Hücum, dar alan, kısa pas, rakibi rahatsız et, ayakta kal
Bunlarla %75 topla oynama oranına erişebiliyorum neredeyse.Ama rakip senden korkmaya başlarsa sıkıntı çıkıyor.Rakip 10 kişi defansa toplanıyor.Sende 21312321 tane şut çekiyorsun gol olmuyor.Sonra defanstan dönen bir topla rakip gol atıyor sana
Şöyle bir yan etki oluyor.Büyük ihtimalle gördüğün 6 şutun 3 tanesi rakip savunmaya çekildiğinden ceza sahası dışından veya dar alandan olmuştur.Bu pozisyonların gol olmaması yine büyük ihtimalle hücum hattının moralini bozmuştur ve sinirli durumdadırlar.
Burada yeterli olmadıklarını söylemek daha iyi olur.(Tabi takım kişiliği, oyuncu kişiliği, o andaki moralleri falan hepsi değişken etki yaratır.Kimi zamanda şanssızdık demen başka bir takımı mutlu edebilir.Ama senin takımın hırslı ve kazanmaya aç bir kişiliği olduğunu düşünüyorum)Çünkü hadi iyi gidiyorsunuz kazanabilirsiniz lafı rakip sizden güçlüyse söylenir.Ama derbi olarak gördüğün maçta rakip sizle eşittir ve oyuncular 0-0 giden bir maçta iyi oynadıklarını kabul etmez.Onlara çok değil ama orta derecede agresyon gösterirseniz daha iyi sonuçlar alırsınız diye tahmin ediyorum.Hatta 55. dkya kadar bir gol bile atabilirsiniz hırslı başlangıç sayesinde
Tabi rakip takım hocasının konuşmasıda önemli bir yer tutuyor
Bu arada dipnot olarak şunuda eklemek isterim devre arası konuşmalarını asistan daha iyi yapıyor.Söyleyecek bir şeyim yok demediği sürece devre arasında asistanınız sağlamsa ona güvenebilirsiniz.Fakat oyun başlangıcı ve sonunda sizin konuşmanız daha iyi oluyor![]()

Alıntılı Yanıtla