1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Denetleme raporunun "öngörüsü" bu. Ayrıca klübün bilançosu ortada, kap'a bildirilen diğer açıklamalarda stadı derneğin yapıcağı, ayrıca yapılan bütün ihaleler ve bunun yanında vodafone ile sponsorluk anlaşması. Devletin bize hibe ettiği tek şey, stadın arkasında bulunan iett arazisidir. Bunun karşılığında istinyedeki araziyi ibb'ye devretmiştir. F.ormam zilyon kere stadı sponsorlardan gelen para ile yapacağı demesine ve kap'a gönderilen milyon tane bildiriden sonra hala haber1903'ün denetleneme kurulunun öngörüsünü paylaşıyosanız diyecek söz yok..
    eeee biz ali samiyen arazisindeki kullanım hakkımız karşılığında stad yaptırınca devlet yaptı oluyordu ama ?
    Kullanım hakkımızı atıyorum ali agaoglu'na falan satsak(devir) belki 3 tane stad yaptırabileceğimiz para gelecekti. 1 stad ile yetindik belki de.

Peki bir soru daha aynı devlet ASY arazisine biz de yıkıp yeni stad yapmak istediğimizde 15000den büyük stad yapamazsın diye rapor veren değil mi? Size neden oraya kocaman stad yapma izni verdiler de bize vermediler? ( şu an göztepe de aynı safsatalarla oyalanıyor)
    Biz de bilirdik sponsor bulup yaptırmayı. Bu klüplere sponsor bulmak cok mu zor?

Yani ben demiyorum ki devlet BJK'a Fb'ye kıyak geçiyor. Sizin yöneticileriniz güzel anlaşmalar yapmış devlet ile ama zamanında bizimkiler kötü anlaşmalar yapmış. Aslında süper kazıklanan bir GS klübü varken nası oluyorsa oooh devlet tarafından desteklenmiş muamelesi yapılıyor.

Ama siz yapınca da alın teri oluyor.

Lütfen biraz empati ile bakalım.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    eeee biz ali samiyen arazisindeki kullanım hakkımız karşılığında stad yaptırınca devlet yaptı oluyordu ama ?
    Kullanım hakkımızı atıyorum ali agaoglu'na falan satsak(devir) belki 3 tane stad yaptırabileceğimiz para gelecekti. 1 stad ile yetindik belki de.

Peki bir soru daha aynı devlet ASY arazisine biz de yıkıp yeni stad yapmak istediğimizde 15000den büyük stad yapamazsın diye rapor veren değil mi? Size neden oraya kocaman stad yapma izni verdiler de bize vermediler? ( şu an göztepe de aynı safsatalarla oyalanıyor)
    Biz de bilirdik sponsor bulup yaptırmayı. Bu klüplere sponsor bulmak cok mu zor?

Yani ben demiyorum ki devlet BJK'a Fb'ye kıyak geçiyor. Sizin yöneticileriniz güzel anlaşmalar yapmış devlet ile ama zamanında bizimkiler kötü anlaşmalar yapmış. Aslında süper kazıklanan bir GS klübü varken nası oluyorsa oooh devlet tarafından desteklenmiş muamelesi yapılıyor.

Ayrıca biz yıkılan stadın yerine neredeyse aynı çapta bir stad yapıyoruz. Yani o bölgede var olan arazinin dışına taşma yapılmıyor.

Ama siz yapınca da alın teri oluyor.

Lütfen biraz empati ile bakalım.
    Sorduğunuz soruların neredeyse hepsine cevap vermişsiniz. Rahmetli özhan canaydın'dan kalma bir proje, asy stadı. Zaten bizim tartıştığımız nokta gs stadı değil, biz burda şeref bey stadını konuşuyoruz. Zamanında kendi yönetiminizi yapıtğı hataları, devlete çektiği peşkeşi tartışmak gereksiz. Asy stadınında olduğu bölgede büyül bir stad için ne kadar inşaata müsait orasıda ayrı bir tarışma zaten. Tribün nerdeyse zincirlikuyu'ya geliyodu

Ayrıca biz neredeyse aynı çapta yapıyoruz stadı, tek fazlası iett arazisi. Yani normal arazinin dışına taşma yapmıyoruz.
    Last edited by kumbara : 26.Aralık.2013 at 17:40 Reason: Ekleme.

Mesaj Yetkileri