1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Şut istatistiğinide atar mısın sana zahmet şutlar nerden çekilmiş?

Buyur kardeşim

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by koraybahce View Post

Buyur kardeşim
    Evet kardeşim saçmaymış gerçekten 6 pas içinden kaç tane dışarı gitmiş. Haklısn.

3. Default

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Evet kardeşim saçmaymış gerçekten 6 pas içinden kaç tane dışarı gitmiş. Haklısn.
    Genellikle ceza sahası çizgisinden cepheden çekilmiş şutlarım ama nereden bakılırsa bakılsın 37 tane şuttan 1 tanesinin gol olmasından bahsediyoruz altıpas içerisinde 2 tane kale çizgisi ve aut çizgisi yakınında dışarı giden şutlar var. Guiza daha iyisini yapamazdı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Genellikle ceza sahası çizgisinden cepheden çekilmiş şutlarım ama nereden bakılırsa bakılsın 37 tane şuttan 1 tanesinin gol olmasından bahsediyoruz altıpas içerisinde 2 tane kale çizgisi ve aut çizgisi yakınında dışarı giden şutlar var. Guiza daha iyisini yapamazdı.
    Altıpas içinden taca atan oyuncun bile var yanlış görmediysem

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Buyur kardeşim
    Aynı resmi ben koyacaktım sen paylaşmışsın. Sadece 1 maçtan örnek veriyorum, kaleye 18 şut çekmişim ve sadece 3 tanesi ceza sahası dışından. Ama şutların sadece 4 tanesi kaleyi bulmuş. Oyuncularım sıradan olsa anlarım da hepsi de harika futbolcular(6. senemdeyim). Maçı izlerken çıldırıyorum resmen, maç kazanmada hiçbir sorunum yok ama insanın sinirini bozuyor bu durum. Şutlar ceza sahası dışından olsa tamam diyecem ama neredeyse hepsi içeriden.

Mesaj Yetkileri