PTT 1.Lig - 20. Maç - İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü - D
Arayı açmayı ümid ettiğim bir maçtı oyuncularımıda bu şekilde hazırlmaıştım. Ancak maç hiçte öyle geçmedi. bu kadar kötü oynadığımızı hatırlamıyorum. Belediye adeta üzerimiden geçmişti. Hiçbir varlık gösteremediğimiz bu kritik maçtan 0-3 gibi net bir skorla yenik ayrılıyorduk.
Spoiler: Maç Özeti 

Bu moral bozukluğu ile sonraki maça adapte olmak zor olacaktı. Neyseki 14 günlük yılbaşı arası vardı. Trabzon maçı için kendimizi toparlamak adına çok güzel bir zamandı bu. Transfer dönemini iple çekmiştim verilen bu yeni bütçe ile bir iki isim daha takviye etmek istiyordum. Ancak tabi istediğimi bulamadım. Her ne kadar bütçe verilse de maksimum maaş değerini aşamıyorduk. Yine de bir iki takviye yaptık takıma. Takımdan ayrılan ve Adana Demirspor ile anlaşan Ângelo'nun yerine bir orta saha, bir sol bek ve yedek açısından sıkıntılı olan forvete takviyeler yaptık Trabzonspor maçı öncesi. Boşalan yabancı kontenjanını da defansta kullanmak istiyorduk ve çalışmalarımız devam ediyordu bununla ilgili.
Spoiler: Devre Arası Transferler - 1 

PTT 1.Lig - 21. Maç - Trabzonspor - E
İlk yarıda Avni Aker'de elimizden kaçırdığımız rakibimizi bu kritik maçta yenmek zorundaydık. Yoksa büyük bir stres altında kalacaktık. Trabzon zor günler geçirmekte ve 8. sıraya kadar gerilemiş durumdaydı. Mutlak yükselme potasında olması bekleniyordu. Onlarda bu baskı altında oynayacaklardı. Çok dişli bir maç bizi bekliyordu. Ancak sonuç hiçte öyle olmadı...
Spoiler: Maç Özeti 

Bu galibiyet takıma büyük bir moral sağladı. Belediye'de puan kaybedince on numara bir sonuç olmuştu. Henüz konuşmak için erkendi ama adım adım şampiyonluğa doğru ilerliyorduk...

PTT 1.Lig - 22. Maç - Polatli BUGSAŞ Spor - D
Yükselme potasındaki rakibimizin teknik direktörü, maçtan önce talihsiz açıklamalarda bulunmuştu. Şansımızın yardımıyla buralara geldiğimden bahsetmişti. Oyuncularıma rakibe bu lafı yedirmeleri gerektiğini anlattım. Rakibin sert oyununa rağmen 17. dakikada 1-0 öne geçtik. Lakin rakibimiz ilk yarı bitmeden skora dengeyi getirdi. Devre arasında rakibimizin maçtan önceki sözlerini yedirmek istemiyorsunuz galiba diyerek sahaya yolladım oyuncularımı sitemkar bir şekilde. İkinci yarıda işe yaramıştı bu ve rakibin üzerine gitmeye başlamıştık. istediğimiz gol ise 70. dakikada Mustafa Pektemek'ten gelmişti. 2-1 yapıyorduk bu gol ile durumu. Ancak rakibin üzerindeki baskımız hala bitmemişti. Bu baskılar sonucu köşe vuruşunda skoru 3-1'e getiriyorduk ve sahadan da bu golle galip ayrılıyorduk.
Spoiler: Maç Özeti ve Puan Durumu 

PTT 1.Lig - 23. Maç - Pendikspor - E
Yükselme yarışından kopmak istemeyen rakibimize karşı oynadığımız maçta her ne kadar üstün oynasakta yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince rehavetinde etkisiyle; eline geçen pozisyonu iyi değerlendiren rakibimiz sahadan 0-1 galip ayrıldı. Beklemediğimiz bir sonuçtu. Ancak rakiplerimizin puan kayıplarının devam etmesi tek tesellimiz oluyordu bu hafta.
Spoiler: Maç Özeti ve Puan Durumu