Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce PSV ŞL'de ve Ligde nasıl bir başarı gösteririr ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • A.) Şampiyonlar Liginden AL'ye düşer

2 6.25%
  • B.) Şampiyonlar Liginde tur atlar orada elenir

11 34.38%
  • C.) Çeyrek Final

10 31.25%
  • D.) Yarı Final

2 6.25%
  • E.) 100.Yılında imkansızı başarır ŞL kupasını alır

5 15.63%
  • F.) Lig'de Şampiyon olur

16 50.00%
  • G.) Lig'i 2.Bitirir

3 9.38%
  • H.) Hayal kırıklığı yaratır

7 21.88%
Multiple Choice Poll.
1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: Muhteşem 100 Yıl

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Eagles maçı 16.15'de biter.Yani Juve maçına kadar 51 saat 30 dakikan var Ohooo abartmaya gerek yok

Şaka bir yana da bu FM 14'de sık karşılaşılan bir durum gördüğüm kadarıyla , herkes fikstür sorunundan yakınıyor , bunun bir dahaki gücellemede kesinlikle düzeltilmesi lazım..

GS Juve'yi eliyor , sen de GS'yı eledin , o zaman Juve'yi elersin : Düz mantık Ciddi anlamda geçebileceğini düşünüyorum , zor ama imkansız değil..
    Oooo 51 saat varsa çok iyi , oyuncular o zaman 30 mart gecesi 7 saat uyusa kaldı 44 saat , 44 saat'in 6 saati yeme içme WC desek kaldı 38 saat , sonra 31 mart gecesi İtalya'ya uçakla giderken uçakda uyurlar artık oradada kâr yaparız , ooo araya bir tane Milli maç bile sıkıştırırmışız bide ağlıyom neyse şaka bir yana Juve değilde oradan Ajax'ın gelmesini çok istedim harika olurmuş

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Oooo 51 saat varsa çok iyi , oyuncular o zaman 30 mart gecesi 7 saat uyusa kaldı 44 saat , 44 saat'in 6 saati yeme içme WC desek kaldı 38 saat , sonra 31 mart gecesi İtalya'ya uçakla giderken uçakda uyurlar artık oradada kâr yaparız , ooo araya bir tane Milli maç bile sıkıştırırmışız bide ağlıyom neyse şaka bir yana Juve değilde oradan Ajax'ın gelmesini çok istedim harika olurmuş
    Ajax gelseydi elenecektin , şimdiye kadarki bütün itibarın bitecekti Her maç öyle şansa yenilmez..

Juventus zor rakip ama yine şansa mansa atarsın sen

Bu gece paylaşır mısın Juve maçlarını ? Yoksa yarın mı paylaşacaksın ?

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Vaybe, 90+4'te gelmis gol Ceyrek Final'da da keske Ajax gelseymis.. Juventus maclari zor gecer, umarim evde gol yemeden kazaniriz
    Buraya kadar geldikten sonra artık gözümü kararttım takımda çok iyi oynamay başladı , herşey olabilir

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Ajax gelseydi elenecektin , şimdiye kadarki bütün itibarın bitecekti Her maç öyle şansa yenilmez..

Juventus zor rakip ama yine şansa mansa atarsın sen

Bu gece paylaşır mısın Juve maçlarını ? Yoksa yarın mı paylaşacaksın ?

Yok kardeşim bugünlük bu kadar yatıcam birazdan yarın inş yukarıdada belirttim tekrar söyleyim takım şuan çok iyi oynuyor Depay'ın 5 haftalık sakatlığı var fakat Bakkali uçuruyor orayı gelsede sanırım orada Bakkali kesilemez gibi duruyor Juve maçlarından umutluyum ama tabi açık ara favori Juve

Mesaj Yetkileri