1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Biraz önce taktik yaratma rehberine de yazmıştım deplasmanlarla ilgili durumumu. Burda da başka bir şeye değineceğim.

-Yeni bi kariyere başladım diyelim. İlk olarak takım kadrosuna bakar bir standart bir de deplasman taktiği yaparım. Ancak Wolves'ı yönettiğimden midir bilmiyorum takımın taktiğe uyumu bi türlü artmadığı için sadece bir taktik yaptım kariyere başlarken ve bu da ligde sorun oldu. NE YAPACAĞIM DA BU TAKTİĞE UYUMU ARTTIRACAĞIM? Sadece uyum artsın diye azırlık döneminde 3 güne 1 maç yaptım. Antreman yükünü tamamen maç antremanına çekip maç antremanı olarak da sadece taktikler yaptım yine de çok az gelişti.

-Bir başka mevzu da deplasmanlarda kadrom ligin üzerinde olmasına rağmen topun kontrolünü alıp oynayamıyorum. Rakip pres ile bozuyor orta sahamı. Siz ne yapıyorsunuz bu baskıyı kırmak için?
    Hocam ben biraz yardımcı olmak isterim sana. Sezon öncesi yaptığın hazırlık maçları yeterli sayıda bence. Antrenmanı şu şekilde uygulamalısın. Elimizle ayarlayabildiğimiz imleç var yukarıda (daha az maç ant , daha fazla maç ant.) onu en sol taraftan bir kademe sağda tut. Yani en sola getir imleci sonra bir kademe sağ tarafa. Şu an istifa ettiğim için ss veremiyorum ama anlamışsındır mutlaka. Genel antrenmanı takım uyumu-çok yüksek şeklinde ayarla. Maç antrenmanını ise sadece taktikler olarak ayarla. Ben bu şekilde kullanıyorum ve sürekli "Takım antrenmanını profesyonelce yapmaktan memnun" tarzında bir mesaj geliyor. Eğer bir takıma alınırsam sana ss de yollarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    Hocam ben biraz yardımcı olmak isterim sana. Sezon öncesi yaptığın hazırlık maçları yeterli sayıda bence. Antrenmanı şu şekilde uygulamalısın. Elimizle ayarlayabildiğimiz imleç var yukarıda (daha az maç ant , daha fazla maç ant.) onu en sol taraftan bir kademe sağda tut. Yani en sola getir imleci sonra bir kademe sağ tarafa. Şu an istifa ettiğim için ss veremiyorum ama anlamışsındır mutlaka. Genel antrenmanı takım uyumu-çok yüksek şeklinde ayarla. Maç antrenmanını ise sadece taktikler olarak ayarla. Ben bu şekilde kullanıyorum ve sürekli "Takım antrenmanını profesyonelce yapmaktan memnun" tarzında bir mesaj geliyor. Eğer bir takıma alınırsam sana ss de yollarım.
    tamam teşekkür ederim yardımın için deneyeceğim dediklerini. Sanırım takıma ilk geldiğimizde taktik antrenörlüğü iyi olan bi antrenörü de takıma kazandırmakta fayda var. Daha hızlı uyum sağlıyor taktiğe takım bu şekilde.

Konuya da 1905. yorumu atmış oldum
    turksportal...

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    tamam teşekkür ederim yardımın için deneyeceğim dediklerini. Sanırım takıma ilk geldiğimizde taktik antrenörlüğü iyi olan bi antrenörü de takıma kazandırmakta fayda var. Daha hızlı uyum sağlıyor taktiğe takım bu şekilde.

Konuya da 1905. yorumu atmış oldum
    Mutlaka almalısın. Dediklerimi uyguladığın takdirde takım kısa süre içerisinde taktiğe alışacaktır. Alıştıktan sonra ise yine takıma göre veya duruma göre (Örnğin Top Kontrol vs.) antrenman verirsin.

Mesaj Yetkileri