6 haftada 8 puan kaybetmeyeceğiz. Hayal bu. Başka bir şey değil.
6 haftada 8 puan kaybetmeyeceğiz. Hayal bu. Başka bir şey değil.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Baskette de 30'da 30 yapacaz diyordun nası bir düşünce yapın var gerçekten anlamak zor.Bazen bilerek yaptığını düşünüyorum böyle şeyleri.Ben de inanmıyorum okadar puan kaybedeceğini ama hayal bu ne demektir yahu? Sen bir yerlerden garanti aldın herhalde kazanacağınıza dair?
Bi zamanlar Galatasaray'in Adnan Polat adinda bir baskani vardi. Roberto Carlos'un Fenerbahce'ye transferi icin "Ancak kramponlarini alirlar" demisti. Sonuc ortada... Carlos su an Sivasspor'un basinda.
Eger bu yorum "Bence 6 haftada 8 puan kaybetmeyiz ve sampiyonluk ipini gogusleriz" seklinde olsaydi tepki cekmezdi. Amacim kesinlikle saygisizlik etmek degil fakat 30 yasinda bir insan da bir gencten "Buyuk lokma ye buyuk konusma" lafini duymamasi lazim. Kusura bakma hocam tekrar soyluyorum amac saygisizlik etmek degil fakat bu kadar emin olmaniz biraz sinir bozucu![]()
Böyle düşünmeniz çok iyi. Bu tip kesin konuştuğunuzda yanıldığınızı çok gördüm de bir umut yine yanılırsınız belki
6 haftada 8 puan Fenerbahçe zor kaybeder. Şampiyonluğu da aldı gibi. İnşallah yanılırım da Galatasaray şampiyon olur ama sahadaki ruhsuz oyun pek umut vermiyor.
Eskişehir Fenerbahçe maçına dönersek, zor deplasmanlardan biriydi. Puan kaybını doğal karşılıyorum. Fenerbahçe'nin ikinci yarı fikstürü bu tip deplasmanlardan dolayı zor deniyordu zaten, Fenerbahçe ilk yarıdaki topladığı puanı toplayamayacaktı. Mesele bizim 3 kulvarda yarışırken Fenerbahçe'yi yakalayıp yakalayamayacağımız.