Quote Originally Posted by anil luque View Post
sene başında yazdığın yoruma ithafen alıntılıyorum. yorumda dediğin gibi görmeyi iple çektiğin eskişehir ve bursa deplasmanlarından 6 puan çıkardı bu takım. hele bursa'da gövde gösterisi yaptı. yorumun geri kalan kısmında gelecekte olabileceklere dair hiç birşey yok ama nasıl olduysa ben söylemiştim moduna girebilmişsin takımın inişli çıkışlı bir performansı olduğu gerçek ama şu takım küme düşse dahi yazdığın yorumun rasyonellikten alabildiğine uzak , ya tutarsa diye yazılmış bir yorum olduğu gerçeği değişmeyecek.
.

Haklı olunan bir konuda boşu boşuna savunma amaçlı yazılmış yorumun rasyonellikten uzaktır esas. Benim o yorumumdan sonra 19 puan kaybetti Beşiktaş. Ya tutarsa diye yazılmış demişsinde, istatistikler ortada.

Galatasaray ve Bursaspor deplasmanlarından 6 puan ile çıkamadınız. Yorumum işine gelmiyor olabilir. Çünkü ben orada ben demiştim diye yazmadığımı söylemiştim artık nasıl okuduysan yada nasıl okumadıysan diyelim böyle bir mesaj çıkarabilmişsin enteresan doğrusu.

Gerçekte olabileceklerle ilgili hiçbirşey yok demişsin. Diğer silinen mesajlarımda Beşiktaş'ın düşüşe geçeceğini söylemiştim ve fazla uçmaya gerek yok demiştim.