1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Gerçekten artık katlanılacak gibi değil. Evimde West Brom maçı, ilk yarıyı 2-0 önde kapadım. 2.yarı tak korner ve gol 2-1. Son dakikalarda bir gol daha 2-2. Ardından Man Utd deplasmanına çıktım. 48.saniyede tak korner ve gol, maça kafadan 1-0 mağlup başladık. Bir sonraki maç West Ham ile içerde. İlk yarıyı gene 2-0 önde kapadım. İkinci yarı gene tak korner ve gol. Ardından bir gol daha ve gene 2-2 bitti.

Üstüste 7 maçtır kornerden gol yiyorum. Bir maçta 2, bir diğerinde 3 korner golü yedim. Yani son 7 maçımda toplam 10 korner golü yemiş oldum. Daha da bu oyuna devam etmemin bir anlamı yok herhalde, en azından yeni bir güncelleme çıkana kadar.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Gerçekten artık katlanılacak gibi değil. Evimde West Brom maçı, ilk yarıyı 2-0 önde kapadım. 2.yarı tak korner ve gol 2-1. Son dakikalarda bir gol daha 2-2. Ardından Man Utd deplasmanına çıktım. 48.saniyede tak korner ve gol, maça kafadan 1-0 mağlup başladık. Bir sonraki maç West Ham ile içerde. İlk yarıyı gene 2-0 önde kapadım. İkinci yarı gene tak korner ve gol. Ardından bir gol daha ve gene 2-2 bitti.

Üstüste 7 maçtır kornerden gol yiyorum. Bir maçta 2, bir diğerinde 3 korner golü yedim. Yani son 7 maçımda toplam 10 korner golü yemiş oldum. Daha da bu oyuna devam etmemin bir anlamı yok herhalde, en azından yeni bir güncelleme çıkana kadar.
    Duran top çalıştırıyor musun? Oyuncularının boyları nasıl? Savunmada kalabalık mısın? Yani duran top taktiklerini sürekli değiştirdin mi doğrusunu bulana kadar? Bu konuyla ilgili neler yaptın?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Duran top çalıştırıyor musun? Oyuncularının boyları nasıl? Savunmada kalabalık mısın? Yani duran top taktiklerini sürekli değiştirdin mi doğrusunu bulana kadar? Bu konuyla ilgili neler yaptın?
    Duran top çalıştırdım ama fazla değil. 14 maçta (+3 kupa maçı=17 maçta) 2-3 kez sadece.

Savunmada Doria (1.90)-Lovren (1.90)- Balanta (1.82) üçlüsünü oynatıyorum. Kalecim Boruc (1.93). Boy ortalaması; en yüksek takım olan Stoke'un 1.86, benim takımın 1.84.

Doria: Zıplama 15, Kafa Vuruşu 15
    Lovren: Zıplama 15, Kafa Vuruşu 16
    Balanta: Zıplama 14, Kafa Vuruşu 13
    Boruc: Zıplama 15, Hava Hakimiyeti 15

Korner savunmasında önceki serilerde ve önceki kariyerlerimde olduğu gibi çeşitli taktikler yaptım elbette. Mesela bütün oyuncuları ceza alanına yığdığın zaman rakip de daha çok oyuncu gönderiyor ceza sahana. Ayrıca karşıladığın topun tekrar atak olarak dönme şansı artıyor. Ben genelde 3 oyuncuyu dışarda bırakıyorum. Bunlardan biri onsekiz dışında diğerleri ise ilerde bekliyorlar. Rakip de buna karşılık en az 4-5 oyuncuyu geride bırakıyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri