Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gençlerbirliği Avrupa'da ne yapar?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • ŞL'de Final oynarız.

4 50.00%
  • ŞL'de Çeyrek Final anca oynarız.

1 12.50%
  • En Büyük Kayseri!

1 12.50%
  • AL yolcusu oluruz.

2 25.00%
  • Bizden bir halt olmaz :P

0 0%
1 ile 30 arası toplam 343 sonuç

Konu: Bir Ankara Gelincik Serüveni(10. Sezon- G.Birliği/Türkiye)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Taktik ilginç İso. Riquelme'ye kavuşmuşsun. Allah ayırmasın. Geçen kariyerimde antrenör olarak almıştım ben de Riquelme'yi. Profil bir anda yükselmişti. Yıllarca asistan menejer aramazsın gibi.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Taktik ilginç İso. Riquelme'ye kavuşmuşsun. Allah ayırmasın. Geçen kariyerimde antrenör olarak almıştım ben de Riquelme'yi. Profil bir anda yükselmişti. Yıllarca asistan menejer aramazsın gibi.
    Aynen abi Türkiye'deki sol bek sorununa çare
    Koch sezon sonu emekli olucaktı.O sıra aklıma geldi kendisi.Şimdilik yedeklerde asistan.Koch emekli olduğu gibi alıcam as takıma
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    kanatlı takımlar bela olmuyor mu (:
    Kanatlı takımlara karşı daha kolay oluyor hatta.İlk defansif kanat oyuncum bir anda gelen topu basıyor.Eğer çalım yerse köşede DOS'taki oyuncu ile savunmadaki oyuncum sıkıştırıyorlar kendisini.Çalım yiyen defansif kanat oyuncumda altıpasa koşuyor.
    Kontralarda sıkıntı oluyor ama.Takım dar ve göbekten oynadığından defansif kanat oyuncumda göbeğe geliyor.O sırada sağ tarafta bir top kaybı olduğunda direk sol tarafımıza kaydırıyorlar kocaman boşluk olduğundan sıkıntı olabiliyor.Fakat yediğimiz gollerin çoğunluğu duran top ve maçın son dkları.80'den sonra bir taktik yapmam lazım.
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    hep bal la
    Evet hep bala beraberlik alıyor rakipler

Mesaj Yetkileri