Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
Daha geçen gün ABOO'ya komik oluyor dediği için eleştiren birinden bu yorumu görmek. Güzel güzel..

Ben ağa yada paşa değilim. Ben Galatasaray'lı biriyim işte, zoruma gidiyo anladın mı birinin gol kaçırdı diye birine ana avrat sövüp sonra o adam gol atınca sevinmesi. O adamın üzerinde GS forması var ise hele. Burak'a bir iki eleştiri yapılmadı. Heran herkes yapıyo hep aynı şeyleri. yeter artık daaa. Zaten rakip takım taraftarları yeteri kadar düşmanlık besliyo, siz bari yapmayın. Bu sezonun en iyisinden bahsediyoz hucümda. Sev yada sevme. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama bu senin küfür edip aşşalayacağın anlamına gelmiyor. Aşşağılama kardeşim Burak'ta oyuncu muymuş deme. İnsanları duygusal oldukları için suçlamakta garip.

Zlatan saygısız biri evet onu Burak ile kıyaslaman çok vahim malesef. Burak asla ve asla saygısız biri değil.
Yahu sen dediğimin gram kadarını anlamıyorsun.Ben Burak'ın oynadığı oyundan memnunum zaten.Senin Galatasaraylı birine kalkıp sen sevinme demeye hakkın yok.Sevinecek tabi ki en doğal hakkı.Burak'a ana avrat sövüyor iyi mi yapıyor ? Hayır ama sevinmesine karışamazsın kimsenin.

Burak'a laubali dedim adamın futbolundan bahsettin sen.Laubalilik ile futbolun alakası olmadığı için Ibra'yı örnek verdim ben.Real Madrid maçında tribünlere davranış şekli sonra ağzında çıkan küfrü saygısızca görmüyorsanız o sizin bileceğiniz iş.

Komik oluyor lafıma takılmışsınız,o lafın öncesini bir çok kez okumayı deneyin bence.

Sevindiğinde,üzüldüğünde,şaşırdığında,kızdığında küfür eden bir milletiz biz,daha hayatında görmediği tanımadığı adam gol kaçırınca küfür etti diye,o adama sevinme falan demek komik oluyor.
Açıklamak gerekirse, her durumda küfür eden milletiz biz adam küfür etti diye Burak'ın attığı gole sevinmesin demek komik oluyor dedim.Arkasındayım da lafımın son derece komik bir öneri.O dediğin adam sana bakıp dalga geçer ''Sana ne sana mı soracağım ? '' diye.

Bakın görüşünüzü falan değiştirmeye çalışmıyorum.Yine aynı şekilde Burak gol attığında sevinmemeli diye düşünün ancak sevinmesin diye emir bildiren kelime görünce de ben dayanamıyorum.Başkalarının bir başka kişinin hareketlerini davranışlarını engellemeye çalışması zoruma gidiyor.

Hoş olmuyor de veya git uyar adamı ama sevinmesin demek nedir ya ? Ben o yüzden ağa mısın ? paşa mısın ? diye sordum.Böyle davranan bir başbakana sahipken senin de böyle insanların hareketlerini kısıtlayıcı şeyler söylemen beni sinirlendirdi.

Kırıcı,küçük düşürücü laflar söylediysem kusuruma bakmayın ancak bu konularda çok hassasım.