Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
Fernandes bu sene benim yüzümü kara çıkarmak için elinden gelene yapıcak gibi.Hadi bakalım
Yok senin yüzün kara çıkmasın ama Fernandes'de coşsun bir Fenerli olarak ciddi anlamda BJK ve GS'den en çok istediğim oyuncu bu adam

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
Kariyerinde başarılarının devamını dilerim. Dün okumaya başladım bugün yazının sonuna ulaşınca yazayım dedim 14.2 versiyonuyla oynuyorsan taktikten genel hatlarıyla bahsedebilir misin acaba.Bu versiyonda bir türlü dikiş tutturamadım da oyunun hangi tür taktiksel komut ve dizilişleri işlevsel kıldığını merak ediyorum o yüzden (aslında ezerek oynadığım maçlarda bile zor skor elde ediyorum. Forumda 37 şut çekip 1 gol çıkardığım bir maçı paylaşmıştım. Artık oyunda atak gelişimi bazından belirli varyasyonların gol ile sonuçlandığını ve benim yakaladığım gol pozisyonlarının bu yüzden amaca ulaşmadığını düşünmeye başladım. Oyunu da bir sonraki versiyona kadar bırakma kararı aldım. O yüzden amacım başarılı bir taktiği bire bir almak değil oyunun mantığını anlamama yardım etmeni istiyorum.) Saygılar..

Aslında Beta'daki taktiğimle oynuyorum yada 2013'deki çok fazla karmaşık taktikleri sevmiyorum şu şekilde genelde talimatlarım

Talimatlar
*Kısa pas
*Rakibi rahatsız et
*Defanstan kısa paslı çık
*Dar alanda oyna
*Topa sahip ol
*Defansı ileri çıkart ( Stoperlerim hızlı oyunculardan oluştuğu için burası benim taktiğin olmazsa olmazı )

Mentalite
*Hücum ( değişken )
*Dengeli ( zaman zaman çok akıcı )

Tabi bunların dışında oyuncu talimatlarımda var onlar en basiti zaten takım talimatlarını bozmayacak şekilde oyuncu talimatlarınıda ayarladım

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
Transferler harika.. Bu sene ligde cok rahat sampiyon oluruz bakalim SL'de neler yapacagiz
ŞL'den bu yıl 2 .torbadan katılıyoruz önümüz gene tıkalı , zaten bu yıl en büyük hedef ŞL lig hiç önemli değil

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
Transferler gayet güzel hocam. Cardozo'yu Fener dışında bir takıma satma
Cardozo ne ararla PSV'de