1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Hybrid View

2 senedir AMR ve AML'lerin etkili oldugunu dusunmuyorum. Mac motoru veya baska bir nedenden dolayı, neden bilmiyorum.

AML ve AMR aşırı gereksiz.

AML/R oynatıp da 7.50 ortalama tutturabilen var mı? (Ronaldo, Messi vs gibilerle hiç oynamadım)

Bu 2014'de de Trequartista bitmiş. Onun da etkili oldugunu gormedim.

En sevdigim taktik mesela AMR/L 'li 4-2-3-1'dir. ama maç motoru yüzünden 352 oynuyorum. Newcastle ile ilk sezon 16 maç sonunda liderdim, liberolu, halfbackli bir taktikle, eeeh bu taktik de hileli dedim, zevk vermedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    2 senedir AMR ve AML'lerin etkili oldugunu dusunmuyorum. Mac motoru veya baska bir nedenden dolayı, neden bilmiyorum.

AML ve AMR aşırı gereksiz.

AML/R oynatıp da 7.50 ortalama tutturabilen var mı? (Ronaldo, Messi vs gibilerle hiç oynamadım)

Bu 2014'de de Trequartista bitmiş. Onun da etkili oldugunu gormedim.

En sevdigim taktik mesela AMR/L 'li 4-2-3-1'dir. ama maç motoru yüzünden 352 oynuyorum. Newcastle ile ilk sezon 16 maç sonunda liderdim, liberolu, halfbackli bir taktikle, eeeh bu taktik de hileli dedim, zevk vermedi.
    Sanchez'i AMR oynatıyorum 7.18 şuan ortalaması.Bojan'ı trequartista oynatıyorum.37 maçta 21 gol 8 asisti var.Uygun oyuncuyu seçmek önemli.

Mesaj Yetkileri