Yurt dışındasın, davanın yeniden görülme ihtimali var, belki yeniden görülmesi 2-3 seneyi alacak, bu süre içerisinde tutuksuz yargılanacaksın, belki orada beraat edeceksin, ülkede dönmesen, üstelik de ülkede hukukun geldiği duruma bakıp, buna saygı duymadığını belirttiğin halde, hal ortadayken gelmiyorum arkadaş dediğinde sana duyulan destekte azalma olmayacağı belliyken, kalkıp cezamı çekmek için döneceğim diyorsun.
Bir şekilde buna yapmadığına inanıp, bedeli neyse öderim ama mücadeleden de vazgeçmem diyorsun.
Son dönemde yargının düştüğü durum olmasaydı ve yurt dışına gidip, karar açıklandığında dönmüyorum deseydi, çoğu ona destek olan kişiler tarafından acaba yaptı da şimdi kaçtı algısı oluşacaktı. Şimdi ise yargıdaki oyunlar ortaya döküldü, dönmüyorum, bu kararı tanımıyorum dediğinde, acaba duygusu değil, helal olsun duygusu ortaya çıkabilirdi.
Belki de yeniden yargılama olmayacak ama dönüyor, kaçmadan, mücadelesine devam ederek, hapis yatacağını bilerek dönüyor. Ama mücadeleye de devam ediyor.