Quote Originally Posted by koraybahce View Post
Kardeşim kusura bakma da uzun şutu ya da free-kick i 5 olan adam free kick ten ya da uzaktan gol atamaz diye bir şey yok. Ayrıca bir uzaktan şutu ya da freekick i etkileyen özellik bi tek free kick kabiliyeti ya da uzaktan şut değildir. Bunu oyunu savunmak için yapmıyorum. Oyundaki saçmalıklardan en çok yakınanlardan biri olduğumu forumdaki önceki mesajlarıma bakarak görebilirsin. Ama en azından bu konudaki mantığını değiştirmen lazım.
Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
Bitiriciliği 8-9 olan adamlar alt liglerde oldukça gol atıyor oyunun hatası olarak bakmamak lazım buna
Tabi ki atabilirler. Bunu saçmalık olarak görmüyorum. Bülent Korkmaz'ın, Vedat İnceefe'nin bile orta saha civarından golleri var Ama? ama kırk yılda bir... Sizlerin bir türlü anlamadığınız bizim isyanımızın bu tür şeylerin olmasından dolayı değil, sık sık olmasından dolayı olduğu. Ve aynı istisnaları kendi oyuncularımız için görememeye.

Bak yukarıda kalecimle ilgili videolar paylaştım. Premier lig seviyesindeki, İskoç milli takımının kalesini koruyan kalecin neredeyse her maç o tür hatalar yaparsa bunu ne olarak görmek lazım?

Frikiği 5 olan adam da frikikten gol atabilir, e hadi normal karşılayalım. uzaktan şutu 5 olan adam da uzaktan gol atabilir, e hadi normal karşılaylım. çok iyi kaleciler de hata yapabilir, e hadi onu da normal karşılayalım... e bütün takımların falanca özelliği 5 olan oyuncusunun o zayıf özelliğiyle gol atması hep bize mi denk gelecek? yapmayın allahaşkına