Quote Originally Posted by Flammable View Post
Oyuna zorluk seviyesi konmasını şahsen desteklemiyorum.

Burada yüzlerce kişi oyunun hep daha gerçekçi ve simülasyona yakın olmasını istiyorken oyuna "EASY-MEDIUM-HARD" gibi seviyelerin eklenmesi sizce de gerçekçiliğini düşürmeyecek mi?

Nispeten kolaylık isteyen birisi mesela liginin profiline göre iyi bütçeli ve kadrolu takımları alarak oynayabilirler.

Örneğin Ajax :
Kadro kalitesi gayet iyi,altyapıdan yetenkli veletler fışkırıyor,bütçesi kötü değil,ligde PSV harici büyük rakibi yok,kulüp itibarı yüksek vs vs vs...

Dediğim gibi mümkün olduğunca oyun olmamasını ,gerçeğe yaklaşmasını istediğimiz bir şeye zorluk seviyesi eklenmesi bence mantıksız olur.

Bana kalsa seçenek olmadan direkt zor yapsınlar Ama genelde herkes başarı gelmemesinden yakındığı için her isteyene göre seviye koysunlar demek istedim. Benim oyundan soğumama sebep olan en büyük etmen, az önce ekşi sözlük'te okuduğum birinin yazdığı gibi "7 yılda İngiltere Championship'ten bir takımla Ş. Ligi'ni aldım" gibi durumların gerçekleşiyor olması. Yani bana göre o takımla en fazla bir üst lige çıkılmalı, hadi en fazla Premier Lig'de ilk 4'e girilmeli. Hiçbir zaman Ş.Ligi kupası kaldırılamamalı.

He tabi bu durumda çıkıp da "E bu oyun sonuçta, en sonunda başarılı olabilelim diye oynuyoruz" diyenler olabilir. Ama alt ligden aldığımız bir takımla yakalayabileceğimiz başarı, üst lige çıkabilmek ve üst ligde üst sıralarda yer alabilmek olmalı bence...