1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Gabi Abi çok iyi özetlemiş. Saçmalığa dem vurduğumuz kilit nokra burası zaten. Maç motorundaki senaryoda skor çizildikten sonra siz kaleye duvar örseniz bile o top duvarı deler yine de gol olur. O gol olacaksa her türlü saçmalığa müsaittir. Adam şut atar, kaleci elinden sektirir, adam 20 metre depar atar koşar ancak kaleci 1 metre önündeki topa doğru hamle yapmaz ve adam gelip golü atar ; Savunmadaki oyuncular defanstan çıkarken birbirine çarpar top boşta kalır topa hareketlenmezler, karşı takımın hücumcusu gelir topu alır ve gol atar. Kısaca o golü yememek için ne kadar motordaki gol senaryolarına önlem alsanız da mutlaka ekstra bir şeyler olacak ve o top filelerinizle buluşacaktır. Bu motordaki senaryoların az olmasının yanı sıra, algılamadaki eksikliklerden kaynaklanan bir durum. Geçen seride tavan noktasındayken gram ilerleme kaydetmemiş olmaları düşündürücü.
    Ekim 2008. Newcastle City maci. Az once izledjm. City penalti ve kirmizi kartla one geciyor. Sonra yedigi iki gol cok acayip. İlk gol drfans uzaklastiriyor kendi arkadasina carpiyor sonra yine cityli biri uzaklastirmaya calisiyor top rakibe gol pozisyonu olarak gidiyor. İkinci gol kornerden kendi kalesine ve direk doksana. Bu tarz seyler futbolda var. FMde de oluyor. Bu dediginiz seyleri ben de yasiyorum ama oyle sik olarak degil.

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Ekim 2008. Newcastle City maci. Az once izledjm. City penalti ve kirmizi kartla one geciyor. Sonra yedigi iki gol cok acayip. İlk gol drfans uzaklastiriyor kendi arkadasina carpiyor sonra yine cityli biri uzaklastirmaya calisiyor top rakibe gol pozisyonu olarak gidiyor. İkinci gol kornerden kendi kalesine ve direk doksana. Bu tarz seyler futbolda var. FMde de oluyor. Bu dediginiz seyleri ben de yasiyorum ama oyle sik olarak degil.

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Futbolda elbette var ama sürekli değil. Şikayetçi olanların çoğunun dem vurduğu nokta bu. Bir sezonda 1-2 defa olur es geçersin. Ancak aynı şeyleri sürekli görmek bir noktadan sonra soğutuyor. Arkadaşlarla online oynuyoruz, bırakın oyundaki diğer tüm futbolcuları Messi ile oynarken, Messi'nin top kontrol ederken topu sektirip ayağından açmasına mı demeli? Top sürerken topu geride bırakıp koşmasına mı demeli? Bunlar tamamen motorun grafiksel hatalarından kaynaklanıyor. "Bunlar futbolda var" deyimini tam anlamıyla kullanmamız için motorun bize futboldaki her şeyi sunması lazım böyle bir şeyin de mümkünatı kısa vadede görünmüyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri