Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
Bence aşırı duygusal davranıyorsun. Bu kulüp Adnan Polat'ı gördü, ondan sonra gelecek başkanların hiçbiri bu kadar ağır yorumu haketmemeli. Hele hele Ünal Aysal hiç. Yanlışları olduğu kesin, bunu reddeden de yok fakat kimsenin çiftliği değil Galatasaray, sanıyorum ki öyle bir amacı da yok başkanın. Kaldı ki Galatasaray SPOR KULÜBÜ sadece futbol takımından ibaret değil. Diğer branşlara bakıldığında da Adnan Polat döneminden çok daha ileride olduğumuz görülüyor.

Tüm bunlar bi yana futbol takımımızda yapılan yanlışlar kadar doğrularımız da var. Erdal Keser'in scout olması, Avrupa'dan getirilen yabancı veya yerli genç yetenekler... Bunların hepsi de Ünal Aysal yönetimindeki Galatasaray'da oldu. Ki futbolun başında o yok.

Çok Ünal Aysal'cı gibi göründüm - kesinlikle değilim - ama tepkim bu kadar ağır eleştirilmesine. Çok sevdiğiniz Fatih Hocanız da daha takımı idare edemezken "milli dava herkese nasip olmaz, şanlı arma, vatan, millet, Sakarya" deyip yıllık bilmem kaç milyon euro'ya TFF ile sözleşme yapmayacaktı. Bu da onun hatası.
Ben kimsenin yaptıklarını göz ardı etmem.Zaten mesajımda da sportif veya mali açıdan fazla bir eleştiri de bulunmadım.İdari açıdan büyük sıkıntıları var başkanın,bu sıkıntılar Galatasaray'a zarar veriyor.Bu yüzden gelecek seçimde gitmesini istiyorum.

Fatih Hoca'nın yaptıkları ayrı bir şey zaten,onun yaptığı çok daha kötüydü.Kendisini seven bir çok Galatasaraylı'yı üzdü,hayal kırıklığına uğrattı.Antalya'da yaptığı açıklamalar ise daha kötü duruma getirdi kendisini.Hani ''Öyle şeyler yaşattın ki uğrunda ölmeye değer.'' diye uğurladığımız adam öyle şeyler yaşatıyor ki ölmeyi bırak,günahımızı bile vermeyeceğimiz birine dönüşüyor.

Ben kimseyi Galatasaray'dan üstün tutmam,Galatasaray benim yaşam tarzım.