Sayfa 64 / 94 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon
1,891 ile 1,920 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Quote Originally Posted by Flammable View Post
    Oyuna zorluk seviyesi konmasını şahsen desteklemiyorum.

Burada yüzlerce kişi oyunun hep daha gerçekçi ve simülasyona yakın olmasını istiyorken oyuna "EASY-MEDIUM-HARD" gibi seviyelerin eklenmesi sizce de gerçekçiliğini düşürmeyecek mi?

Nispeten kolaylık isteyen birisi mesela liginin profiline göre iyi bütçeli ve kadrolu takımları alarak oynayabilirler.

Örneğin Ajax :
    Kadro kalitesi gayet iyi,altyapıdan yetenkli veletler fışkırıyor,bütçesi kötü değil,ligde PSV harici büyük rakibi yok,kulüp itibarı yüksek vs vs vs...

Dediğim gibi mümkün olduğunca oyun olmamasını ,gerçeğe yaklaşmasını istediğimiz bir şeye zorluk seviyesi eklenmesi bence mantıksız olur.

Bana kalsa seçenek olmadan direkt zor yapsınlar Ama genelde herkes başarı gelmemesinden yakındığı için her isteyene göre seviye koysunlar demek istedim. Benim oyundan soğumama sebep olan en büyük etmen, az önce ekşi sözlük'te okuduğum birinin yazdığı gibi "7 yılda İngiltere Championship'ten bir takımla Ş. Ligi'ni aldım" gibi durumların gerçekleşiyor olması. Yani bana göre o takımla en fazla bir üst lige çıkılmalı, hadi en fazla Premier Lig'de ilk 4'e girilmeli. Hiçbir zaman Ş.Ligi kupası kaldırılamamalı.

He tabi bu durumda çıkıp da "E bu oyun sonuçta, en sonunda başarılı olabilelim diye oynuyoruz" diyenler olabilir. Ama alt ligden aldığımız bir takımla yakalayabileceğimiz başarı, üst lige çıkabilmek ve üst ligde üst sıralarda yer alabilmek olmalı bence...

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Bana kalsa seçenek olmadan direkt zor yapsınlar Ama genelde herkes başarı gelmemesinden yakındığı için her isteyene göre seviye koysunlar demek istedim. Benim oyundan soğumama sebep olan en büyük etmen, az önce ekşi sözlük'te okuduğum birinin yazdığı gibi "7 yılda İngiltere Championship'ten bir takımla Ş. Ligi'ni aldım" gibi durumların gerçekleşiyor olması. Yani bana göre o takımla en fazla bir üst lige çıkılmalı, hadi en fazla Premier Lig'de ilk 4'e girilmeli. Hiçbir zaman Ş.Ligi kupası kaldırılamamalı.

He tabi bu durumda çıkıp da "E bu oyun sonuçta, en sonunda başarılı olabilelim diye oynuyoruz" diyenler olabilir. Ama alt ligden aldığımız bir takımla yakalayabileceğimiz başarı, üst lige çıkabilmek ve üst ligde üst sıralarda yer alabilmek olmalı bence...
    Aslında değindiğin nokta çok doğru bir nokta ama bu oyunun kolaylığından değil aslında, sorun şu ki biz 16-17 milyona gidip iyi bir oyuncu alıp oynatabiliyoruz ama yapay zeka bunu yapamıyor olan oyuncuları ile uzun süre gidiyor yaşlandıkca genç alıyor, regen toplayıp geliştirmiyor bizim gibi, bir süre sonrada Chelsea gibi büyük takımlar eğer istedikleri oyuncuları başka bir büyük takıma kaptırırsa bu defa küme düşmeye oynayacak kadroya sahip olmaya başlıyorlar, tabi itibarları dolayısı ile diğer takımlardan oyuncularını kapmakta zorlanmıyorlar ancak bizim gibi düşünemedikleri için hatalı transferler yapıyorlar ve geleceğe yönelik oyuncuları olmadığı için rotasyona gtmiyorlar, bu nedenle 37, 38 yaşındaki adama 500k haftalık veriyorlar halbuki 37 yaşında 140 potansiyeli olan adama ben 20k bile vermem haftalık, eminim kimse transfer etmeye bile uğraşmaz ama bilgisayar bunu anlamıyor, ortaya saçma salak durumlar çıkıyor. Eğer bu transfer olayları düzelirse zorluk derecesi artacaktır, sorun aslında zorlukta değil yapay zekada

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

oyuna seviye eklenmesi demek SI'ın yüzüne gözüne bulaştıracağı bir başka değişim demek. ben şu haliyle sadece maç motorunu düzeltmelerine razıyım. yani deseler ki biz her şeyi bıraktık sadece motorla uğraşıyoruz hiç sesim çıkmaz. ama bazı şeyler artık gerçekten katlanılabilir seviyenin üstüne çıktı.

yahu her maçta direkten dönen top var...

gerçekle uzaktan dahi bağdaşmayacak şekilde fazla sayıda aptalca maç kaybediyorsunuz. rakibin tek şutunun gol olması ya da hiç hiç şut atamadan kazanması gibi. bu futbolda olan ama olduğunda mucize gibi görülen bi olay. o yüzden mesela sezonda 1-2 böyle maç kaybetmek normal sayılabilir. fazlası kod yazanların aptallığı dışında bişeyle açıklanamaz.

daha santrada adam sakatlanıyor. futbol tarihinde eşi var mıdır bilmem. varsa 1 ya da 2 kez olmuştur. ben 3 sezonda en az 5-6 kez gördüm bu olayı.

en azından her maçta 1-2 kez kendi oyuncum atağımı kesiyor.

duran toplardan yenen goller çok fazla.

hücum duran toplarında geride 3 adam bırakmama rağmen uzaklaşan topları %90 oranda rakibin ilerde bıraktığı tek adam alıyor. savunma duran toplarında ise ilerde 3 adam bırakmama rağmen oyuncularım topa koşup topu almıyor. toplar büyük oranda rakipte.

bunlar doğrudan saçmalık. oyuncuların saçma kararlarından falan bahsetmiyorum. yani 3 adam bomboşken 40 metreden kaleye vurmaları, sıfıra inip rakibi beklemeleri falan...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Aslında değindiğin nokta çok doğru bir nokta ama bu oyunun kolaylığından değil aslında, sorun şu ki biz 16-17 milyona gidip iyi bir oyuncu alıp oynatabiliyoruz ama yapay zeka bunu yapamıyor olan oyuncuları ile uzun süre gidiyor yaşlandıkca genç alıyor, regen toplayıp geliştirmiyor bizim gibi, bir süre sonrada Chelsea gibi büyük takımlar eğer istedikleri oyuncuları başka bir büyük takıma kaptırırsa bu defa küme düşmeye oynayacak kadroya sahip olmaya başlıyorlar, tabi itibarları dolayısı ile diğer takımlardan oyuncularını kapmakta zorlanmıyorlar ancak bizim gibi düşünemedikleri için hatalı transferler yapıyorlar ve geleceğe yönelik oyuncuları olmadığı için rotasyona gtmiyorlar, bu nedenle 37, 38 yaşındaki adama 500k haftalık veriyorlar halbuki 37 yaşında 140 potansiyeli olan adama ben 20k bile vermem haftalık, eminim kimse transfer etmeye bile uğraşmaz ama bilgisayar bunu anlamıyor, ortaya saçma salak durumlar çıkıyor. Eğer bu transfer olayları düzelirse zorluk derecesi artacaktır, sorun aslında zorlukta değil yapay zekada
    Yapay zekanın bizim kadar ince düşünememesi normal ama oyunda yapay zeka dediğin gibi çok yüksek yüzde ile ultra saçmalıyor.

Buradan bir arkadaş sırıf denemek için yanlış hatırlamıyorsam Türkiye ligindeki takımların bütçelerinin tamamına hatırı sayılır bir meblağ ekleyerek neler yapacaklarını görmek istemiş.
    Konuyu bulamadım şu anda ama arkadaşın yazdıklarına göre tüm takımlar istisnasız gerizekalıca işler yapmaya devam etmiş.
    Eldeki bir ton paraya rağmen finishing i 7 olan santraforlar transfer etmeler mi ,iyi adamlarına denyo gibi sözleşme önermeyip göz göre göre yine bedava kaptırmalar mı,takımın santraforu yokken 3 tane DC 4 tane DM almalar,kadroya 5 tane kaleci almalar mı neler neler var...

Yani oyunun sana karşı koymasını biraz sağlamak için en azından rakiplerin transfer politikalarında biraz mantıklı işler yapmasını sağlayabilirler,haksız mıyım?

Ayrıca rakip takımlar sen scoutlarını dünyanın bir ucuna gönderip 250 k değerinde bir adamı bulup transfer teklif ettiğin an uyanıyor ,adam direk kıymete biniyor mesela...1-2 oyuncuyu anlarım da arkadaş adama sormazlar mı bu Chelsea ,Milan vb transfer için beni mi bekliyor ???

Nesil
    2006
    Yer
    London

Yapay zekanın bizim kadar ince düşünememesi normal ama oyunda yapay zeka dediğin gibi çok yüksek yüzde ile ultra saçmalıyor.

Buradan bir arkadaş sırıf denemek için yanlış hatırlamıyorsam Türkiye ligindeki takımların bütçelerinin tamamına hatırı sayılır bir meblağ ekleyerek neler yapacaklarını görmek istemiş.
    Konuyu bulamadım şu anda ama arkadaşın yazdıklarına göre tüm takımlar istisnasız gerizekalıca işler yapmaya devam etmiş.
    Eldeki bir ton paraya rağmen finishing i 7 olan santraforlar transfer etmeler mi ,iyi adamlarına denyo gibi sözleşme önermeyip göz göre göre yine bedava kaptırmalar mı,takımın santraforu yokken 3 tane DC 4 tane DM almalar,kadroya 5 tane kaleci almalar mı neler neler var...

Yani oyunun sana karşı koymasını biraz sağlamak için en azından rakiplerin transfer politikalarında biraz mantıklı işler yapmasını sağlayabilirler,haksız mıyım?

Ayrıca rakip takımlar sen scoutlarını dünyanın bir ucuna gönderip 250 k değerinde bir adamı bulup transfer teklif ettiğin an uyanıyor ,adam direk kıymete biniyor mesela...1-2 oyuncuyu anlarım da arkadaş adama sormazlar mı bu Chelsea ,Milan vb transfer için beni mi bekliyor ???
    Zaten bende aynı şeyden bahsetmiştim yukarda ama tam anlaşılmamış galiba, benim de dediğim 15m bütcemiz olduğu zaman bizim gibi iyi transferler yapmak yerine saçma oyuncuları getirmeye çalışıyorlar, özellikle regenler çıktıkca işler iyice değişiyor. mesela 2033 yılındayı oyunda Galatasaray 7.8 sıraya oynarken Adana Ds şampiyonluğa oynuyor, Beşiktaş 4,5 Gs 3,5 yıldız bir ara 3 e bile düşmüştü, hatta 1461 bir ara Gs den daha yüksek itibarlıydı daha düşük ligde olmasına rağmen, yani daha olanları saymıyorum bile yani oyun transfer politikasında çok saçmalıyor zaten oyunu kolaylaştıranda bu 2-3 sezondan sonra as oyuncularını kaybetmeye başlıyor büyük takımlar, Barcelonaya falan maça çıkarken rahat çıkıyorsun senden daha güçsüz oluyor çünkü

6. Default

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Oyunun başında öyle bir seçenek var aslında. Geçmiş tecrübemiz özellikle üst liglerde önem kazanıyor. Yani atıyorum Premier Ligde bir takım yönetirken oyuna yarı-profesyonel ya da amatör oyuncu gibi bir geçmişle başlamak oyunun zorluk seviyesini bir hayli arttırıyor. Oyuncular size hiç saygı duymadığı için özellikle maç konuşmalarınıza hep olumsuz tepki veriyorlar ve maçlara demotive şekilde çıkıyorlar. Tabi taktiksel komutlarınızı da doğru düzgün uygulamıyorlar. Ta ki onların saygısını kazanana kadar bu böyle devam ediyor. Zaten oyuncuların profillerine baktığınızda sizin yetersiz olduğunuzla ilgili düşüncelerini görüyorsunuz.

Tabi sizin bahsettiğiniz rakip takımların gücü ve formuyla ilgili bir zorluk seviyesiyse o bu oyuna pek uymaz diye düşünüyorum.
    Sana katılıyorum Walter

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız şu yazdığın yerin aynısı ben yapıyorum
    Her potansiyelli genci takip listeme alıyorum.Tabi teklif yapmıyorum çünkü bizden 20 milyon istiyorlar 17 yaşındaki adama bile.Fakat yapay zeka birbirine gayet düşük meblağdan oyuncu verdiğinden onlar teklif ederken hemen araya kaynıyorum.Benden 20 milyon isteyen adam ona 5 milyona verirken bende 5 milyon teklif atıp ortaya oyuncuyu alıyorum
    Yani o kulüplerde takibe almış olabilir sen teklif yapmadan önce.Bakmak lazım bir transfer bilgilerinin orada izleyen falan var mı^^

8. Default

Kendi kaleme yediğim bo golde defansımın boş boş bakmasından sonra 14'ü en azından ara transfer güncellemesine kadar bırakıyorum.

http://youtu.be/1VDmg_hUVVU

Bu nasıl bir maç motorudur ya. Adamlar bile bile mi yaptılar anlamadım cidden.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Taktik veya defans ile ilgili hic bir sorun yasamiyorum, ligin en az gol yiyen takimim ama burda arkadaslarin paylastiklari gibi cok sacma goller yiyorum.. sadece bir macta olmasi onemli degil, olabilir oyle seyler ama maalesef her macta oluyor. Ozellikle 90.dakika'da olmasi daha da fena oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Taktik veya defans ile ilgili hic bir sorun yasamiyorum, ligin en az gol yiyen takimim ama burda arkadaslarin paylastiklari gibi cok sacma goller yiyorum.. sadece bir macta olmasi onemli degil, olabilir oyle seyler ama maalesef her macta oluyor. Ozellikle 90.dakika'da olmasi daha da fena oluyor
    ahahah aslında çok gol attığında onada gülüp geçiyor insan

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Biraz önce taktik yaratma rehberine de yazmıştım deplasmanlarla ilgili durumumu. Burda da başka bir şeye değineceğim.

-Yeni bi kariyere başladım diyelim. İlk olarak takım kadrosuna bakar bir standart bir de deplasman taktiği yaparım. Ancak Wolves'ı yönettiğimden midir bilmiyorum takımın taktiğe uyumu bi türlü artmadığı için sadece bir taktik yaptım kariyere başlarken ve bu da ligde sorun oldu. NE YAPACAĞIM DA BU TAKTİĞE UYUMU ARTTIRACAĞIM? Sadece uyum artsın diye azırlık döneminde 3 güne 1 maç yaptım. Antreman yükünü tamamen maç antremanına çekip maç antremanı olarak da sadece taktikler yaptım yine de çok az gelişti.

-Bir başka mevzu da deplasmanlarda kadrom ligin üzerinde olmasına rağmen topun kontrolünü alıp oynayamıyorum. Rakip pres ile bozuyor orta sahamı. Siz ne yapıyorsunuz bu baskıyı kırmak için?
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Derbi maçı yapıyorum ve ilk yarı rakibimin pozisyonunu hiç görmedim. Benim takım 6-7 pozisyon yakaladı ve devreyi üstün bir istatistikle 0-0 olarak kapattık. Oyunculara hırslı bir şekilde iyisiniz aynı oyunu devam ettirin dediğimde hepsi sönük kalıyor ve maçı kaybediyorum.

Sizce bu saçmalık değil mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wolfson View Post

-Bir başka mevzu da deplasmanlarda kadrom ligin üzerinde olmasına rağmen topun kontrolünü alıp oynayamıyorum. Rakip pres ile bozuyor orta sahamı. Siz ne yapıyorsunuz bu baskıyı kırmak için?
    Hücum, dar alan, kısa pas, rakibi rahatsız et, ayakta kal
    Bunlarla %75 topla oynama oranına erişebiliyorum neredeyse.Ama rakip senden korkmaya başlarsa sıkıntı çıkıyor.Rakip 10 kişi defansa toplanıyor.Sende 21312321 tane şut çekiyorsun gol olmuyor.Sonra defanstan dönen bir topla rakip gol atıyor sana

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Derbi maçı yapıyorum ve ilk yarı rakibimin pozisyonunu hiç görmedim. Benim takım 6-7 pozisyon yakaladı ve devreyi üstün bir istatistikle 0-0 olarak kapattık. Oyunculara hırslı bir şekilde iyisiniz aynı oyunu devam ettirin dediğimde hepsi sönük kalıyor ve maçı kaybediyorum.

Şöyle bir yan etki oluyor.Büyük ihtimalle gördüğün 6 şutun 3 tanesi rakip savunmaya çekildiğinden ceza sahası dışından veya dar alandan olmuştur.Bu pozisyonların gol olmaması yine büyük ihtimalle hücum hattının moralini bozmuştur ve sinirli durumdadırlar.
    Burada yeterli olmadıklarını söylemek daha iyi olur.(Tabi takım kişiliği, oyuncu kişiliği, o andaki moralleri falan hepsi değişken etki yaratır.Kimi zamanda şanssızdık demen başka bir takımı mutlu edebilir.Ama senin takımın hırslı ve kazanmaya aç bir kişiliği olduğunu düşünüyorum)Çünkü hadi iyi gidiyorsunuz kazanabilirsiniz lafı rakip sizden güçlüyse söylenir.Ama derbi olarak gördüğün maçta rakip sizle eşittir ve oyuncular 0-0 giden bir maçta iyi oynadıklarını kabul etmez.Onlara çok değil ama orta derecede agresyon gösterirseniz daha iyi sonuçlar alırsınız diye tahmin ediyorum.Hatta 55. dkya kadar bir gol bile atabilirsiniz hırslı başlangıç sayesinde
    Tabi rakip takım hocasının konuşmasıda önemli bir yer tutuyor
    Bu arada dipnot olarak şunuda eklemek isterim devre arası konuşmalarını asistan daha iyi yapıyor.Söyleyecek bir şeyim yok demediği sürece devre arasında asistanınız sağlamsa ona güvenebilirsiniz.Fakat oyun başlangıcı ve sonunda sizin konuşmanız daha iyi oluyor
    Last edited by LifeYourself : 15.Ocak.2014 at 07:12

Biraz önce taktik yaratma rehberine de yazmıştım deplasmanlarla ilgili durumumu. Burda da başka bir şeye değineceğim.

-Yeni bi kariyere başladım diyelim. İlk olarak takım kadrosuna bakar bir standart bir de deplasman taktiği yaparım. Ancak Wolves'ı yönettiğimden midir bilmiyorum takımın taktiğe uyumu bi türlü artmadığı için sadece bir taktik yaptım kariyere başlarken ve bu da ligde sorun oldu. NE YAPACAĞIM DA BU TAKTİĞE UYUMU ARTTIRACAĞIM? Sadece uyum artsın diye azırlık döneminde 3 güne 1 maç yaptım. Antreman yükünü tamamen maç antremanına çekip maç antremanı olarak da sadece taktikler yaptım yine de çok az gelişti.

Hocam ben biraz yardımcı olmak isterim sana. Sezon öncesi yaptığın hazırlık maçları yeterli sayıda bence. Antrenmanı şu şekilde uygulamalısın. Elimizle ayarlayabildiğimiz imleç var yukarıda (daha az maç ant , daha fazla maç ant.) onu en sol taraftan bir kademe sağda tut. Yani en sola getir imleci sonra bir kademe sağ tarafa. Şu an istifa ettiğim için ss veremiyorum ama anlamışsındır mutlaka. Genel antrenmanı takım uyumu-çok yüksek şeklinde ayarla. Maç antrenmanını ise sadece taktikler olarak ayarla. Ben bu şekilde kullanıyorum ve sürekli "Takım antrenmanını profesyonelce yapmaktan memnun" tarzında bir mesaj geliyor. Eğer bir takıma alınırsam sana ss de yollarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    Hocam ben biraz yardımcı olmak isterim sana. Sezon öncesi yaptığın hazırlık maçları yeterli sayıda bence. Antrenmanı şu şekilde uygulamalısın. Elimizle ayarlayabildiğimiz imleç var yukarıda (daha az maç ant , daha fazla maç ant.) onu en sol taraftan bir kademe sağda tut. Yani en sola getir imleci sonra bir kademe sağ tarafa. Şu an istifa ettiğim için ss veremiyorum ama anlamışsındır mutlaka. Genel antrenmanı takım uyumu-çok yüksek şeklinde ayarla. Maç antrenmanını ise sadece taktikler olarak ayarla. Ben bu şekilde kullanıyorum ve sürekli "Takım antrenmanını profesyonelce yapmaktan memnun" tarzında bir mesaj geliyor. Eğer bir takıma alınırsam sana ss de yollarım.
    tamam teşekkür ederim yardımın için deneyeceğim dediklerini. Sanırım takıma ilk geldiğimizde taktik antrenörlüğü iyi olan bi antrenörü de takıma kazandırmakta fayda var. Daha hızlı uyum sağlıyor taktiğe takım bu şekilde.

Konuya da 1905. yorumu atmış oldum
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben genelde devre arasında Agresif konuşma yaparım diğerleri çok değişken ama agresifin hala olumsuz bir yönünü görmedim, demek ki sadece kötekten anlıyorlar : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Ben de İbrahim'in yaptığı gibi yapıyorum. Hatta önde olduğum maçlarda bile, girdikleri pozisyonları gerektiği gibi değerlendirememişlerse rakip takım kim olursa olsun agresif bir dille "performansınızdan memnun değilim" diyorum, gaza geliyorlar. Agresif kadar olmasa iddialı bir tonla konuşmak da işe yarıyor bu tip durumlarda.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kendi sahanda skor berabere devam ederken oyuncularina oyunlarindan memnun oldugun tarzda bir konusma yapman rakibin onlardan daha guclu oldugu ve bu nedenle skordan memnun oldugunu dusundugunu izlenimi veriyor. Onlarda aksi sekilde dusundukkerinden buna olumsuz tepki veriyorlar.

Mac konusmalarinda en garanti yol mac oncesi bahis oranlarini dikkate almaktir. Bahisler acik ara sizin lehinizeyse daha agresif, daha skor beklentili konusmalar yapmak gerekir. Bu tur maclarda 1 ya da 2 farkli onde olsaniz bile gerekirse oyundan memnun olmadiginizi belirten ya da simarmayin tarzi konusmalar etkili olur.

Bahisler az farkla sizden yanaysa ic sahada galibiyet beklentinizi dile getiren ya da takimin moral durumuna gore daha gaza getirici konusmalar uygun olur. Bu tur maclarda oyun iyi olsa bile skor lehinize degilse devre arasinda memnun olmadiginizi dile getiren konusmalar da etkili olur.

Bahisler denkse ve ic saha maciysa gene ustteki tarz konusmalar tercih edilebilir. Ya da taraftarlar icin oynayin iyi bir secenektir. Devre arasinda skor iyiyse daha iyisini yapabilirsiniz, kotuyse daha iyi performans bekliyorum tarzi konusmalar ideal olur.

Bahisler rakipten yanaysa taraftarlar icin ya da pohpohlayici tarza konusmalar secilebilir. Devre arasinda ise skor iyiyse memnuniyetinizi dile getiren, kotuyse sanssiz oldugunuzu dile getiren secenekleri tavsiye edebilirim.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

fmnin resmi facebook adresinde 19 ocakta yeni bir güncelleme çıkacağı yazıyor.. şuan test aşamasındaymış.

tamam teşekkür ederim yardımın için deneyeceğim dediklerini. Sanırım takıma ilk geldiğimizde taktik antrenörlüğü iyi olan bi antrenörü de takıma kazandırmakta fayda var. Daha hızlı uyum sağlıyor taktiğe takım bu şekilde.

Konuya da 1905. yorumu atmış oldum
    Mutlaka almalısın. Dediklerimi uyguladığın takdirde takım kısa süre içerisinde taktiğe alışacaktır. Alıştıktan sonra ise yine takıma göre veya duruma göre (Örnğin Top Kontrol vs.) antrenman verirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by thsndrn View Post
    fmnin resmi facebook adresinde 19 ocakta yeni bir güncelleme çıkacağı yazıyor.. şuan test aşamasındaymış.
    inşAllah inşAllah

her maç en önemli adamlarımın sakatlanması dışında sıkıntı yok benim için...Ama bir kere bile sakatsız bir kadro göremedim.En azından 3 tane as adamım sakatlanıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben genelde devre arasında Agresif konuşma yaparım diğerleri çok değişken ama agresifin hala olumsuz bir yönünü görmedim, demek ki sadece kötekten anlıyorlar : )
    Birkaç kere ben de agresif konuşmayı denemiştim ama oyuncular maçtan sonra basına sızlanmıştı çok sinirliymişim diye ve motivasyonları düşmüştü. O zamanlar takımın başına yeni geçmiştim belki ondan dolayı da alınmış olabilir oyuncular

Pazar Pazar çıkartacağız diyorlar yani, hadi bakalım Link verebilir misin hocam?

Eğer kastettiğin aşağıdaki mesaj ise burada başka birşeyden bahsediliyor sanırım

We are hiring update: Closing date for applications for the @SI_games marketing assistant & digital marketing co-ordinator jobs is this Sunday (19th) at 23.59 (GMT)

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Eğer kastettiğin aşağıdaki mesaj ise burada başka birşeyden bahsediliyor sanırım

We are hiring update: Closing date for applications for the @SI_games marketing assistant & digital marketing co-ordinator jobs is this Sunday (19th) at 23.59 (GMT)
    Burada satış asistanı ve kordinatörü işleri için başvuru zamanının 19 ocakta biteceğindne bahsediyor, sanırım arkadaş Update görünce güncelleme gelecek sanmış, insanlık hali

27. Default

Her maç en az bir tane sakatım var. Hiç keyif almıyorum oyunda, hatta böyle devam ederse heran silip 13 yükleyebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    London

En kısa zamanda bunu düzelteceklerini düşünüyoruz bizde (umuyoruz en azından )

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Cok ciddi soruyorum bu kadar mac motorundan sikayet edilen bir FM daha olmusmuydu bugune kadar?

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Cok ciddi soruyorum bu kadar mac motorundan sikayet edilen bir FM daha olmusmuydu bugune kadar?
    Bu kadarı olmadı ancak hepsinden şikayet ediliyordu

Sayfa 64 / 94 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon

Mesaj Yetkileri