Sayfa 193 / 220 İlkİlk ... 93143183191192193194195203 ... SonSon
5,761 ile 5,790 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post

Bilic ve yönetim geri adım atmayınca , Fernandes geri adım atmak zorunda kaldı..

Fernandesdes de biliyor hiçbir Avrupa takımının ona net 2-3 m € vermeyeceğini ve İstanbul gibi bir şehir daha yok..

Artık bu saatten sonra gitmesini istiyorum fakat ya sezon sonu bedava gidecek ya da bu transfer döneminde çok cüzi bir fiyata satmak zorundayız , bence Fernandes'le ortak bi noktada buluşulup yeni sözleşme imzalanmalı ve duruma göre sezon sonunda satılmalı ; bu şekilde en azından değerine satmış oluruz ve para kazanırız..
    Aynı düşünceleri taşıyorum. Yönetimin önerdiği parayı kabul ediyorsa amenna, yoksa devre arası bay bay dememiz lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Beşiktaş, ligin ilk yarısını yenilgi ile kapatırken geçen sezonki puanını da yakalayamadı. 2012 yılını 30 panla tamamlayan siyah-beyazlı ekip, bu kez devreyi 29 puanla kapattı.

17 maçta 30 gol kaydeden siyah-beyazlılar, kalesinde 19 gol gördü. Aybabalı Beşiktaş ise 38 gol atıp, 25 gol yemişti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aybaba net daha iyi hoca

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sezonun ikinci yarısında iç saha maçlarını Kasımpaşa'nın stadında oynamak istemeyen Beşiktaş, Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı için kırmızı-beyazlı kulübün kapısını çaldı

Son oynanan olaylı maç sonrası Kasımpaşa ile ilişkileri gerilen ve bu nedenle maçlarını Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynamaktan vazgeçen Beşiktaş, yeni stat arayışlarını sürdürüyor.

Birçok alternatifi değerlendiren siyah-beyazlıların, maçlarını Antalya'da oynamak için Antalyaspor Kulübü'yle görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Sezonun ikinci yarısı için Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı'nı düşünen Beşiktaş'ın bu talebinin Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda gündeme geldiği bildirildi. Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Nafiz Tekgül de siyah-beyazlı yöneticilerden bu yönde bir talep geldiğini açıkladı.

"MAÇLAR ÇAKIŞIYOR"
    Tekgül, "Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmelerimiz oldu. Ancak onların iç saha maçları ile bizim iç saha maçlarımız çakışıyor. Bu nedenle zeminin durumu göz önüne alındı ve karar netleşmedi. Bunun yanında Mardan Stadı da konuşuldu. Ancak Beşiktaş yönetimi Adana ile de görüşme yapacak" dedi.

antalyasporum.com

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İstanbul içi ve çevresi neyse de Antalya ve Adana ne alaka ben çözemedim. Beşiktaş'ın iç saha maçlarında taraftar faktörü önemliyse (ki önemli), bu İstanbul içindeki taraftarları sayesinde. İstanbul dışında da var tabii ki taraftarları ama etkisi İstanbul'daki gibi olmayacaktır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Vay be ilk 4 haftada adamlar dozer gibi girdi lige , bizim maçtan sonra adamların konsantrasyonları koptu düşüşe geçti takım .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes ile devam edilecekmiş. Problemler çözülmüş. Hala para ediyorken satılması lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Default Beşiktaş Sohbet Alanı

http://forum.turksportal.net/vb/show...=116286&page=2

Beşiktaş fazla hava aldı bence 4'de 4 yapan takım bir anda ne oldu hemen kral ilan ettiler takımı bu da iyi yansımadı onlara sonuç ortada.William arkadaşımız o kadar demiş zorlu deplasmanlara çıkmadılar diye haklıydı aynısını Fenerbahçe için de söyleyebiliriz onlar da 2. devre zorlu deplasmanlara çıkacak onlar da tökezleyebilirler bu fikstürden en karlı çıkan biz olacağız gibi geliyor bana.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post

Beşiktaş fazla hava aldı bence 4'de 4 yapan takım bir anda ne oldu hemen kral ilan ettiler takımı bu da iyi yansımadı onlara sonuç ortada.William arkadaşımız o kadar demiş zorlu deplasmanlara çıkmadılar diye haklıydı aynısını Fenerbahçe için de söyleyebiliriz onlar da 2. devre zorlu deplasmanlara çıkacak onlar da tökezleyebilirler bu fikstürden en karlı çıkan biz olacağız gibi geliyor bana.
    Beşiktaşın olayı çok farklı Kaan , Kaldı ki William orda bir günde rezil vezir örneği vermiş.Şuan bunu Galatasaray taraftarı da yapıyor.İki maç kazanıldı diye şaha kalkmış bir Galatasaray'dan bahsediliyor.Neyse oralara girmeyeyim.

Ama Beşiktaş'ı şuanda bitiren şeylerin ne olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz.He uzay takımı gibi göstermek yanlıştı fakat bu kadar da büyük düşüş yaşamazlardı eğer dış etmenler olmasaydı.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hakem hataları hep bizi bulur. Sakatlanma kabusu bizi bulur. Her sezon takımın en kilit oyuncusu sözleşme problemi yaşar, oynamaz takımı batırır. İstikrarsızlık hep bizi bulur. Her sezon en çok seyircisiz oynama cezasını yine biz alırız. Türkiye de ki en iyi taraftar grubu takımının yanında olamaz. Saçma sapan yenilgiler bizi bulur. Bulur da bulur. Bu ülke de Beşiktaş taraftarı olmak hakikaten çok zor. Ciddi sabır gerektiren bir taraftarlık. Allah aklımıza mukayyet olsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Antalya ve Adana fikri mantıksız geldi bana. Haberin doğru olduğunu sanmıyorum. Olimpiyata geçeriz ya da Zeytinburnu, Gebze, Avcılar gibi stadlardan birini tercih ederiz bence. Bir ihtimal, Kadıköy'e de geçebiliriz 3-5 maçlığına, havalar düzelince de Olimpiyat'tan devam ederiz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hakem hataları hep bizi bulur. Sakatlanma kabusu bizi bulur. Her sezon takımın en kilit oyuncusu sözleşme problemi yaşar, oynamaz takımı batırır. İstikrarsızlık hep bizi bulur. Her sezon en çok seyircisiz oynama cezasını yine biz alırız. Türkiye de ki en iyi taraftar grubu takımının yanında olamaz. Saçma sapan yenilgiler bizi bulur. Bulur da bulur. Bu ülke de Beşiktaş taraftarı olmak hakikaten çok zor. Ciddi sabır gerektiren bir taraftarlık. Allah aklımıza mukayyet olsun.
    Helal olsun çok iyi özetledin.Dediğin gibi Beşiktaş taraftarı olmaz çok zor, aynı renklerimiz gibi bir siyah bir beyaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş fazla hava aldı bence 4'de 4 yapan takım bir anda ne oldu hemen kral ilan ettiler takımı bu da iyi yansımadı onlara sonuç ortada.William arkadaşımız o kadar demiş zorlu deplasmanlara çıkmadılar diye
    Senin söylediklerinin cevabı burada:
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood
    Erciyes lige yeni çıkmış bir takım nesi zorlu olabilir? Bursaspor ve Eskişehirspor deplasmanlarında takımın performansını görmeyi iple çekiyorum. Ayrıca Gs ve Bursaspordan 6 puan çıkarmak hayalden öte bir şey. Şuana kadar tek zorlu deplasman Tromsö idi onda da 2-1 yenildiniz yani. Çok fazla uçmaya gerek yok.
    Quote Originally Posted by lofthei
    Fenerbahçeliyim; bu ileti forumda okuduğum en saçma iletilerden biri.
    Quote Originally Posted by Ralph
    Yani polemiğe girmek istemiyorum ama bu mesajda buram buram çekememezlik kokuyor. Bana kalırsa çok gereksiz ve boş bir yorum.

Ne denir ki...Konuya girdiğimde aylar önce yazdığım konunun linkini gördüğüm için alıntılamak gereği duydum, konuya girmeden önce aklımda böyle bir düşünce yoktu.

Zamanında çıkıp ilerisini gördüğüm bir durumun yorumunu güzelce yapmıştım, fakat ne kıskançlığım kalmıştı, ne saçma iletisi kalmıştı. Sanıyorum ki bugün bu mesajları paylaşmakta doğru zaman çünkü hiçbir art niyetim olarak yazmıştım ve kendi görüşlerimi söylemiştim.

Yanlış anlaşılmasın, ben demiştim diye paylaşmıyorum bu alıntıları. Fakat olumluda olsa olumsuzda olsa insanların yaptığı yorumlara saygı duymak lazım. Sonuçta kuralları ihlal etmediği sürece insanlar düşüncelerini paylaşmakta özgür ve ben ilerisi ile ilgili gördüklerimi söylemiştim sadece. Fakat doğrusu Beşiktaş'ın bu kadar düşüş yaşayacağını tahmin etmiyordum. Gerçekten siyah ve beyaz kadar zıt bir performans gösterdiler ilk yarının başları ile ilk yarının sonlarına doğru olan kısımda.

Maça ve genel olarak Beşiktaş'ın performansına gelecek olursak inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Elazığspor maçı belki bir ölçü değildi fakat takımın o maçtaki iştahlı ve fevkalede futbolu ile taraftara güven vermişti. Zaten Bilic'te maçtan sonra oyuncuların performasından çok memnun kalmıştı. Benim anlamadığı nokta ise bir takım kendi evinde bu kadar iştahlı oynarken, deplasmanda nasıl bu kadar iştahsız oynayabiliyor? Tamam karşındaki Elazığspor değil Gençlerbirliği fakat frikik pozisyonu dışında Beşiktaş'ın etkili bir gol pozisyonu yoktu. Devre arası mutlaka takıma yarar sağlayacak tecrübeli oyuncuların alınması gerekiyor.

Beşiktaş'ın bana kalırsa bir eksiği de rotasyona uygun futbolcularının olmaması. Holosko geçen maç çıktı iki gol attı fakat bu maç yokları oynuyor. Fernandes desen ne yaptığı belli değil, kalitesi tartışılmaz orası ayrı fakat artık Beşiktaş gibi büyük bir camiaya devamlılığı olan bir oyuncu lazım, burası çiftlik değil istediğin zaman oynayıp istemediğin zaman ben küstüm deyip gideceksin. Ben bu duruma acayip derecede kızıyorum. İster Fenerbahçe olsun ister Trabzon ister Galatasaray. Laubali oyuncuylar Türk futbolunu, Türk liglerini ciddiye almıyor. Meireles'de de görüyorum aynı durumu, zamanında kendi takımımda da bu tarz futbolcular vardı. Artık bu taraftarın ve ülkenin bir futbol ülkesi olduğunu ve taraftarın bu duruma karşı tahammülü olmadığını bu oyunculara söylemesi lazım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fernandes + Almeida'da gitmeli. Almeida Dünya kupası ayağına oynuyor. Sözleşme imzalasan gelecek sezon kesin yatar. Şu an mevcut kadroda bulunan yerlilerin etrafını iş yapacak yerli oyuncularla doldurmalıyız. Ama önce eldeki yabancılardan Sivok hariç hepsini yollamanın peşinde olurum. Sivok'un yanına Atiba'yı ekleyebilirim o kadar gerisinin artık gereği yok diye düşünüyorum. Olcay, Oğuzhan seviyesinde yerli oyuncuları bulmalıyız. Hatta takım Oğuzhan'ın üzerine inşa edilmeli.

Geçen sezon kadro dardı. Sakatlar ve takım içinde sorunlar vardı. Ama takım hep belli bir çizgide yoluna devam etti. Bu sezon geniş kadro kurulacak dendi önerilen bütün oyuncular alındı. Ha sonuç ortada. Kısaca sezon başındaki projeler patladı. Ama Galatasaray maçının etkileri çok fena oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş'tan flaş karar! Affettiler!..

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk ile ilgili karar verildi.

Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak, Bugün TV'ye yaptığı açıklamada kavga ettiği nedeniyle kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün affedildiğini açıkladı.

Albayrak, "Kaptanımız bizim kaptanımız, devam edecek. Affedildi. Adalet herkese eşit geçerli. İkisi de anladılar hatalı olduklarını. Teknik ekibimiz de tamam dedikten sonra, biz de o yönde karar vermiştik. Biz de kaptanımızı ve Sezer'i istiyoruz." sözleri ile iki oyuncunun da takım ile çalışmalarına başlayacağını ifade etti.

İki oyuncu 21 Ekim tarihinden bu yana A2 takımı ile çalışmalarını sürdürmekteydi.

Kaynak: Sporx

EDİT: Haber, asparagas söylentileri çıktı. Öyle bir şey yok deniliyor.
    Last edited by footballer33 : 29.Aralık.2013 at 23:18

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Ne denir ki...Konuya girdiğimde aylar önce yazdığım konunun linkini gördüğüm için alıntılamak gereği duydum, konuya girmeden önce aklımda böyle bir düşünce yoktu.

Zamanında çıkıp ilerisini gördüğüm bir durumun yorumunu güzelce yapmıştım, fakat ne kıskançlığım kalmıştı, ne saçma iletisi kalmıştı. Sanıyorum ki bugün bu mesajları paylaşmakta doğru zaman çünkü hiçbir art niyetim olarak yazmıştım ve kendi görüşlerimi söylemiştim.

Yanlış anlaşılmasın, ben demiştim diye paylaşmıyorum bu alıntıları. Fakat olumluda olsa olumsuzda olsa insanların yaptığı yorumlara saygı duymak lazım. Sonuçta kuralları ihlal etmediği sürece insanlar düşüncelerini paylaşmakta özgür ve ben ilerisi ile ilgili gördüklerimi söylemiştim sadece. Fakat doğrusu Beşiktaş'ın bu kadar düşüş yaşayacağını tahmin etmiyordum. Gerçekten siyah ve beyaz kadar zıt bir performans gösterdiler ilk yarının başları ile ilk yarının sonlarına doğru olan kısımda.

Maça ve genel olarak Beşiktaş'ın performansına gelecek olursak inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Elazığspor maçı belki bir ölçü değildi fakat takımın o maçtaki iştahlı ve fevkalede futbolu ile taraftara güven vermişti. Zaten Bilic'te maçtan sonra oyuncuların performasından çok memnun kalmıştı. Benim anlamadığı nokta ise bir takım kendi evinde bu kadar iştahlı oynarken, deplasmanda nasıl bu kadar iştahsız oynayabiliyor? Tamam karşındaki Elazığspor değil Gençlerbirliği fakat frikik pozisyonu dışında Beşiktaş'ın etkili bir gol pozisyonu yoktu. Devre arası mutlaka takıma yarar sağlayacak tecrübeli oyuncuların alınması gerekiyor.

Beşiktaş'ın bana kalırsa bir eksiği de rotasyona uygun futbolcularının olmaması. Holosko geçen maç çıktı iki gol attı fakat bu maç yokları oynuyor. Fernandes desen ne yaptığı belli değil, kalitesi tartışılmaz orası ayrı fakat artık Beşiktaş gibi büyük bir camiaya devamlılığı olan bir oyuncu lazım, burası çiftlik değil istediğin zaman oynayıp istemediğin zaman ben küstüm deyip gideceksin. Ben bu duruma acayip derecede kızıyorum. İster Fenerbahçe olsun ister Trabzon ister Galatasaray. Laubali oyuncuylar Türk futbolunu, Türk liglerini ciddiye almıyor. Meireles'de de görüyorum aynı durumu, zamanında kendi takımımda da bu tarz futbolcular vardı. Artık bu taraftarın ve ülkenin bir futbol ülkesi olduğunu ve taraftarın bu duruma karşı tahammülü olmadığını bu oyunculara söylemesi lazım.

sene başında yazdığın yoruma ithafen alıntılıyorum. yorumda dediğin gibi görmeyi iple çektiğin eskişehir ve bursa deplasmanlarından 6 puan çıkardı bu takım. hele bursa'da gövde gösterisi yaptı. yorumun geri kalan kısmında gelecekte olabileceklere dair hiç birşey yok ama nasıl olduysa ben söylemiştim moduna girebilmişsin takımın inişli çıkışlı bir performansı olduğu gerçek ama şu takım küme düşse dahi yazdığın yorumun rasyonellikten alabildiğine uzak , ya tutarsa diye yazılmış bir yorum olduğu gerçeği değişmeyecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    sene başında yazdığın yoruma ithafen alıntılıyorum. yorumda dediğin gibi görmeyi iple çektiğin eskişehir ve bursa deplasmanlarından 6 puan çıkardı bu takım. hele bursa'da gövde gösterisi yaptı. yorumun geri kalan kısmında gelecekte olabileceklere dair hiç birşey yok ama nasıl olduysa ben söylemiştim moduna girebilmişsin takımın inişli çıkışlı bir performansı olduğu gerçek ama şu takım küme düşse dahi yazdığın yorumun rasyonellikten alabildiğine uzak , ya tutarsa diye yazılmış bir yorum olduğu gerçeği değişmeyecek.
    .

Haklı olunan bir konuda boşu boşuna savunma amaçlı yazılmış yorumun rasyonellikten uzaktır esas. Benim o yorumumdan sonra 19 puan kaybetti Beşiktaş. Ya tutarsa diye yazılmış demişsinde, istatistikler ortada.

Galatasaray ve Bursaspor deplasmanlarından 6 puan ile çıkamadınız. Yorumum işine gelmiyor olabilir. Çünkü ben orada ben demiştim diye yazmadığımı söylemiştim artık nasıl okuduysan yada nasıl okumadıysan diyelim böyle bir mesaj çıkarabilmişsin enteresan doğrusu.

Gerçekte olabileceklerle ilgili hiçbirşey yok demişsin. Diğer silinen mesajlarımda Beşiktaş'ın düşüşe geçeceğini söylemiştim ve fazla uçmaya gerek yok demiştim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O puanları nasıl kaybettiğimiz malumunuzdur. Tartışacak bir şey yok bu konuda.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu hayatta içkim yok, kumarım yok, sigaram yok. Bir zevkimiz var o da Beşiktaş. Ondan yana da şansımız yok anasını satayım. Off çekmekten sıkıldım her sene. Artık birisi bişeyler yapsın şu takıma.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

.

Haklı olunan bir konuda boşu boşuna savunma amaçlı yazılmış yorumun rasyonellikten uzaktır esas. Benim o yorumumdan sonra 19 puan kaybetti Beşiktaş. Ya tutarsa diye yazılmış demişsinde, istatistikler ortada.

Galatasaray ve Bursaspor deplasmanlarından 6 puan ile çıkamadınız. Yorumum işine gelmiyor olabilir. Çünkü ben orada ben demiştim diye yazmadığımı söylemiştim artık nasıl okuduysan yada nasıl okumadıysan diyelim böyle bir mesaj çıkarabilmişsin enteresan doğrusu.

Gerçekte olabileceklerle ilgili hiçbirşey yok demişsin. Diğer silinen mesajlarımda Beşiktaş'ın düşüşe geçeceğini söylemiştim ve fazla uçmaya gerek yok demiştim.
    Benim herhangi bir şeyi savunmaya çalıştığım yok. Bir Beşiktaşlı olarak haliyle bu durumdan senden daha çok şikayetçiyim. Anlatmak istediğim nokta farklı. Senin yazdığın mesaj " eskişehir bursa deplasmanlarını görelim , bursa galatasaray'dan 6 puan HAYALDEN ÖTE" vs vs.

E bakıyoruz eskişehir ve bursa'dan 6 puan geldi , galatasaray maçını da nasıl kaybettiğimiz ortada.
    İlk 4 haftalık iç sahada trabzon ve deplasmanda bursa galibiyetlerini de kapsayan periyottan 12 puanla çıkan takıma " çok abartıldı , uçmayın" yorumu yapıp da sonraki haftalarda tökezlemesini beklemek mantıksız olan bana kalırsa. Abartmayın dediğin performans ligin boş beleş takımlarına karşı sergilenmedi anlatmak istediğim bu.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sezon başlamadan önce zorlu deplasmanlar hangileri diye sorsalar herhalde Bursa, ESES, Kayseri ve Antalya'yı sayardın. Antalya dışında diğer takımları deplasmanda yenmeyi başardık. Arkadaş o yorumu yazmadan önce Beşiktaş'ta her şey yolunda gidiyordu. Bursa deplasmanından sonra sırasıyla Oğuzhan'ın sakatlığı, GS maçında yaşananlar, forma şansı bulmasa da kaptanın kadro dışı bırakılması, alınan seyircisiz maç cezaları, Fernandes sorunu ve sonlara doğru artan sakatlıklar. Arkadaş performansa dayalı ve kadro kalitesine göre o yorumu yapmıştı. Yaşanan sorunları önceden kestirebildi ise harika bir öngörüsü var demek. Ayrıca FB ikinci yarıda aynı puanı toplar ipi göğüsler.

Bu takımın başında başkan, teknik direktör ve sportif direktör var. FO, Biliç ve Önder Özen. Özellikle FO ve Bilic de tükenmişlik sendromu var. Buna benzer sorunlar geçen sezonda yaşandı ama FO ilk sezonunda kriz ortamını iyi yönetmişti. Bu sezon başkanda göze çok batıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

.

iktidara deste olmayıp, köstek olduğumuzdan. Kaleye giden toplarımız penaltı verilmediğinden, goLe giden adamımıza ikinci bir top atıldığından, 6 haftadır taraftarımız olmadığından kusura bakma seni mutlu ettik.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen 5 yıllık anlaşmanın açıklaması şöyle:

"Şirketimiz ile adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama A.Ş arasında, mevcut işbirliği koşullarının geliştirilmesi ve süresinin uzatılması konusunda anlaşmaya varılarak; 2014-2015 sezonundan başlamak üzere, 5 yıllık toplam 24.250.000 Amerikan Doları + KDV tutarında sözleşme imzalanmıştır."

Sponsorların ardı arkası kesilmiyor, gidişat çok iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kulübe oluk oluk para akıyor vallahi. Tabi ki bunlar uzun vadeli ve planlı harcanması gereken paralar. Borçlarında kapatılması gerektiğini düşünürsek, güzel iş yapılıyor. Ancak biraz daha risk alıp iyi transferler yapılması ve kadro derinliği oluşturulması şart.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Anlaşma süresi ve yıllık ücret güzelmiş. Adidasla devam etmemize de sevindim. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maddi olarak ciddi manada iyi yönde ilerliyoruz ancak Görkem'in de dediği gibi planlı programlı harcanmalı bu paralar. Stad da hayırlısıyla bir bitse maddi olarak ciddi söz sahibi oluruz piyasada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma bizim için çok ayrı bir yere sahip. Kovmaktan beter ettiler..

Mesaj Yetkileri