DMC-MC-MC-AMR-AML-ST oynamak istiyorum. Diziliş defansif bi diziliş geliyor bana aslında pek sevmem bu dizilişi ama en garantisi bu gibi bu seride.
-Forvet bu dizilişte bana göre yalnız kalıyor ben de bunu engellemek için MClerden birini OyunKurucu hücum yapıcam. Aslında diğer MCnin de ileri çıkmasını hatta bazen gol de atabilmesini istiyorum. Bunun için iki yönlü ortasaha rolü ne öçlüde uygun? Standart Ortasaha hücum rolü daha mı iyi olur? DMCyi regista yapacağımızı düşünürsek standart ortasaha hücum ile çok mu ofansif bi dizilişe döner taktik?
-Defans çizgisini ileri kurmayı planlıyorum. DMCdeki oyuncum oldukça iyi bir DMC olduğu gibi pas özelliği de yok değil. Onu regista yapmayı ve bu şekilde defansta 4-1-2-2-1 gibi gözüken taktiği hücumda 4-2-3-1'e dönüştürmek istiyorum.
-Forvetin yalnız kalmasına gelince. Zaten MClerden biri ileri çıkacak hücumda. AMR ve AMLlerden biri kanat destek oynayacak o garanti ancak diğeri içe kat eden hücum mu yoksa içe kat eden destek mi karar veremedim. İçe kat eden hücum ile o kanattaki savunmam çok mu zayıflar? Amacım bu oyuncuya hücum rolü verip forvetin yalnızlığını gidermek ama bu oyuncu kanatta olacak yani pek de engellemeyecek yalnızlığı, bunun için bu oyuncuya dar alanda oyna demem ne kadar mantıklı? Bunlara cevap verirseniz çok sevinirim zaten dün de amma şey sormuştum