Quote Originally Posted by William Rookwood
Erciyes lige yeni çıkmış bir takım nesi zorlu olabilir? Bursaspor ve Eskişehirspor deplasmanlarında takımın performansını görmeyi iple çekiyorum. Ayrıca Gs ve Bursaspordan 6 puan çıkarmak hayalden öte bir şey. Şuana kadar tek zorlu deplasman Tromsö idi onda da 2-1 yenildiniz yani. Çok fazla uçmaya gerek yok.
Quote Originally Posted by lofthei
Fenerbahçeliyim; bu ileti forumda okuduğum en saçma iletilerden biri.
Quote Originally Posted by Ralph
Yani polemiğe girmek istemiyorum ama bu mesajda buram buram çekememezlik kokuyor. Bana kalırsa çok gereksiz ve boş bir yorum.

Ne denir ki...Konuya girdiğimde aylar önce yazdığım konunun linkini gördüğüm için alıntılamak gereği duydum, konuya girmeden önce aklımda böyle bir düşünce yoktu.

Zamanında çıkıp ilerisini gördüğüm bir durumun yorumunu güzelce yapmıştım, fakat ne kıskançlığım kalmıştı, ne saçma iletisi kalmıştı. Sanıyorum ki bugün bu mesajları paylaşmakta doğru zaman çünkü hiçbir art niyetim olarak yazmıştım ve kendi görüşlerimi söylemiştim.

Yanlış anlaşılmasın, ben demiştim diye paylaşmıyorum bu alıntıları. Fakat olumluda olsa olumsuzda olsa insanların yaptığı yorumlara saygı duymak lazım. Sonuçta kuralları ihlal etmediği sürece insanlar düşüncelerini paylaşmakta özgür ve ben ilerisi ile ilgili gördüklerimi söylemiştim sadece. Fakat doğrusu Beşiktaş'ın bu kadar düşüş yaşayacağını tahmin etmiyordum. Gerçekten siyah ve beyaz kadar zıt bir performans gösterdiler ilk yarının başları ile ilk yarının sonlarına doğru olan kısımda.

Maça ve genel olarak Beşiktaş'ın performansına gelecek olursak inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Elazığspor maçı belki bir ölçü değildi fakat takımın o maçtaki iştahlı ve fevkalede futbolu ile taraftara güven vermişti. Zaten Bilic'te maçtan sonra oyuncuların performasından çok memnun kalmıştı. Benim anlamadığı nokta ise bir takım kendi evinde bu kadar iştahlı oynarken, deplasmanda nasıl bu kadar iştahsız oynayabiliyor? Tamam karşındaki Elazığspor değil Gençlerbirliği fakat frikik pozisyonu dışında Beşiktaş'ın etkili bir gol pozisyonu yoktu. Devre arası mutlaka takıma yarar sağlayacak tecrübeli oyuncuların alınması gerekiyor.

Beşiktaş'ın bana kalırsa bir eksiği de rotasyona uygun futbolcularının olmaması. Holosko geçen maç çıktı iki gol attı fakat bu maç yokları oynuyor. Fernandes desen ne yaptığı belli değil, kalitesi tartışılmaz orası ayrı fakat artık Beşiktaş gibi büyük bir camiaya devamlılığı olan bir oyuncu lazım, burası çiftlik değil istediğin zaman oynayıp istemediğin zaman ben küstüm deyip gideceksin. Ben bu duruma acayip derecede kızıyorum. İster Fenerbahçe olsun ister Trabzon ister Galatasaray. Laubali oyuncuylar Türk futbolunu, Türk liglerini ciddiye almıyor. Meireles'de de görüyorum aynı durumu, zamanında kendi takımımda da bu tarz futbolcular vardı. Artık bu taraftarın ve ülkenin bir futbol ülkesi olduğunu ve taraftarın bu duruma karşı tahammülü olmadığını bu oyunculara söylemesi lazım.