PTT 1.Lig - 25. Maç - Göztepe - E
Yükselme mücadelesi içinde olan Göztepe'yi ağırlayacaktık evimizde. 5 maçta kaybettiğimiz 8 puan artık yeterdi. Evet üst sıradaki takımlarla maçlar yapıyorduk olabilecek bir durumdu ancak şansımız yaver gidiyordu sadece. Rakiplerimizde aynı dönemde puanlar kaybetti. Kaybetmiş olmasalar liderlikten çoktan olmuştuk. Bu maçla geri gelmemiz gerekiyordu. Bunu da güzel bir oyunla
3-1 galip gelerek başardık evimizde. 1461 Trabzon'un kazandığı maçın ardından puan farkını korumuştuk.
PTT 1.Lig - 26. Maç - Adanaspor - D
Düşme sınırındaki rakibimizi hiçte hoşlanmadığım bir şekilde deviriyorduk. ilk yarısını
0-1 yenik kapattığımız ve maç boyu berbat bir bitiricilik gösteren takımım hakemin
Adanaspor aleyhine verdiği HAKSIZ bir penaltı ile 2-1 galip geliyorduk. Maçtan sonra bu tarz galibiyetleri içime sindiremediğimi ancak elimizden hakem kararlarına uymak dışında başka birşey gelmediğini söyledim. Sergilediğimiz performans ile galibiyeti dahi hak etmediğimizi oyuncularıma uygun bir dille anlattım. Maçın ardından 1461 Trabzon'un yenildiği haberini alınca sevindim. Puan farkını biraz daha açmıştık. İlk 6 sırada sürekli bir yer değişikliği vardı. Yükselme yarışı iyice kızışmıştı.