1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by hexagoncw View Post
    İ5 2.3 ghz işlemci ve 4GB ram olan sistemde 1 lig ile tek yılıdzda oynayabiliyorum.

Sizce sıkıntı ne ?
    Benim de i5 4 gb ram ama benimki ultrabook. Çift 5 yıldız veriyor tek ligde. Sadece grafik kalitesi 4 yıldız.

Seninki takılı kalmış olabilir oyun boyutun gelişmişte falan kalmış olabilir. Onu değiştir.

Bu arada oyun olmuş arkadaşlar. Bir taktik tutturup paso kazanmak yok artık 3 maç kazanıyoruz sonra takım kitleniyor. Sürekli müdahale ve yeni bir şeyler yapmak gerekiyor. Bence gerçekçilik bakımından gelmiş geçmiş en iyi fm bu. Başarılı olamıyorum ama görüşüm böyle.

Nesil
    2009
    Yer
    Giresun / Bulancak

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Benim de i5 4 gb ram ama benimki ultrabook. Çift 5 yıldız veriyor tek ligde. Sadece grafik kalitesi 4 yıldız.

Seninki takılı kalmış olabilir oyun boyutun gelişmişte falan kalmış olabilir. Onu değiştir.
    onu nasıl yapacam acaba ?

Quote Originally Posted by hexagoncw View Post
    onu nasıl yapacam acaba ?
    Yeni oyun kurarken oyuna girmeden önceki son sayfada veri tabanı boyutu var. Onu değiştir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Alttaki video belki bazı arkadaşların "nedir bu kadar dellendiğiniz?" sorusuna cevap olabilir
    (başka bir konuya daha ekledim aynı videoyu)

[YOUTUBE="IsSF7SzluEE"]Senaryo[/YOUTUBE]

Tamam maçın senaryosu yazılmış anladıkta bari şöyle organize güzel goller yedirin, bu şekilde sinir bozmaya ne gerek var. Bir maçta olur hadi neyse dersin ama sık sık bu tür kaleciye çarpıp giren ya da yazılı senaryo olduğu belli olan goller yedikçe oyundan soğuyor insan.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Alttaki video belki bazı arkadaşların "nedir bu kadar dellendiğiniz?" sorusuna cevap olabilir
    (başka bir konuya daha ekledim aynı videoyu)

[YOUTUBE="IsSF7SzluEE"]Senaryo[/YOUTUBE]

Tamam maçın senaryosu yazılmış anladıkta bari şöyle organize güzel goller yedirin, bu şekilde sinir bozmaya ne gerek var. Bir maçta olur hadi neyse dersin ama sık sık bu tür kaleciye çarpıp giren ya da yazılı senaryo olduğu belli olan goller yedikçe oyundan soğuyor insan.
    Arsenal Marshell ı satın almış belliki

Şaka bir yana hepsi bir maça toplanmış güzel bi örnek olmus.Hepsi maalesef sıklıkla yaşanan saçmalıklar.Her macta en az biri gerçekleşiyor neredeyse

bir güncelleme geldi ama..

Nesil
    2009
    Yer
    Giresun / Bulancak

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Yeni oyun kurarken oyuna girmeden önceki son sayfada veri tabanı boyutu var. Onu değiştir.
    o zamanda tüm oyuncular olmuyor ki...

Mesaj Yetkileri