-
Bu tür sorunlar kurulan her oyunda değişiyor gibi geliyor bana. Mesela aynı takımla birisi sakatlık, maç sorunları falan yaşamazken, başka birisi de aynı takımla oynayarak 5-6 sakat veriyor. Oyunda bazen her şey rasgele oluyor gibi geliyor bana. Tıpkı bazı özelliği girilmeyen oyuncularda olduğu gibi. Kalecinin refleksi bir oyunda 14 çıkarken, diğer oyunda 8 çıkıyor. Bu sorunları yaşayan kişi başka bir oyun açsa belki yine aynı sorunlar devam edicek. Ama bir başka oyun açışında hiçbir sorunla karşılaşmayabilir. Benim son güncellemeden sonra açtığım Bursaspor kariyerinde oyuncular birbirlerine çarptırıp gol atıyordu. Defans hattı da ''Taiwo-Civelli-İbrahim Öztürk (Serdar Aziz), Şener Özbayraklı'' idi. Bir başka Karabükspor kariyerimde ise ''Volkan Yaman-Eren Güngör-Puygrenier-Erdem Özgenç'' defensıyla daha az gol yiyordum. İki takımda da ön libero kullanmadım. 4-4-1-1 ağırlıklı oynamıştım. Kaleciler de Frey ve Boy Waterman. Karşılaştırıldığında Puygrenier harici hepsi daha düşük profilli oyuncular. Tabi taktiğimde falan farklılıklar olabilir ama defansın saçmalık yapmadığını belirtmek istedim.
Mesaj Yetkileri