1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Aşırı Gol Yeme

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Serhat arkadaşımın aksine içerde ne kadar adam bırakırsan gol yeme riskin azalır ben yeni taktik geliştirdim 4 adamı ileri yolluyorum konerde kariyerimde resimli şekilde anlatırım olmazsa yani unuturum siz hatırlatırsanız takip edenlerde faydalanmış olur (:

taktiğine gelecek olrusam yine serhat arkadaşıın aksine tempoyu düşürürsen daha çok gol yiyebilrsin. Zira hücumcu taktikle oynayıp defansı komple savunmaya gömmüş. Topa sahip ol diyerek tempoyu ve pas mesafesini kısalmışsın ancak geniş alanda kanatlı oynuyorsun kanatların beklerinden 2 tık uzakta arada baya bi mesafe var

Dipnot: Tam bir muhalefetim (serhat kardeşime takılıyorum sadece ukalalık yaptığımı sanmazsın inş (: )

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Serhat arkadaşımın aksine içerde ne kadar adam bırakırsan gol yeme riskin azalır ben yeni taktik geliştirdim 4 adamı ileri yolluyorum konerde kariyerimde resimli şekilde anlatırım olmazsa yani unuturum siz hatırlatırsanız takip edenlerde faydalanmış olur (:

taktiğine gelecek olrusam yine serhat arkadaşıın aksine tempoyu düşürürsen daha çok gol yiyebilrsin. Zira hücumcu taktikle oynayıp defansı komple savunmaya gömmüş. Topa sahip ol diyerek tempoyu ve pas mesafesini kısalmışsın ancak geniş alanda kanatlı oynuyorsun kanatların beklerinden 2 tık uzakta arada baya bi mesafe var

Dipnot: Tam bir muhalefetim (serhat kardeşime takılıyorum sadece ukalalık yaptığımı sanmazsın inş (: )
    Estağfurullah Diaz kardeş Sen öyle diyorsan öyledir Taktik konusunda senin eline su dökebilecek değiliz

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İnter kariyerim de 3.sezon sonundayım. Toplamda 80 gol yemişim. Tüm Avrupa, lig ve kupalar dahil. Ayrıca duran top için kendi yaptığım bir savunma var ve yapay zekanın ortalama her maç 15-20 korner attığı bir ortamda sezonda kornerden yediğim gol sayısı 5-6 civarıdır. Bir kurcalamak gerek.
    Dostum o biraz da oynadığımız oyuncuların kalitesine bağlı sonuçta İnter büyük bir takım yinede çok iyi savunma yapmışsın , tabi haklısın bakmak lazım tüm seçeneklere .

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    direktiflerde tempoyu düşür seçebilir ve stoperlere tamamen kapanma direktifleri verebilirsin. kornerden yenen golleri ise ya oyun kontrolünü alıp rakibin korner sayısını azaltacaksın ya da korner savunmasını çok fazla adamla yapacaksın. tabi bunlardan daha önemlisi takıma en uygun taktiği bulman lazım eldeki oyunculara göre. bunu da deneme yanılma yoluyla bulabilirsin.
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

İyice kafam karıştı he
    Taktikle uğraşırken deneyeceğim 2 türlüde ama sana hatırlacam Diaz göster o korner taktiğini

Mesaj Yetkileri