynuyoruz. İster fener ister gs alsın umrda değil, oğuzhan varken gözüm kapalı yollarım. Şu takımda veli-oğuzhan-atiba orta sahası ligi kasıp kavurur, olcay ve töre'yi saymıyorum bile o derece.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Fernandes ile sahada 1 kişi eksik oynuyoruz. İster fener ister gs alsın umrda değil, oğuzhan varken gözüm kapalı yollarım. Şu takımda veli-oğuzhan-atiba orta sahası ligi kasıp kavurur, olcay ve töre'yi saymıyorum bile o derece.
    Aslında PSG'den ayrıldıktan sonra boşta kalan Sissoko'yu alsak 10 numara bir transfer olur. Atiba ile yan yana koyarsın, önlerinde de Oğuzhan ile ligi yararlar; fakat yönetimin aklına bile geleceğini düşünmüyorum bunun. İnşallah, Sissoko'yu alırlar da bana güzel bir kapak olur.

Ayrıca stoper, sağ bek ve kanat forvet de şart takıma. Bunun için de, ismi sıkça dile getirilen Lescott ve Ronaldinho ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Veysel Sarı transferleri harikulade olur. Başkan, Fikret Orman olunca böyle büyük transferler beklemek de zor oluyor; ama ne yaparsın? Bizimkisi de züğürt tesellisi işte!
    Gurbetçi 1-2 isim alınır, Önder Özen tarafından ve yurtiçinden de yetersiz 1 veya 2 yerli isim alırlar, geçer gider yine.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bugün uzun süre sonra duran toptan gol bulduk.(her ne kadar kalecinin hatası olsa da) En önemli silahlarımızdan birisiydi bu duran toplar ve sağolsun Fernandes bey yatışa geçtiğinden beri bu silahdan da mahrum kaldık.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Aslında PSG'den ayrıldıktan sonra boşta kalan Sissoko'yu alsak 10 numara bir transfer olur. Atiba ile yan yana koyarsın, önlerinde de Oğuzhan ile ligi yararlar; fakat yönetimin aklına bile geleceğini düşünmüyorum bunun. İnşallah, Sissoko'yu alırlar da bana güzel bir kapak olur.

Ayrıca stoper, sağ bek ve kanat forvet de şart takıma. Bunun için de, ismi sıkça dile getirilen Lescott ve Ronaldinho ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Veysel Sarı transferleri harikulade olur. Başkan, Fikret Orman olunca böyle büyük transferler beklemek de zor oluyor; ama ne yaparsın? Bizimkisi de züğürt tesellisi işte!
    Gurbetçi 1-2 isim alınır, Önder Özen tarafından ve yurtiçinden de yetersiz 1 veya 2 yerli isim alırlar, geçer gider yine.
    Bence büyük transferler yerine şöyle gelecek vaadeden yerli veya yabancı oyuncular alınmalı. Fernandes gittikten sonra oğuzhan'ın olmadığı maçlarda olcay önde oynarsa solda kerim'i düşünmeleri lazım artık. Töre-frei tarzı oyuncuların alınmasından yanayım her zaman ama yaratıcı özelliği yüksek bir orta saha, sağ bek ve stoper ilaç olur. En azından forvet bölgesi tek kulvarda bizi götürür diye düşünüyorum. Sene sonu eneramo,holosko,escude ve fernandes'in gidişi ile kontenjan boşluğu ile2 kaliteli yabancı ama gerçekten verim alabiliceğimiz yabancılar ile sağlam bir yerli iskeleti bizi şampiyon yapabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bence büyük transferler yerine şöyle gelecek vaadeden yerli veya yabancı oyuncular alınmalı. Fernandes gittikten sonra oğuzhan'ın olmadığı maçlarda olcay önde oynarsa solda kerim'i düşünmeleri lazım artık. Töre-frei tarzı oyuncuların alınmasından yanayım her zaman ama yaratıcı özelliği yüksek bir orta saha, sağ bek ve stoper ilaç olur. En azından forvet bölgesi tek kulvarda bizi götürür diye düşünüyorum. Sene sonu eneramo,holosko,escude ve fernandes'in gidişi ile kontenjan boşluğu ile2 kaliteli yabancı ama gerçekten verim alabiliceğimiz yabancılar ile sağlam bir yerli iskeleti bizi şampiyon yapabilir.
    Ben de bunu söylüyorum zaten. Gidecek yabancıların yerine sağlam, takım sıkıştığı zaman ortaya çıkıp Drogba gibi ya da Sow tarzı transferler lazım. Bunu da, başarılı olmak istiyorsak şimdi yapmalıyız; sezon sonunda değil.

Gelecek vaadeden transferler Önder Özen'in işi ve o da, bu konuda çalışmalar yapıyordur sanırım. Mesela Samed Yeşil ismi geçiyor; ancak takımı da gelecek vaadeden isimlerle doldurmak doğru değil. Sezon başına yerli olarak Ömer, Kerim Frei ve Gökhan Töre, yabancı olarak da Franco transferleri örnek gösterilebilir. Baktığımız zaman, maalesef sadece Gökhan Töre forma şansı bulabiliyor. Yine genç ve gelecek vaadeden isimleri alıp oynatmayacaksak ne anladık bu işten?

Şampiyonluk yolunda tecrübe faktörü çok önemli, başta yazdığım örneklerde görüldüğü üzere. O yüzden, 1-2 yaşlı ismin zararı değil; faydası bile olur takıma. En basitinden; Ronaldinho geldiğinde Oğuzhan'ın ve Muhammed'in gelişimine çok önemli katkısı olacağına eminim. Kazandıracağı maçlar da cabası...

Ben de bunu söylüyorum zaten. Gidecek yabancıların yerine sağlam, takım sıkıştığı zaman ortaya çıkıp Drogba gibi ya da Sow tarzı transferler lazım. Bunu da, başarılı olmak istiyorsak şimdi yapmalıyız; sezon sonunda değil.

Gelecek vaadeden transferler Önder Özen'in işi ve o da, bu konuda çalışmalar yapıyordur sanırım. Mesela Samed Yeşil ismi geçiyor; ancak takımı da gelecek vaadeden isimlerle doldurmak doğru değil. Sezon başına yerli olarak Ömer, Kerim Frei ve Gökhan Töre, yabancı olarak da Franco transferleri örnek gösterilebilir. Baktığımız zaman, maalesef sadece Gökhan Töre forma şansı bulabiliyor. Yine genç ve gelecek vaadeden isimleri alıp oynatmayacaksak ne anladık bu işten?

Şampiyonluk yolunda tecrübe faktörü çok önemli, başta yazdığım örneklerde görüldüğü üzere. O yüzden, 1-2 yaşlı ismin zararı değil; faydası bile olur takıma. En basitinden; Ronaldinho geldiğinde Oğuzhan'ın ve Muhammed'in gelişimine çok önemli katkısı olacağına eminim. Kazandıracağı maçlar da cabası...
    Roni ayrı bir olay tabi ama bu zamana kadar büyük paralara yaşlı ve yürüyen adamlar alındı. Bu yüzden sansasyonel transferlerden ziyade tecrübeli ama görev adamı, "profesyonel" oyuncu alabiliriz. Burda kendine tapıldığını yada ilah olduğunu zanneden oyuncular değilde, "ernst,cisse,webo,sow,kuyt" tipinde işini iyi yapan oyuncular her zaman kabulümdür. Sırf taraftara iyi görünmek için milyon euro'lara, katar'da oynayamayacak tipte oyuncuların şu formayı giymesini istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi düşündüm de... Fernandes ile nereden nereye. Bir futbolcu kendi anca bu kadar antipatikleştirebilir.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tepki göstermek güzel ama malesef bu tepkilerin bir etkisi olmuyor TFF bazında.Diğer takım taraftarları da yaptılar ama ben TFF'dekilerin gram umursadıklarını sanmıyorum.Bildiklerini okumaya devam ediyorlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu tuğrul yenidoğan yetersizinin kulüple ilişiği acilen kesilsin allah aşkına. binlerce taraftar tff binasına protesto yürüyüşü düzenliyor ama kulüp televizyonu oralı bile değil. yazıktır günahtır aldığın parayı hak et biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İsmail Köybaşı yine sakatlanmış, Beşiktaş'ın ona güvenip plan yapmaması lazım, bu saatten sonra işi çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her yer yirtik, her yer 2. Derece!

#Direnismailkoybasi
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muska falan yaptırsak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Muska falan yaptırsak.
    Bence direk vuralım tüfekle.(at misali)
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

[YOUTUBE="MIfQE1g7yWw"]Part 1[/YOUTUBE]

[YOUTUBE="JcGTnIKZtEY"]Part 2[/YOUTUBE]

Bu arada tek şanssız branşımız futbol değil, basketbolda da sakatlıklardan belimizi doğrultamıyoruz. Doron Perkins döndü derken, şimdi de Gaines sakatlanmış ve 3-4 hafta uzak kalacak maçlardan.

19. Default

Kasımpaşa kulübünden Beşiktaş'a: "Artık yüzsüzlük seviyesine ulaşmış ve EZİK tutumunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz..."

Koskoca Beşiktaş kulübüne hakaret eden kulübe bakarmısınız. Fikret Orman biraz sert konuş agresif ol yeter artık.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Kasımpaşa kulübünden Beşiktaş'a: "Artık yüzsüzlük seviyesine ulaşmış ve EZİK tutumunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz..."

Koskoca Beşiktaş kulübüne hakaret eden kulübe bakarmısınız. Fikret Orman biraz sert konuş agresif ol yeter artık.
    Kasımpaşa'yı takan yok açıkcası, anca cemaat ile yüyürler. Bir maçını tribünden izleyin paşa'nın "Allah'ım ben bu insanların içine nereden düştüm" dersiniz. Klüp olarak seviyeleri kahve ağzı olduğu için, böyle eziklikleri genelde bu tür klüpler sergiler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ı bu kadar basit ve kendilerine denk görmelerine sebep olanlar, önce kendilerini yok etmeliler.

Aziz Yıldırım: Kasımpaşaspor Başkanı haksız olduklarını bildiği için bu kadar ses yükseltmiş. Beşiktaş'a kimse hadsizlik yapamaz.

Ali Ece: Sen Ronaldinho dersin, Kasımpaşalı sana 'ezik' der. Stad yapma Başkan, Beşiktaş'ın staddan önce bir başkana ihtiyacı var.

----------------------------------------

Fazlasını değil, Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamaların yaptığı açıklamalara benzer açıklamayı yapsınlar, yine razıydım. Fakat, bizden gelen açıklama şu şekilde:

Kulübümüzden yapılan açıklama şöyledir:
    Bir spor kulübünün nereden geldiklerini unutan yöneticilerinin hedef saptırmaya yönelik bugünkü açıklamaları, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin yapmış olduğu açıklamaların görüntüleri izlendiğinde, anlama ve algılama yetmezliğinin ifadeleri olarak anlaşılmaktadır.

Kulübümüzün İkinci Başkanı, 15.12.2013 tarihinde oynanan Kasımpaşa maçındaki bariz kural hatası ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara verdiği cevapta, Kasımpaşa camiasını küçük düşürecek bir açıklama yapmamıştır. Tam tersine bu maçın tekrarlanmasının Türk Sporu ve her iki kulübümüz için de hayırlı olacağını ifade etmiştir.

Ahmet Nur Çebi, spor yöneticiliğinde bugüne kadar sergilediği nezaket ve örnek davranışlarla Türk Spor Kamuoyu ve camiamız tarafından daima takdir görmüştür.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve camiası, bugünkü spor ortamının adabına uymayan ve yakışmayan açıklamaların muhatabı olmaz ve o seviyeye inmez.

Kamuoyuna saygılarımızla sunarız,

Beşiktaş JK

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/57623/

Şu stadı bitirsin ondan sonra nereye gidiyorsa gitsin bence. Aranan kan her zaman olduğu gibi İBRAHİM ALTINSAY. Çözümün kaynağını hiç uzaklarda aramaya gerek yok. Beşiktaş'a başkanlık yapıcak düzeyde tek isim kendisi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şu stadı bitirsin ondan sonra nereye gidiyorsa gitsin bence. Aranan kan her zaman olduğu gibi İBRAHİM ALTINSAY. Çözümün kaynağını hiç uzaklarda aramaya gerek yok. Beşiktaş'a başkanlık yapıcak düzeyde tek isim kendisi.
    Aynen, ben de Altınsay'ı istiyorum; ama yönetimi de kuvvetli olmak zorunda. Fikret Orman'dan bir farkı olmaz yoksa.

Aynen, ben de Altınsay'ı istiyorum; ama yönetimi de kuvvetli olmak zorunda. Fikret Orman'dan bir farkı olmaz yoksa.
    Bu kongre fareleri ile çok zor ama umut fakirin ekmeğidir. Altınsay'ın başkanlığında şu takım 10 sene lige ambargo koyar, o kadar iddalıyım. Lyon'un bir dönem fransa'da yaşadığı 02-08 dönemini yaşatır bizlere.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Koca Beşiktaş'ın hakkını da Aziz Yıldırım denen adam savunuyor ya daha neleri göreceğiz bakalım

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ahmet Nur Çebi, gündemdeki bütün konulara açıklık getirmiş.

[YOUTUBE="t5kfCAwTLGU"]Ahmet Nur Çebi'den Açıklamalar[/YOUTUBE]

Bu arada, Arçelik ile sponsorluk için anlaşmışız, hayırlı olsun.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=327453

Ahmet Nur Çebi'nin sitede yer alan açıklamasına göre perşembe ya da cuma günü Koç Grubu ile yıllık 4+1 milyon dolarlık (4 milyon futbol forma sırt ve 1 milyon hentbol + tekerlekli sandalye basketbol) sponsorluk anlaşması imzalanacakmış. Gelecek sene planlanan futbol takımı sponsorlukları ve meblağları şu şekildeymiş.
    1) Vodafone : 6 milyon dolar
    2) Koç Grubu : 4 milyon dolar
    3) Adidas veya Nike : 5 milyon dolar
    4)Forma kol + şort : 3 milyon dolar
    5) Revize sponsorluk. : 2 milyon dolar

Kaynak: Forza.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mottaya 3 mac ceza veren zihniyete sormak lazim, "arkadasinla berabersin, tanimadigin biri arkadasina saldirdi, ne yaparsin??"

kurallar uygulansin diye o harekete 1 mac verilebilirdi, yanlis oldu cok yanlis..
    -Nouma
    Nouma'nın ayrılış hikayesinin başlangıcını anlatmış Mehmet Demirkol burada

http://www.tribundergi.com/video/meh...lini-anlatiyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Koca Beşiktaş'ın hakkını da Aziz Yıldırım denen adam savunuyor ya daha neleri göreceğiz bakalım
    O haber yalan diye duydum en son.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Nouma'nın ayrılış hikayesinin başlangıcını anlatmış Mehmet Demirkol burada

http://www.tribundergi.com/video/meh...lini-anlatiyor
    Bu kural bence de çok saçma.Futbolcular sahaya dışarıdan müdahil olan kişilere durduk yere saldırmadığı sürece (ki böyle bir şey olması pek mümkün değil zaten) kırmızı kart görmemeli ve ayrıca ekstra ceza almamalı diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri