Transferlerimiz.
Bu sene biraz daha karıştı kafam transfer konusunda.Hiç alışkın değilim böyle bütçlere ve maaş verebilme bolluğuna.10 Sene süren bir ortak kariyerimiz vardı Murat ile o kariyerde bile lige ambargo koyup Avrupa da başarı yakalamama rağmen senelik 1,2 trilyon transfer bütçesi veriliyordu.Şimdi bunları görünce napacağımı şaşırıyorum.Birşeyler yaptık umarım güzel işler yapmışızdır.
Sözleşmesi sona eren 4 isimle anlaştık , 3 isimle de yolları ayırdık.
Harun Tekin , Safa Yılmaz , Hakan Çalhanoğlu tamamıyle rotasyon amaçlı kadromuzda yer alacak.Mehmet Topal ise bir anlık hata ile alındı ve çoktan a2 takımıza yolladık.Giden oyuncularımızdan ise Recep Niyaz bir türlü gelişemedi , Yabancılar ise potansiyellilerdi fakat kiraladığımız takımlarda bekleneni veremeyince yolları ayrdık.
Kiralık gelip giden toplam da 3 oyuncumuz oldu.
Taner Sütlü gibi mükemmel bir potansiyele sahip olan genç oyuncumuzu Bursaspor'a kiraladık 11 oynatma sözü olarak takipte olacağız.Kabir ise yabancı sınırlaması dolayısıyla ezeli rakibimiz Gençlere kiralandı sözleşmesinde kilit oyuncu maddesi var oynatmazlarsa cidden sorun çıkararırım.Ve Adilovic ! Onu ise oynasın ve krallığına devam etsin diye pilot takımlarımızdan Hammarby e kiraladık.Malum bu kadro da forma bulma şansı çok zor.
Ciddi paralar harcadık ve kazandık , 7 isimle anlaştık 6 isimle de yolları ayırdık.
Salih Uçan , Hasan Ali Kaldırım ve Gökhan Gönül gibi 3 isimle anlaştık ve kendileri tamamen 11 için kadroya katıldı.Fenrbahçeyi baya bi soymuş olduk bu 3 transferle.Kemal Tokak , Ömer Bayram ve Ozan Turfan ise tamamen rotasyon amaçlı takımımıza katılan isimler oldu.Sebastian Berge ise gözlemcilerimizin ısrarı sonucu kadromuza kattığımı bir isim oldu.Giden oyuncularımızdan ise Caner Erkin konusunda çok kararsız kaldık ama Hasan Ali Kaldırım'a güvendik.Adjei ise yabancı sınırlaması sebebiyle kadromuzda yolladığımız bir isim oldu.Ceyhun orta alan da artık şans bulamayacaktı ve körermemesi adına yollandı.Kamil Ahmet Çörekçi oldukça mız mız olduğu için tıpkı Alperen gibi elden çıkarıldı.Murat Yıldırım da bu geniş kadro da forma şansı bulamazdı.

Forvetler :

Originally Posted by
LaigLeNoiR
Şampiyona selam duruver bir zahmet bu arada Beşiktaş kadrosunu paylaşsana bir ne hale gelmiş çok merak ediyorum.
Selam verecez onlara Süper Kupa maçında

Kadroyu ss olarak alamıyorum.Bu arada sırada oluyor neden oluyor anlamadım gitti.
Ama Frei , Töre , Oğuzhan acayip sırtlıyor Beşiktaşı.
Tamamladım ve yukarıda paylaştım

Hahaha keşke transfer dönemleri bu kadar alengilli geçmese benimde kafam karışıyor göndermek istemediğim isimler oluyor ama mecburen gönderiyoruz.