1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Aşırı Gol Yeme

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hertha Berlin ile oynuyorum .Takımı toparlayana kadar anam ağladı fakat ben de aynı sorunu yaşadım/yaşıyorum.
    Taktik otursa da ,takım ahengi süper olsa da kornerden leblebi gibi gol yiyorum.
    Haftalarca "set pieces defending" çalıştırdım.Kornerler için türlü türlü alternatifler denedim ama yine de en güçsüzünden en güçlüsüne rakip oyuncu kornere kafayı çakıp skoru buluyor.
    Onu da yapamazsa en kötü ihtimal bir karambol oluyor,6 pas içinde bir can pazarı yaşanıyor ama yine de rakibin oyuncusu kıçını başını ayağını uzatıp o topu kaleme sokuyor ...

Hayır defansım kötü de değil.Oyuncular iyi, maç içinde pozisyon vermiyorum ama o korner illa yenecek aga...
    Last edited by Flammable : 07.Ocak.2014 at 12:19 Reason: İmla

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bir de zaten senin takımın sisteme tam alışmamış. Yatkınlık durumu ortalarda. Sezon öncesi sezon içerisinde ilerlemen açısından çok büyük önem arz ediyor yeni seride.

Onu doldurduğum da olmuştu ilk yıl ama yinede pek fark etmemişti .

Quote Originally Posted by Flammable View Post
    Hertha Berlin ile oynuyorum .Takımı toparlayana kadar anam ağladı fakat ben de aynı sorunu yaşadım/yaşıyorum.
    Taktik otursa da ,takım ahengi süper olsa da kornerden leblebi gibi gol yiyorum.
    Haftalarca "set pieces defending" çalıştırdım.Kornerler için türlü türlü alternatifler denedim ama yine de en güçsüzünden en güçlüsüne rakip oyuncu kornere kafayı çakıp skoru buluyor.
    Onu da yapamazsa en kötü ihtimal bir karambol oluyor,6 pas içinde bir can pazarı yaşanıyor ama yine de rakibin oyuncusu kıçını başını ayağını uzatıp o top kaleme sokuyor ...

Hayır defansım kötü de değil.Oyuncular iyi, maç içinde pozisyon vermiyorum ama o korner illa yenecek aga...
    Tam benim yaşadıklarımın aynısı işte , duran top çalıştır adamları istediğin kadar tut çıkıyor biri çakıyor kafayı oda olmadı adamlar 6-7 kişiyle giriyor ceza sahama bir karambol oda gol .
    Zaten o golü yiyince bir anda çöküyor takım kayış kopuyor .

Öncelikle takımın taktiğe alışması için sezon öncesi en az 6-7 hazırlık maçı yaptır. Antrenmanı takım uyumu- çok yüksek şeklinde, maç antrenmanını da sadece taktikler olarak ayarla. Antrenman bölümünde ortadaki barı da en soldan bir kademe boşluk kalacak şekilde ayarla. Daha sonra takım direktiflerin çok az. Anladığım kadarı ile savunma yaparken rakibe sadece eşlik ediyorsun yani herhangi bir müdahalede bulunmuyor kimse. Takım direktiflerinden "Topa Dal" seçeneğini de aktif etmeni öneririm.

Mesaj Yetkileri