Hamit çok konsantre duruyorTakımı gazlayan topçular gibi
![]()
Hamit çok konsantre duruyorTakımı gazlayan topçular gibi
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Drogba lig maçında cezalı, keşke kafileye alınsaydı. Drogba'yı izlemek her futbolseverin hakkı, üstelik Tokatspor Yönetimi bu konuda rica da etmişti. Hoş olurdu bence.
Yarınki ilk 11'i merakla bekliyorum. Ontivero, Hajrovic, Telles, Koray, Emre Can ve Umut Gündoğan'ın her birini en az 60-70 dakika izleriz umarım.![]()
Mor ve beyaz forma güzel de,çubuklu olmamış harbi,parçalı olsa çok daha iyi olur.Bunlar tahmini çizimler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beyaz dışındakiler kötü, hele çubuklu berbat.
Siyah, parçalı ve beyazdan gayrı yalan. Bu seneki formalar gayet iyi. Macera aramanın gereği yok bence.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bende katılıyorum Drogba konusunda ama teknik heyete de hak vermek lazım.Son dönemde Bruma ve Aydın'da dilimiz yandı ikisi de uzun sürekli sakatlık yaşadı.Sanırım bunu düşünüp sakatlıktan korkmuşlardır.
cubuklu milaninkine benzemis ama mor forma güzel olmus![]()
Drogba sezon sonu %95 amerikaya gidiyormus
ibra kadabrayi istermisiniz ?![]()
Hayrovic gelebiliyorsa Ibrahimoviçde gelebilir![]()
Drogba bence 1 sene daha oynar.Henry çağırıyormuş diyorlardı Drogba için ama gitmez bence.Toronto bu sene baya oyuncu topladı Amerika ligine bu arada.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Seattle Sounders mis o takim
Bu arada Drogba gidiyor haberi nerden çıktı Arif abi ?![]()
galatasarayin kadrosundaki oyuncularin yillik masrafi ne kadar? oyuncu degerlerinde en tepede oldugu asikar fakat bu alanda[maaslar toplami] superligin kat kat ustunde olmali. ozetini yapabilecek var mi?
Sabri'nin reklamı gördünüz mü![]()
![]()
Abi geçen sene yanlışım yoksa ara transfer sonrası 40 milyon Euro civarında maaş toplamı vardı. Şu anda muhtemelen 45-50 civarına çıkmıştır bu rakam. Fenerbahçe'nin de az değil az değil yalnız, kafa kafayaydı geçen sene. KAP'a bakmak lazım, ben de merak ediyorum bunu. Vaktim olunca bir bakayım.
Edit: İki farklı siteye göre ara transfer hariç, Beşiktaş 27-30, Fenerbahçe 42-45, Galatasaray 46 milyon euro maaş ödüyor.
http://www.totemspor.com/yazarlar/ke...blolari-210913
http://tr.eurosport.com/futbol/super...02/story.shtml
Ara transferde Fenerbahçe kimseyi almadı, Semih gitti, yani çok bir şey değişmedi. Beşiktaş da Dany'i kiraladı, Jones'u aldı yine çok değişiklik yok.
Biz de Riera gitti ki maaşı 3 milyon euro idi. Gelenlerin + Semih ve Emre'nin sözleşme yenilenmesi euro bazında 5 milyon euro civarı. Yani maksimum 50 milyon euro olur kabaca, tahmin ettiğim gibi.
Last edited by uAburak89 : 05.Şubat.2014 at 00:43
@uAburak89
cok tesekkur ettim, 2 saatir kaynak ariyorum googledan![]()
fenerbahcenin maas butcesinin galatasarayinkine yakin olmasi sasirtti beni. cunku sadece drogba-sneijder-melo 3lusu kafadan farki actirir diye dusunmustum. veysele bile 10M avro verilcekmis galiba 4,5 yil icin. inanilmaz rakamlar donuyor.
GrandeGS @GrandeGS 1 dk.
#Bilgi | Başkan Ünal AYSAL'ın formaların durumu ile ilgili,
NIKE ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.
Tepkiler başarılı oldu herhalde,umarım doğrudur.Çubuklu harbiden benim için fark etmez ama parçalı olursa,çok daha iyi olur.
Rica ederim, abi sizde yanlışım yoksa Selçuk Şahin 1.8 milyon Euro kazanıyor yıllık düşün durumu. Caner de en az kazanan oyuncu. Bizde de Semih banko ama revize olana kadar en az kazanandı, maça çıkmayan Furkan 3 katı kazanıyordu. Yani dediğin gibi maaşlar hem abartı hem de denge falan yok. Her geçen gün daha da kötüye gidiyor üstelik.
Bonservis olarak da bu ara transfer hariç çok yakın gidiyordu GS ve FB, genelde FB daha çok bonservis ödüyordu, biz bu sefer abarttık.![]()
@uAburak89
simdi hesap yaptim, KAPtan bakarak GS topcularinin maaslarini kayit ettim. mancini dahil toplam butce 43M avro cikti. eray ve ufuk bu toplama dahil degiller, maaslarini bulamadim. cok da farkettirmez zaten sonucu galibatabi kiralik gonderilen amrabat, bruma gibi isimler de dahil degil bu toplama. en guncel haliyle durum bu. yarin bir ara fenerbahceyi de cikaririm
edit: bir de mac basi ucretleri var hepsinin, onlari da hesaba katmadim. 10bin ile 20bin euro arasi degisiyor rakamlar. onlari da hesaba katarsak rakam epey sisebilir.