Arda'ya yapılanla Burak'a yapılan bir mi ? Arda'nın oyununa kimse laf edemezdi,ettiler,özel hayatına karışamazlardı,karıştılar,iftira attılar,hakaret ettiler,tribünun tamamı anasına bacısına kız arkadaşına sövdü saydı.
Bunların birazını bile Burak yaşamadı.Burak'a verilen tepkinin çok daha fazlası yıllardır Sabri'ye veriliyor.Sabri Burak gibi laubali biri de değil oyundan çıkarken tepki görüyorsa başını öne eğiyor daha iyi olmaya çalışıyor ama Burak (ne kadar özür dilese de) pişkin pişkin bütün stad onu yuhalarken sanki çok iş yapmış gibi ironiyle taraftarı alkışlıyor,ardına küfür ediyor taraftarlara.Aynısını Sabri yapsa kulüple ilişiği kesip,tekmeyi koyarlardı.Çıkıpta bir gün adam akıllı şu adamı savunanı görmedim ben.Niye ?
Ben cevabını vereyim çünkü gol atmıyor.Bizde gol atan baş tacı,atmayanın hali içler acısı.
Buradan Sabri Burak'tan iyi,Sabri iyi oynuyor ama eleştiriliyor dediğim sanılmasın.
Bak konuda çözülmüş oldu,taraftar Burak'a küfür ediyor da,Burak taraftara etmiyor mu ? O da ediyor.

Alıntılı Yanıtla