1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    sene başında yazdığın yoruma ithafen alıntılıyorum. yorumda dediğin gibi görmeyi iple çektiğin eskişehir ve bursa deplasmanlarından 6 puan çıkardı bu takım. hele bursa'da gövde gösterisi yaptı. yorumun geri kalan kısmında gelecekte olabileceklere dair hiç birşey yok ama nasıl olduysa ben söylemiştim moduna girebilmişsin takımın inişli çıkışlı bir performansı olduğu gerçek ama şu takım küme düşse dahi yazdığın yorumun rasyonellikten alabildiğine uzak , ya tutarsa diye yazılmış bir yorum olduğu gerçeği değişmeyecek.
    .

Haklı olunan bir konuda boşu boşuna savunma amaçlı yazılmış yorumun rasyonellikten uzaktır esas. Benim o yorumumdan sonra 19 puan kaybetti Beşiktaş. Ya tutarsa diye yazılmış demişsinde, istatistikler ortada.

Galatasaray ve Bursaspor deplasmanlarından 6 puan ile çıkamadınız. Yorumum işine gelmiyor olabilir. Çünkü ben orada ben demiştim diye yazmadığımı söylemiştim artık nasıl okuduysan yada nasıl okumadıysan diyelim böyle bir mesaj çıkarabilmişsin enteresan doğrusu.

Gerçekte olabileceklerle ilgili hiçbirşey yok demişsin. Diğer silinen mesajlarımda Beşiktaş'ın düşüşe geçeceğini söylemiştim ve fazla uçmaya gerek yok demiştim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    .

Haklı olunan bir konuda boşu boşuna savunma amaçlı yazılmış yorumun rasyonellikten uzaktır esas. Benim o yorumumdan sonra 19 puan kaybetti Beşiktaş. Ya tutarsa diye yazılmış demişsinde, istatistikler ortada.

Galatasaray ve Bursaspor deplasmanlarından 6 puan ile çıkamadınız. Yorumum işine gelmiyor olabilir. Çünkü ben orada ben demiştim diye yazmadığımı söylemiştim artık nasıl okuduysan yada nasıl okumadıysan diyelim böyle bir mesaj çıkarabilmişsin enteresan doğrusu.

Gerçekte olabileceklerle ilgili hiçbirşey yok demişsin. Diğer silinen mesajlarımda Beşiktaş'ın düşüşe geçeceğini söylemiştim ve fazla uçmaya gerek yok demiştim.
    Benim herhangi bir şeyi savunmaya çalıştığım yok. Bir Beşiktaşlı olarak haliyle bu durumdan senden daha çok şikayetçiyim. Anlatmak istediğim nokta farklı. Senin yazdığın mesaj " eskişehir bursa deplasmanlarını görelim , bursa galatasaray'dan 6 puan HAYALDEN ÖTE" vs vs.

E bakıyoruz eskişehir ve bursa'dan 6 puan geldi , galatasaray maçını da nasıl kaybettiğimiz ortada.
    İlk 4 haftalık iç sahada trabzon ve deplasmanda bursa galibiyetlerini de kapsayan periyottan 12 puanla çıkan takıma " çok abartıldı , uçmayın" yorumu yapıp da sonraki haftalarda tökezlemesini beklemek mantıksız olan bana kalırsa. Abartmayın dediğin performans ligin boş beleş takımlarına karşı sergilenmedi anlatmak istediğim bu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    .

iktidara deste olmayıp, köstek olduğumuzdan. Kaleye giden toplarımız penaltı verilmediğinden, goLe giden adamımıza ikinci bir top atıldığından, 6 haftadır taraftarımız olmadığından kusura bakma seni mutlu ettik.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri