Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

3 17.65%
  • Fenerbahçe

9 52.94%
  • Berabere

5 29.41%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 152 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe | STSL 19. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Eger Galatasaray gecen hafta kazanabilseydi bu hafta cok farkli seyler konusuluyor olabilirdi lig hakkinda fakat Fenerbahceli arkadaslarimiz rahat olsunlar bence iyi ya da kotu oyunla haftalari tuketiyolarlar.
    Aslında Galatasaray'ın puan kaybetmesi degil olay, Galatasaray'ın bu kadar umutsuz ve kötü oyunu olmasa, kalan tüm maçlarını kazanabilse veya sadece bir beraberlik daha alsa şampiyonluk şansı %99. Ama bu kötü oyunla maalesef bunu bekleyemiyoruz. Fenerbahçe şampiyonluga çok yakın.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Geçmiş olsun..Yönetim ve Ersun Yanal'a selam yollayalım.
    Bir aksilik olmaz ve Galatasaray hata yapmazsa bence 5-6 hafta sonra lider ve sene sonunda Şampiyon Gs olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Geçmiş olsun..Yönetim ve Ersun Yanal'a selam yollayalım.
    Bir aksilik olmaz ve Galatasaray hata yapmazsa bence 5-6 hafta sonra lider ve sene sonunda Şampiyon Gs olur...
    5 hafta dediğin max. 15 puan eder şuan ki puan farkı 10.
    Yarın yense bile 7 puan olur.
    Fenerbahçe 5 maçın 5'inide kaybederse zaten yazıklar olsun, hiç bu ligde durmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Kuyt'ın elle müdahalesi, boş kaleye defans üzerine vurulan toplar, boş pozisyonlarda plase vurmak yerine sert vurmaya çalışmak ne yazık ki Fenerbahçe kaybetmeye oynuyormuş gibiydi, kuyt her bulduğu topu aya göndermek için çabaladı neredeyse, sabri bile bu kadar şut bulsa en azından bir tanesini gol yapardı. Kuyt aşırı derecede rahat oynuyor gibi geldi, eğer ben Ersun Yanalın yerinde olsaydım bırak ilk 11, ilk 18e bile dahil etmezdim, ta ki aklı başına gelsin, yoksa bu oyunla Fenerin canı daha çok yanacak gibi, ek olarak geri dönemeyecek oyunculardan ısrarla ileri çıkmasını isteyen Yanal, eğer bu sene Fenerbahçe Avrupada oynasaydı, her gelen takım 2-3 gol atacaktı, biraz akıllı oynayan takımlar zaten Fenerbahçeye karşı kontra atak oynayıp gol buluyorlar, bugün erkanın sol kanatta ne kadar boş kaldığını gördük, hele erkanın attığı golde sağ kanatta ki oyuncuyu görseydi Necati, sağ kanadında ne kadar boş olduğunu görebilirdik

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu galatasaray korkunuzu anlamak mumkun degil.
    birincisi eskisehir zor bir deplasmandi, 1 puan bile iyi olurdu. kaybedilen birsey yok. gemileri yakmak luzumsuz.
    ikincisi gs camiasi bile bu sezonu kapatti, gelecege yonelik planlar pesinde.

bu sene sampiyonluk buyuk ihtimal fenerde, endise edilecek bir sey varsa o da onumuzdeki 5 yillik surectir. gs bu yapilanmayla devam ederse yeniden tepeye gecer. bu sene icin gram suphem yok benim. gereksiz telas yapiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    5 hafta dediğin max. 15 puan eder şuan ki puan farkı 10.
    Yarın yense bile 7 puan olur.
    Fenerbahçe 5 maçın 5'inide kaybederse zaten yazıklar olsun, hiç bu ligde durmasın.
    Ben Sivas ve Elazığ Deplasmanlarında yenilgi Kaımpaşa maçında beraberlik bekliyorum. Takıma takviye yapılmazsa böyle sonuçlanacağını düşünüyorum. Takımda fiziksel düşüş var...

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bu galatasaray korkunuzu anlamak mumkun degil.
    birincisi eskisehir zor bir deplasmandi, 1 puan bile iyi olurdu. kaybedilen birsey yok. gemileri yakmak luzumsuz.
    ikincisi gs camiasi bile bu sezonu kapatti, gelecege yonelik planlar pesinde.

bu sene sampiyonluk buyuk ihtimal fenerde, endise edilecek bir sey varsa o da onumuzdeki 5 yillik surectir. gs bu yapilanmayla devam ederse yeniden tepeye gecer. bu sene icin gram suphem yok benim. gereksiz telas yapiliyor.
    Galatasaray korkusu değil Fenerbahçe'nin dengesizliği ve durumu..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

o zaman guvensizligin bos yere diyeyim. dengesiz falan degil ki takim. hic mi yenilmeyecek bu takim. barca bile bugun valenciaya yenildi. gemileri yakacak kadar kotu de oynamadik. cabuk ofkeleniyoruz, sakin olup hedefe kitlenmek lazim. taraftarin ufak bir guvensizligi pahaliya mal olur. bu kadar avantajli durumdayken takimi ve hocayi hedef tahtasina koymak buyuk hata olur. 5 hafta sonra 2.olursa konus ama simdi sirasi degil bence.

Nesil
    2006
    Yer
    London

takım kötü oynamıyor, sadece şansızdı bu maçta, kötü oynayan Kuyt'tı, rehavete çok kapıldı, onun dışında takım olarak iyiydi Fenerbahçe, ama ne yazık ki son vuruşlarda istediğini alamadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla dengesizliği falan boşverin de Webo'nun sakatlığı ciddiyse eğer, Emenikesiz webosuz iki hafta bile Fenerbahçe için çok büyük sorun olabilir. (bkz: muslerasız sneijdersiz haftalar)

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    o zaman guvensizligin bos yere diyeyim. dengesiz falan degil ki takim. hic mi yenilmeyecek bu takim. barca bile bugun valenciaya yenildi. gemileri yakacak kadar kotu de oynamadik. cabuk ofkeleniyoruz, sakin olup hedefe kitlenmek lazim. taraftarin ufak bir guvensizligi pahaliya mal olur. bu kadar avantajli durumdayken takimi ve hocayi hedef tahtasina koymak buyuk hata olur. 5 hafta sonra 2.olursa konus ama simdi sirasi degil bence.
    Tamam 5 hafta sonra tekrar durum değerlendirmesi yaparız o zaman. Ama takımın ciddi şekilde takviye edilmesi ve bazı oyuncuların yedeğe çekilmesi lazım...Çünkü takım bir kaç haftadır bayağı kötü oynuyor.
    Kuyt vasat , Volkan,Alves,Gökhan çok kötüler...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Puan farkı 11 iken okulda tüm arkadaşlara ligin ikinci yarısında ilk 6 haftanın şampiyonu belirleyeceğini söyledim durdum. Geçen hafta Galatasaray yense bu akşam çok daha net bir görünüm olacaktı fakat fırsat teptik.

Eskişehir (D),Sivas (D),Kasımpaşa,Elazığ(D) , Gençlerbirliği , Trabzon (D)

Bahsettiğim 6 maçlık periyotta ben Fenerbahçe'nin maksimum 10 puan çıkaracağını düşünüyorum ki bu da 8 puan kayıp anlamına gelir.

İşte asıl nokta ise Gaatasaray'ın ;

Bursa , Eskişehir , Antalya (D) , Beşiktaş , Rize (D) , Akhisar
    maçlarından kaç puan çıkaracağı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

çok iyi gol yedik

Alperin acilen iyileşmesi gerek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Puan farkı 11 iken okulda tüm arkadaşlara ligin ikinci yarısında ilk 6 haftanın şampiyonu belirleyeceğini söyledim durdum. Geçen hafta Galatasaray yense bu akşam çok daha net bir görünüm olacaktı fakat fırsat teptik.

Eskişehir (D),Sivas (D),Kasımpaşa,Elazığ(D) , Gençlerbirliği , Trabzon (D)

Bahsettiğim 6 maçlık periyotta ben Fenerbahçe'nin maksimum 10 puan çıkaracağını düşünüyorum ki bu da 8 puan kayıp anlamına gelir.

İşte asıl nokta ise Gaatasaray'ın ;

Bursa , Eskişehir , Antalya (D) , Beşiktaş , Rize (D) , Akhisar
    maçlarından kaç puan çıkaracağı
    Nispeten doğru ama eksik değerlendirme hocam
    Fenerbahçe'nin Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanları da var.
    Galatasaray'ın yarın kazanacağını düşünürsek fark 7 demek olur.
    Galatasaray şampiyon olmak istiyorsa zaten Fenerbahçe'yi ASY'de yenmek zorunda, olur fark 4 puan.
    Fenerbahçe'nin Sivas, Trabzon, Gaziantep, Beşiktaş ve Akhisar deplasmanları
    Galatasaray'ın ise Karabük, Sivas, Trabzon deplasmanları var riskli maçlar olarak.
    Buradan hesap edelim artık kimin ne kadar şansı var.
    Galatasaray eğer iyi oyun oynuyor olsaydı şansımız %75 diyebilirdim çok rahatlıkla. Ama şu anda Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı %75.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zamanında Erkan'ı bedavaya vermiştik Eskişehirspor'a,iyi bir alternatifti aslında,neden gönderilmişti anlamamıştım.Şimdi biz Eskişehirspor'dan günahlarını istesek,bedavaya vermezler. Zamanında Eskişehirspor ve G.Antep'e yaptığımız kıyakları kendimize yapmıyoruz vallahi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasarayin evinde bjk fenerbahce kasimpasa bursa ve eskisehir gibi kuvvetli ekiplerle maclari var. bu maclari cepte gormek yanlis olur. ayrica gs nin deplasman karnesi bu sene malumunuz. fener sadece icerdeki maclarini kazansa 21 puan eder. yani 65 puan. ben 70-75 araliginin yeterli olacagini dusunuyorum sampiyonluk icin. deplasmanda da 8 macta 10 puan cikarir herhalde fener. gs olaganustu bir degisim gostermeli ki sampiyonluk icin sansi olsun. bjk eksik macini alirsa sampiyonluk yolunda daha cok sansi var diye dusunuyorum. kasimpasa maci onlar icin cok onemli.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Abartılacak bir mağlubiyet değil bu. Webo çıktıktan sonra top kazanıp hızlı şekilde hücuma çıkıyorduk Kuyt kaçırdıklarını atsaydı başka şeyler konuşur olurduk. Forvet eksikliği iç saha maçlarında sıkıntı çıkartır diye düşünüyorum çünkü bugün 2 forvet ile de iyi oynadık hatta hazır bir Emre olsaydı sahada 2 forvetli sistem diğer sisteme göre daha sağlıklı olurdu bizim için.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne zaman şu takımın bir B planı olur o zaman bu takım adam olur. Maç berabere ve yenik devam eder oyuna 4. forvet sokulur (Webo, Sow, Emenike, Kuyt) forvetlerden biri sakatlanır diğeri de yoksa oyuna 4. göbek ortasaha konulur (Emre, Meireles, Holmen, Topal) zaten ne düzende oynadığımız daha doğrusu ne oynadığımız da belli değil. Fenerbahçe adı, milyon €'luk futbolcuların bireysel çabaları ve sonuç.

Bazıları sonraki haftaların puantajlarını falan çıkarmaya çalışıyor daha doğrusu renkdaşlarım bu konuda karamsarlığı kapılıyor ancak bu kadar plansızlık ve kötü yönetime rağmen bu kadar puan farkıyla önde olmak Allah'ın bir lütfu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

6 haftada 8 puan kaybetmeyeceğiz. Hayal bu. Başka bir şey değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bahsedilen 6 haftanın ilki bu hafta oynandı ve Kuyt ateşe attı takımı.Kaldıki gerçekten acaba yenilmek mi istiyor bizimkiler dedim ben bir ara. Neden böyleydiler anlamadım.

Kalan maçlara gelecek olursak, biz sivası sivas'ta yeneriz. Kasımpaşa,Elazığ ve Gençleri'de zaten yeneriz,kalıyor bir tek Trabzonspor. Onlarında sahalarında mutlak favori biz oluyoruz her zaman. Yine bir sürü olay çıkar Baroni bir gol atar kazanır geliriz.

Son olarak sevsek de sevmesek de Baroni>Meireles>Holmen.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Son olarak sevsek de sevmesek de Baroni>Meireles>Holmen.
    ne güzel dedin.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Baskette de 30'da 30 yapacaz diyordun nası bir düşünce yapın var gerçekten anlamak zor.Bazen bilerek yaptığını düşünüyorum böyle şeyleri.Ben de inanmıyorum okadar puan kaybedeceğini ama hayal bu ne demektir yahu? Sen bir yerlerden garanti aldın herhalde kazanacağınıza dair?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bi zamanlar Galatasaray'in Adnan Polat adinda bir baskani vardi. Roberto Carlos'un Fenerbahce'ye transferi icin "Ancak kramponlarini alirlar" demisti. Sonuc ortada... Carlos su an Sivasspor'un basinda.

Eger bu yorum "Bence 6 haftada 8 puan kaybetmeyiz ve sampiyonluk ipini gogusleriz" seklinde olsaydi tepki cekmezdi. Amacim kesinlikle saygisizlik etmek degil fakat 30 yasinda bir insan da bir gencten "Buyuk lokma ye buyuk konusma" lafini duymamasi lazim. Kusura bakma hocam tekrar soyluyorum amac saygisizlik etmek degil fakat bu kadar emin olmaniz biraz sinir bozucu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valla bence Holmen her türlü iyidir Baroni'den onun kadar şans tanınsa eminim Baroni'den iyi performans sergiler.Ama biz on maçta bir oynatıp o oynadıgı bir maçta da şov bekliyoruz.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Valla bence Holmen her türlü iyidir Baroni'den onun kadar şans tanınsa eminim Baroni'den iyi performans sergiler.Ama biz on maçta bir oynatıp o oynadıgı bir maçta da şov bekliyoruz.
    Sonuna kadar haklısın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Twitter deyimiyle "attım fava bekliyorum" abi.

Nesil
    2007

Böyle düşünmeniz çok iyi. Bu tip kesin konuştuğunuzda yanıldığınızı çok gördüm de bir umut yine yanılırsınız belki

6 haftada 8 puan Fenerbahçe zor kaybeder. Şampiyonluğu da aldı gibi. İnşallah yanılırım da Galatasaray şampiyon olur ama sahadaki ruhsuz oyun pek umut vermiyor.

Eskişehir Fenerbahçe maçına dönersek, zor deplasmanlardan biriydi. Puan kaybını doğal karşılıyorum. Fenerbahçe'nin ikinci yarı fikstürü bu tip deplasmanlardan dolayı zor deniyordu zaten, Fenerbahçe ilk yarıdaki topladığı puanı toplayamayacaktı. Mesele bizim 3 kulvarda yarışırken Fenerbahçe'yi yakalayıp yakalayamayacağımız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı izlemedim, skor benim için sürpriz oldu. Haftalardır takımı kazanmasına rağmen sert eleştirilerinden vazgeçmeyen Fenerbahçe'lilere büyük saygım var, bugün köşe yazılarına bakayım dedim çoğu skor yorumcusu.

Kadro planlaması ve verim alma açısından en iyi durumda gözüken Fenerbahçe bir sakatlık ile sallandı, aynı mevkide 2. sakatlık da geldi dün. Ersun Yanal'ın ana planı 3 forvet ve gerekirse skor bulma adına 4 forvetken şu anda sağlam iki forveti var elinde. Aslında sakatlıklar zamanlama açısından avantaj, transfer şansı var hala.

Benim öngörüm, önümüzdeki 5 haftada Fenerbahçe'nin kaybedeceği maksimum puan 2-3, aynı süreçte biz de, Beşiktaş da puan kaybı yaşar. Pek birşey değişmez. Galatasaray - Fenerbahçe maçına kadar bir kopma da beklemiyorum, puan farkının kapanmasını da.

Nesil
    2006

Fenerbahçe 6 haftada 8 puan kaybeder hatta 10 bile. Ama rakipleri bütün maçları kazanamz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu arada yediğimiz 2. golde Volkan'ın hatası var. Ön direği tutuyor nedense kaleyi çok değil biraz daha ortalasa topu rahatlıkla kurtaracak. Güzel denilebilecek bir vuruş yaptı Eskişehir'li oyuncu ama gol olması tamamen Volkan'ın iş bilmezliği.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri