Originally Posted by
serwan
Evet.. aynı şekilde ben de ortaları azaltıp risksiz kısa paslarla oynamaları komutunu verdim. bir de topla içeri kat et komutu da açık.. en azından bu şekilde bomboş pozisyonda topla sıfıra inip rakiplerin gelmesini beklemiyorlar. daha doğrusu bunu daha az yapıyorlar.. yine de bi maçta 10 tane korner kullanıyorum. hepsi de beklerin rakibi bekleme saçmalığı yüzünden.
Yeni sezonda verim alamadığım Amc'lerden birini ve dmc'lerden birini mc'ye çekip klasik 4-1-2-1-2 oynamak niyetindeyim.
Şunu fark ettim. Top bizdeyken Half Back stoperlerin arasına giriyor, topu hücum bölgesine taşıdığımızda da half back biraz öne çıkmış oluyor fakat stoperlerin arasında oldukça fazla mesafe kalıyor. 2. ve 3. bölgede kaptırılan toplar çok tehlike yaratıyor bu yüzden. göbekte sadece half back kalmış oluyor o da önde yakalanıyor. arkasına top attıkları an stoperler göbeği kapatmak için geliyorlar fakat bazen yetişmeleri zor oluyor. o saatten sonra tamamen benim kalecinin ve rakip oyuncunun insafına kalmış oluyorum.
stoperleri yaklaştırmanın yolunu bulamadım. sanırım tek çözüm bekleri defans çizgisine çekmek.