Müthiş sol ayağımlan yapıştırdım. Lannn, hahaha!
[YOUTUBE="vg9_K_sBbu0"]Olcay'dan gol yorumu[/YOUTUBE]
Müthiş sol ayağımlan yapıştırdım. Lannn, hahaha!
[YOUTUBE="vg9_K_sBbu0"]Olcay'dan gol yorumu[/YOUTUBE]
Bence öyle demesinin sebebi sorulan sorunun saçmalığı. Her zaman aynı sorular ve golü yorumlar mısın bize. Bu ne abi böyle soru mu olur, görende 88 kişi çalımladı sanıcak![]()
Yapıştırmış işte koca adam yalan mı söyleyecek![]()
Koc grubu ile 42 milyon $ lik anlasma yapilmis. Diger konularda iyiligi tartisilir ama sponsor anlaminda buyuk is basardi f orman
FM Gazetesi
O değilde hala bizim stadı devletin yaptığını sananlar var, ben onları anlamıyorum![]()
42 milyon $ mı TL mi?
Nette $ isareti gormustum, yaniliyor olabilirim
FM Gazetesi
Stadı kendiniz yapıyorsunuz da, kaynak için devletten hibe edildiği şeklinde kulübün beyanı olmuştu zamanında.
http://www.haber1903.com/Besiktas-59...i_yapiyor.html
http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=4482
Şu andaki durum ne bilmiyorum, insanlar boşuna öyle sanmıyor yani.
Teşekkürler.
Denetleme raporunun "öngörüsü" bu. Ayrıca klübün bilançosu ortada, kap'a bildirilen diğer açıklamalarda stadı derneğin yapıcağı, ayrıca yapılan bütün ihaleler ve bunun yanında vodafone ile sponsorluk anlaşması. Devletin bize hibe ettiği tek şey, stadın arkasında bulunan iett arazisidir. Bunun karşılığında istinyedeki araziyi ibb'ye devretmiştir. F.ormam zilyon kere stadı sponsorlardan gelen para ile yapacağı demesine ve kap'a gönderilen milyon tane bildiriden sonra hala haber1903'ün denetleneme kurulunun öngörüsünü paylaşıyosanız diyecek söz yok..
eeee biz ali samiyen arazisindeki kullanım hakkımız karşılığında stad yaptırınca devlet yaptı oluyordu ama ?
Kullanım hakkımızı atıyorum ali agaoglu'na falan satsak(devir) belki 3 tane stad yaptırabileceğimiz para gelecekti. 1 stad ile yetindik belki de.
Peki bir soru daha aynı devlet ASY arazisine biz de yıkıp yeni stad yapmak istediğimizde 15000den büyük stad yapamazsın diye rapor veren değil mi? Size neden oraya kocaman stad yapma izni verdiler de bize vermediler? ( şu an göztepe de aynı safsatalarla oyalanıyor)
Biz de bilirdik sponsor bulup yaptırmayı. Bu klüplere sponsor bulmak cok mu zor?
Yani ben demiyorum ki devlet BJK'a Fb'ye kıyak geçiyor. Sizin yöneticileriniz güzel anlaşmalar yapmış devlet ile ama zamanında bizimkiler kötü anlaşmalar yapmış. Aslında süper kazıklanan bir GS klübü varken nası oluyorsa oooh devlet tarafından desteklenmiş muamelesi yapılıyor.
Ama siz yapınca da alın teri oluyor.
Lütfen biraz empati ile bakalım.
Sorduğunuz soruların neredeyse hepsine cevap vermişsiniz. Rahmetli özhan canaydın'dan kalma bir proje, asy stadı. Zaten bizim tartıştığımız nokta gs stadı değil, biz burda şeref bey stadını konuşuyoruz. Zamanında kendi yönetiminizi yapıtğı hataları, devlete çektiği peşkeşi tartışmak gereksiz. Asy stadınında olduğu bölgede büyül bir stad için ne kadar inşaata müsait orasıda ayrı bir tarışma zaten. Tribün nerdeyse zincirlikuyu'ya geliyodu
Ayrıca biz neredeyse aynı çapta yapıyoruz stadı, tek fazlası iett arazisi. Yani normal arazinin dışına taşma yapmıyoruz.
Last edited by kumbara : 26.Aralık.2013 at 17:40 Reason: Ekleme.
@kumbara
İşte ben de diyorum ki kardeşim, devlet öyle kimseye havadan hiçbir şey vermez ve klüplere de eşit davranır, cebine bakar.
Yani sen ne yaparsan yap "devlet şöyle yardım etti böyle yardım etti" diye düşünülecektir.
Ben sadece buradaki konu uzerinden konuşmadım. Hani öyle bir ortam var ya bizimki Toki Arena ama sizinki alın teri. Onun üzerine yazdım yoksa tabi ki konu BJK stadı.
Zamanında FB'lilere de sormuştum cevap alamadım.
Onlar stadı buyutecekleri zaman yine devlet oraya yeşillenmiş o dönem rapor çıkmış stad ana yola bilmem kaç metreden yakın oldugundan mütevellit büyütülemez diye.
Ama ne oldu nası oldu bilmiyorum bu konu bir kaç hafta konuşulduktan sonra yenileme çalışmaları başladı.
Sizin stad ile de ilgili hatırlarsan orası tarihi eser yuvası ve stad direkt tarihi eser kapsamında değerlendirilmişti. Biliyorsun ki bu kapsama giren hiçbir bina dunyanın hiçbir yerinde yıkılamaz.
Sana sorum bu ne oldu da bu stadın ve arazinin "tarihi eser" değeri yok oldu ve yıkıldı?
ikinci sorum kazma aşamasında bir sürü tarihi eser çıkmasına ragmen çalışmalar tarihi eser araştırmaları için neden durmadı ve devam etti?
Şöyle bir durum var, iett arazisi öyle çok büyük bir arazi değil. Belediyenin temizlik araçlarının bulunduğu ufak bir yer aslında. Yani gsgm bize o araziyi vermese bile,(ki arazi denince akla büyük bir yer geliyor ama değil.) stad yerinde yinede yapılacaktı. Toki arena-alın teri olayıda insanların birbirini kızdırmak için yaptığı ufak fanatizimden öte değil. Aksine insanlar o arazi neden devlete peşkeş çekildi onu sorgulamalı, en başta gs taraftarı. Empati konusunda gayet açık hak veriyorum, zaten doğruyu bulmak için tartışıyoruz.
Stadın tarihi eser olan bölümü zaten yıkılmadı, duruyor. Eski açık bölümüne dokunulmadı bile. Fakat stadın altından tarihi eser çıktığına dair bir bilgim yok, kazı çalışmaları sadece konser nedeni ile durduruldu. Stadın altında tarihi eser çıkmasıda ayrı bir ilginçlik olur çünkü zemin deniz seviyesinde. Yani stadın altında tarihi eser değil su var. Tarihi eser denilecek alan zaten korumaya alında stad bu yüzden belli bir metre geri çekilerek yapılıcak. Radikal'de elif şafak haberlerinden dolayı tarihi eser diyorsanız, o haberlere gelme abi lütfen.
Tamam o zaman sıkıntı yok.
Umarım güzel bir stad olur bunu içtenlikle isterim. Özellikle zemin falan çok iyi olsun isterim. Malum ulkemizde futbol yerine başka bir şey oynanıyor, belki bir düzelme olur.
Ve inşallah en kısa sürede biter.
Şöyle söyliyim,
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24356236.asp
Burda tarihi eser çıktı deniliyor,yahu daha tribün yıkılıyor. Zemine inilmemiş ama tarihi eser çıkmış. Şimdi bu haberin neresine inanıcam ben, tribün molozunu tarihi eser diye haber yapan basına mı ? Bu haberi yapan elif şafak, zaten yerli yersiz her türlü uydurma haber var onda bilmeyen yok artık. Daha gezi parkının çevresini oluşturan taşların tarihi eser olduğunu bilmeyen bir insandan bahsediyoruz. Bu haberler daha çok çıkıcak, tarihi eser çıktı, cart curt. Bundan sonrada güvenilir bir haber yapılsa dahi şüphe ile bakarım, çok net.
Ramonun cezasi iki maca inmis. Ayrica almeidaya yilligi 2.5 milyon eurodan yeni sozlesme onerilmis
FM Gazetesi
Devlet mi yapıyormuş Beşiktaş'ın Stadı'nı...
Allaha şükür önünde devasa şekilde 'TOKİ' yazmayacak güzelim stadın.
Koltuklara sonradan 'BEŞİKTAŞ J.K' yazısı eklenmeyecek.
Çakma alttan ısıtma değil, gerçeği olacak.
Her neyse cevaplamamak gerekir, bir arkadaşım oraya stadın devlet tarafından yapılmadığını yazar üstüne alınan alınır, bir bakmışsın gs'li bir arkadaş alınmış neden bir başkası değil acaba. Beşiktaş tarafından herhangi bir sataşma yokken, neden böyle bir konu gs'liler tarafından ard arda cevaplanmıştır???![]()
Hem zamanında diyorsun, hemde şuanki durumu bilmiyorum diyorsun, üstünede "Boşuna öyle sanmıyorlar" diyorsun. Sencede burda bir çelişki yok mu ?
Bende diyorum ki sana, paylaştığın belgeler zamanında denetleme kurlunun öngörü raporu. Şuanki durumda hem kendimiz yapıyoruz hemde alınmış maddi bir destek yok ortada. İnsanlarında tam araştırma yapmadan, böyle sanmaları gayet normal.
He benim stad ile ilgili varsa yanlış bildiğim yada bilmediğim bir durum, her türlü kabul ederim. Eğer "gerçekten doğru" ise tabi.
@Davidvilla
Dediğim gibi, fanatizim ve olası gerçeği reddetmek, çoğu taraftarda var. Bu kendi tuttuğum takımın taraftarında da fazlasıyla var. Anlamak isteyen hem sen hemde ben gerekli açıklamayı yaptık, kimin nereden ne kadar kar-zarar sağladığını az çok konuştuk. Tartışma yaratmaya gerek yok bence.
Ben senin dediğini anladım, bilgiler için de teşekkür ederim. Yazdığımda bir çelişki yok ama, bir dönem o konu gündemdeydi, sen de foruma insanlar devletin yaptığı sanıyor yazınca ben de kendimce bunun sebebini açıklamaya çalıştım sadece. O koyduğum linkler sadece örnek amaçlıydı, o dönem de Fikret Orman da açıklama yapmıştı, başbakana, spor bakanına falan teşekkür ediyordu.
Neyse uzamasın, hiç gereği yok. Hayırlı olsun stadınız şimdiden. Gerçek alttan ısıtma sistemiyle sıcacık maçlar oynanır artık.
@davidvilla
Tartışmayı çıkaran Galatasaray'lı arkadaş. O da bana bir cevap yazdı konuyu uzatmadık, hallettik. Tartışmayı çıkaran benmişim gibi davranmak nasıl bir şeydir anlamıyorum. Asıl ben sana ne diyim şimdi? Al işte konu uzadı. İstersen sabaha kadar tartışalım buyur.
@cureshot
Zaten tek soru var, verecek cevabın varsa yaz, alaylı bakışla bakmaya çalışırken bu durumla düşmeyelim.
Baya iyi anlaşma yapılmış yalnız.Yönetime tebrikler bu anlaşmayı yapmayı başardıkları için,Koç grubuna teşekkürler desteklerinden ötürü.
Şirketimiz ile Arçelik A.Ş. arasında 2014/2015 sezonundan başlamak üzere; Beko markası ile forma sırt sponsorluğu için 3+2 yıllık toplam 16.632.000 Amerikan Doları + KDV tutarında anlaşma yapılmıştır
So what?
Saike
Valla güzel para.
Stad bitsin daha ne sponsorlar gelecek inşallah. Fikret Orman'ın yaptığı en iyi 2 iş:
1- Stad
2- Sponsorluk
3. bir iş yok maalesef şu ana kadar.
Para gelince iyi işler de gelir. Bence Fikret Orman şirket gibi yönetiyor Beşiktaşı. Örnek olmalı bu diğer başkanlara.
Fernandes benim yerim Beşiktaş falan demiş ve özür dilemiş
Bilic ve yönetim geri adım atmayınca , Fernandes geri adım atmak zorunda kaldı..
Fernandesdes de biliyor hiçbir Avrupa takımının ona net 2-3 m € vermeyeceğini ve İstanbul gibi bir şehir daha yok..
Artık bu saatten sonra gitmesini istiyorum fakat ya sezon sonu bedava gidecek ya da bu transfer döneminde çok cüzi bir fiyata satmak zorundayız , bence Fernandes'le ortak bi noktada buluşulup yeni sözleşme imzalanmalı ve duruma göre sezon sonunda satılmalı ; bu şekilde en azından değerine satmış oluruz ve para kazanırız..