-
Ben de şu özellik işini garipsiyorum. Rakibe bakmaya gerek yok. Örnek Sneijder ve Gabriel Iancu. İlk sezonum, profillerini az çok biliyorsunuzdur ama biraz bahsedeyim.
Sneijder; Corners, Crossing ve Technique +16. Decisions ve Antipication +15. Daha ne gerekebilir bilmiyorum. Kornerden asisti ya yok ya da 1 tane çeyrek sezonda.
Gabriel Iancu; Corners, Crossing ve Technique; 12, 15, 15 gibi bir şey. Antipication ve Decisions 10, 12 mi neydi bir şeydi. Iancu'nun her kullandığı korner tehlike, asist sayısı da çok iyi. Sırf kornerden gol bulmak için oynatılır adeta. Diyeceksiniz ki kornerden gol atmak için mi oynuyorsun. O problem değil, problem olan özellikleri yüksek olan adam daha iyi kullanması gerekmiyor mu? Korneri kötü kullanan atıyorum saha içinde de iyi pas veremez ya da iyi şut çekemez o özelliklere rağmen vs. vs. Hadi saha içinde yavaş diye performansı düşük olabilir derim de kullandığı da korner yani, yavaşlılığının ne gibi etkisi var? Güç falan da mı etkili bu korner kullanmada çözemedim gitti.
Rakipteki 5 para etmez oyuncuların Xavi vari paslar atmasına alıştım artık ama bari kendi takımımda böyle tutarsızlıklar olmasın.
Mesaj Yetkileri