PTT 1.Lig - 15. Maç - Konyaspor - E
Konyaspor karşısında zorlanacağımız bir maç bekliyordum. İstatistiklere baktığımızda iki takımda benzer değerlere sahipti. Lakin bitiriciliğini konuşturan taraf biz olduk ve atılan 7 golün büyük kısmını hanemize yazdırmayı bildik..
Spoiler: Maç Golleri, Özeti ve Puan Durumu
Hafta içinde isi 2 haber almıştık. 1 haber beni çok sevindirirken diğer haber ise can sıkıcıydı.
Spoiler: Bir İyi Bir Kötü Haber
Last edited by trinitrotloen : 05.Şubat.2014 at 02:29
Galibiyet süper olmuş
İlk devreyi lider kapatacağız gibi .
PTT 1.Lig - 16. Maç - TKİ Tavşanlı Linyitspor - D
Arka arkaya gelen güzel galibiyetlerin bir sonu olacaktı elbet. İki takımda çok fazla gol pozisyonuna girdi ancak son vuruşlardaki beceriksizlikleri iki takım içinde iyi olmadı. Maç 0-0 biterken oyuncularım peşi sıra gelen galibiyetlerden sonra yer yüzüne dönüş yapmışlardı.Spoiler: Maç Özeti
PTT 1.Lig - 17. Maç - Karşıyaka SK - D
İki deplasman arka arkaya gelmişti. Zorlu bir mücadele bizi bekliyordu. 2.5 Üstü olması beklenen bir maç. Duraklama yaşadığımız geçen haftanın ardından bu hafta deplasmandan galibiyet ile ayrılmak istiyorduk. Buradan alacağımız galibiyet bize şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj olacaktı. Bu bilinçle çıktığımız maça hızlı başladık ve henüz 10. dakikası geçilirken maçın Göksu Alhas ve Ângelo'nun golleri ile 2-0 öndeydik deplasmanda. Rakibimiz toparlanmış top kontrolünü arttırmıştı. ancak dakikalar 29'u gösterdiğinde Touré sahneye çıktı ve skoru 3-0 yapan golü attı. İlk yarı bu skorla tamamlanacak derken kalemizde gördüğümüz gol ile 3-1 bitirdik ilk yarıyı. Oyuncularımı soyunma odasında tebrik ettim ve skorun rehavetine kapılmadan oyunlarına devam etmelerini istedim.
Ancak ikinci yarıda bambaşka bir takım vardı sahada. Rakibimiz kendini fazlasıyla toparlamış defans oyuncularım ise adeta dökülüyordu. ikinci yarıdaki tek şansım forvetlerimin çalışmaya devam etmesiydi. Kalemizde 2 gol gördüğümüz ikinci yarıda 2 gol atmayı başararak en azından 5-3'lük galibiyeti almış olduk. Ancak maçtan sonra oyuncularımı yaptığım uyarıya kulak asmamalarından dolayı özellikle defans oyuncularımızı azarladım. Yaptıkları hataları ikiletmeden kabul ettiler.
Spoiler: Maç Golleri, Özeti ve Puan Durumu
İlk yarıyı değerlendirdiğimizde kötü başladığımız sezona güzel bir ivme ile istediğimiz noktaya getirdik. İlk yarı sonunda yakaladığımız 4 puan fark, fazlasıyla tatmin ediciydi 3 mağlubiyet 1 beraberlik ile başladığımız sezonda. Ancak devre arası tatiline 20. maçtan sonra gireceğiz. önümüzdeki 3 maçı da iyi skorlarla atlatmayı umut ediyorum.
Transfer dönemide yaklaşıyordu. Ângelo'ya yapılan bir teklif vardı ancak bu teklif yeterli olmadığı için reddetmiştim. Bunun üzerine oyuncu takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Her ne kadar takımdan ayrılmaması için ikna etmeye çalışsam da bir şey değişmedi. Oyuncuyu transfer listesine koymak zorunda kaldık. Kendisinden beklentim büyüktü ancak yeteri kadar kendisini gösterememişti. Bu nedenle en fazla nakiti veren takım oyuncuyu almış olacaktı benden. Hal böyle olunca bizde transfer listemize aldığımız oyuncularda değişiklik yaptık. Defansa,Beklere,Orta saha'ya takviye yapmayı planlıyordum. Listemizi yönetime sunduk ve hummalı çalışmaları başlatmış oldum böylece.
Last edited by trinitrotloen : 05.Şubat.2014 at 11:03
Şu lig'den Göztepe yada Karşıyaka'dan biride çıksaya gene boş beleş İBB çıkacak
Maçlar güzel. Şampiyonluk bekliyoruz![]()
Türkiye Kupası - 4. Öneleme - Elazığspor - D
Çok çekişmeli geçmesini beklediğim mücadelede işi bizim adımıza kolaylaştıran rakibimiz oldu ve savunma hatalarını çok güzel değerlendiren oyuncularımız bu zor deplasmandan 3-0 galip ayrılmamızı sağladılar.
Spoiler: Maç Özeti
Touré'nin bu sezon başındaki uyum sıkıntısını aştıktan sonra gösterdiği performans görülmeye değer. Takımla bu sezon toplam 19 maça çıkan oyuncu 18 gol atarak maçbaşına 1 ortalamayı neredeyse yakaladı.
PTT 1.Lig - 18. Maç - Adana Demirspor - D
Üstüste çıktığımız 4. deplasman maçıydı. Artık evimize dönmek istiyorduk. bu maçtan zafer ile ayrıldığımız taktirde Adana Demirspor'un ilk 2 şansına sekte vuracak kendimizide biraz daha rahata ulaştıracaktık. Karşılıklı birer penaltının kullanıldığı maçtan zaferle ayrılan taraf 4-2 ile biz olmuştuk. Touré mükemmel performansına devam ediyordu. Oyuncunun Gelecek sezon kontratının bitecek olması bizi düşündürürken anlaşmaya yanaşmaması diken üstünde tutuyordu bizi. Bu galibiyet ile ligde 15 maçtır yenilmezlik serimizi sürdürüyorduk
Türkiye Kupası - 5. Öneleme - Gaziantep Bld (TSL) - D
Bu sezon kupada şansımız yaver gitmiyordu. Sürekli deplasmandaydık. Bu sefer karşımıza TSL'de kalma mücadelesi içinde olan Gaziantep Bld. takımı çıkmıştı. Karşılıklı pozisyonların olduğu maçta kaleciler başarılı bir performans sergilerken maç boyu dengeli bir oyun vardı. Bu denge skora da yansımış ve maçın normal süresi 0-0 sonuçlanmıştı. Ancak ne olduysa uzatma devrelerinde oldu. Defansta 3 dakika içinde yapılan iki hata sonumuzu hazırlamıştı. Önce hakemin varolmayan bir penaltıyı vermesi, arkasından da konsantrasyonu dağılan oyuncularımızın bir hata daha yapmasıyla 0-2 yenik duruma düştük. ilerleyen dakikalarda da karşılıklı 1'er gol olunca sahadan 1-3 yenik ayrıldık ve kupada gruplara kalamadan veda ettik.
Maç sonrasında hata yapan iki oyuncumuzda cesurca hatalarını kabul edip camiadan özür dilediklerini beyan ettiler. Bu hareketleri camiada ses getirdi. Maç sonrası yapılan yorumlarda da hakeme veryansın eden bir Antalyaspor taraftarı vardı. Federasyonda bu konuyla ilgili yapılan açıklamalara sessiz kalmıştı.
PTT 1.Lig - 19. Maç - 1461 Trabzon - E
Artık bütün gücümüzle lige dönmek zorundaydık. Aramızda 5 puan fark olan 1461 Trabzon maçına çıkacaktık. Kupadaki yenilgimizi kendi evimizde 1461 Trabzon takımını yenerek çıkarmalıydık. Rakibimizden Enver Edis'in Hat-trick yaptığı mücadelede üstünlüğü bırakmayarak Ali Sarıtaş ( 2 ), Göksu Alhas ve Süleyman Sevim'in golleri ile sahadan 4-3 galip ayrıldık. Bu galibiyet ile 1461 Trabzon ile aramızdaki puan farakını 8'e çıkardık. Yakın takipçimiz IBB'ninde yenildiği haftadan çok karlı çıkıyorduk.
Spoiler: Maç Özeti ve Puan Durumu
Sıradaki maçımız IBB'ye karşıydı. 7 puanlık farkı açıp iyice rahatlamak için büyük bir fırsat geçmişti elimize...
Bu yıl lider olarak çıkarsın, istikrarlı bir gidişatın var.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
PTT 1.Lig - 20. Maç - İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü - D
Arayı açmayı ümid ettiğim bir maçtı oyuncularımıda bu şekilde hazırlmaıştım. Ancak maç hiçte öyle geçmedi. bu kadar kötü oynadığımızı hatırlamıyorum. Belediye adeta üzerimiden geçmişti. Hiçbir varlık gösteremediğimiz bu kritik maçtan 0-3 gibi net bir skorla yenik ayrılıyorduk.
Bu moral bozukluğu ile sonraki maça adapte olmak zor olacaktı. Neyseki 14 günlük yılbaşı arası vardı. Trabzon maçı için kendimizi toparlamak adına çok güzel bir zamandı bu. Transfer dönemini iple çekmiştim verilen bu yeni bütçe ile bir iki isim daha takviye etmek istiyordum. Ancak tabi istediğimi bulamadım. Her ne kadar bütçe verilse de maksimum maaş değerini aşamıyorduk. Yine de bir iki takviye yaptık takıma. Takımdan ayrılan ve Adana Demirspor ile anlaşan Ângelo'nun yerine bir orta saha, bir sol bek ve yedek açısından sıkıntılı olan forvete takviyeler yaptık Trabzonspor maçı öncesi. Boşalan yabancı kontenjanını da defansta kullanmak istiyorduk ve çalışmalarımız devam ediyordu bununla ilgili.
Spoiler: Devre Arası Transferler - 1
PTT 1.Lig - 21. Maç - Trabzonspor - E
İlk yarıda Avni Aker'de elimizden kaçırdığımız rakibimizi bu kritik maçta yenmek zorundaydık. Yoksa büyük bir stres altında kalacaktık. Trabzon zor günler geçirmekte ve 8. sıraya kadar gerilemiş durumdaydı. Mutlak yükselme potasında olması bekleniyordu. Onlarda bu baskı altında oynayacaklardı. Çok dişli bir maç bizi bekliyordu. Ancak sonuç hiçte öyle olmadı...
Bu galibiyet takıma büyük bir moral sağladı. Belediye'de puan kaybedince on numara bir sonuç olmuştu. Henüz konuşmak için erkendi ama adım adım şampiyonluğa doğru ilerliyorduk...
PTT 1.Lig - 22. Maç - Polatli BUGSAŞ Spor - D
Yükselme potasındaki rakibimizin teknik direktörü, maçtan önce talihsiz açıklamalarda bulunmuştu. Şansımızın yardımıyla buralara geldiğimden bahsetmişti. Oyuncularıma rakibe bu lafı yedirmeleri gerektiğini anlattım. Rakibin sert oyununa rağmen 17. dakikada 1-0 öne geçtik. Lakin rakibimiz ilk yarı bitmeden skora dengeyi getirdi. Devre arasında rakibimizin maçtan önceki sözlerini yedirmek istemiyorsunuz galiba diyerek sahaya yolladım oyuncularımı sitemkar bir şekilde. İkinci yarıda işe yaramıştı bu ve rakibin üzerine gitmeye başlamıştık. istediğimiz gol ise 70. dakikada Mustafa Pektemek'ten gelmişti. 2-1 yapıyorduk bu gol ile durumu. Ancak rakibin üzerindeki baskımız hala bitmemişti. Bu baskılar sonucu köşe vuruşunda skoru 3-1'e getiriyorduk ve sahadan da bu golle galip ayrılıyorduk.
PTT 1.Lig - 23. Maç - Pendikspor - E
Yükselme yarışından kopmak istemeyen rakibimize karşı oynadığımız maçta her ne kadar üstün oynasakta yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince rehavetinde etkisiyle; eline geçen pozisyonu iyi değerlendiren rakibimiz sahadan 0-1 galip ayrıldı. Beklemediğimiz bir sonuçtu. Ancak rakiplerimizin puan kayıplarının devam etmesi tek tesellimiz oluyordu bu hafta.
Trabzon'a ne olmuş öyle ya,1461'le aynı lige düşmüşler,gidiş iyi.
Puan farkını açmaya başlamışız , bu sene çıkacağız üst lige rahat rahat .
Sazı elimize almışız eğer bu kariyer 5-6 sezon daha devam ederse sanırım , Trabzonspor ve 1461'in rolleri değişir
PTT 1.Lig - 23. Maç - Pendikspor - E
Yükselme yarışından kopmak istemeyen rakibimize karşı oynadığımız maçta her ne kadar üstün oynasakta yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince rehavetinde etkisiyle; eline geçen pozisyonu iyi değerlendiren rakibimiz sahadan 0-1 galip ayrıldı. Beklemediğimiz bir sonuçtu. Ancak rakiplerimizin puan kayıplarının devam etmesi tek tesellimiz oluyordu bu hafta.
NOT: Bir önceki postta kopyala yapıştır maduru olmuşumResimleri yanlış koymuşum. Düzeltme amaçlıdır.
PTT 1.Lig - 24. Maç - Elazığspor - D
Son 4 haftada 6 puan kaybettik. Liderlik yarışından düşmememizin tek sebebi rakiplerimizinde aynı dönemde puan kaybetmesi oldu. Bu maçta da yükselme mücadelesi içinde olan Elazığ ile karşılaşacaktık. Çekişmeli geçmesini bekliyordum mücadelenin. Öylede oldu. Maça hızlı başladık ve 7 ve 17. dakikada Guédioura'nın attığı gollerle 2-0 öne geçmiştik. Ancak deplasmanda bu avantajımızı koruyamadık. 37 ve 39. dakikalarda yediğimiz gollerle ilk yarıyı 2-2 kapattık. ikinci yarıda orta saha savaşı haline dönen maçta başka gol seside çıkmayınca 2-2 beraberlikle ayrıldık.
PTT 1.Lig - 25. Maç - Göztepe - E
Yükselme mücadelesi içinde olan Göztepe'yi ağırlayacaktık evimizde. 5 maçta kaybettiğimiz 8 puan artık yeterdi. Evet üst sıradaki takımlarla maçlar yapıyorduk olabilecek bir durumdu ancak şansımız yaver gidiyordu sadece. Rakiplerimizde aynı dönemde puanlar kaybetti. Kaybetmiş olmasalar liderlikten çoktan olmuştuk. Bu maçla geri gelmemiz gerekiyordu. Bunu da güzel bir oyunla 3-1 galip gelerek başardık evimizde. 1461 Trabzon'un kazandığı maçın ardından puan farkını korumuştuk.
Spoiler: Maça Genel Bakış, İstatistikler ve Puan Durumu
PTT 1.Lig - 26. Maç - Adanaspor - D
Düşme sınırındaki rakibimizi hiçte hoşlanmadığım bir şekilde deviriyorduk. ilk yarısını 0-1 yenik kapattığımız ve maç boyu berbat bir bitiricilik gösteren takımım hakemin Adanaspor aleyhine verdiği HAKSIZ bir penaltı ile 2-1 galip geliyorduk. Maçtan sonra bu tarz galibiyetleri içime sindiremediğimi ancak elimizden hakem kararlarına uymak dışında başka birşey gelmediğini söyledim. Sergilediğimiz performans ile galibiyeti dahi hak etmediğimizi oyuncularıma uygun bir dille anlattım. Maçın ardından 1461 Trabzon'un yenildiği haberini alınca sevindim. Puan farkını biraz daha açmıştık. İlk 6 sırada sürekli bir yer değişikliği vardı. Yükselme yarışı iyice kızışmıştı.
Spoiler: Maça Sonu Özeti(Puan Durumlu), İstatistikler
PTT 1.Lig - 27. Maç - Orduspor - E
Puanların yakın olması sebebiyle üst sıralarda oynamalar çoktu. Orduspor'da bu karışıklığın içinde kendine yer ayırmaya çalışıyordu. Ancak onlara bu şansı vermeye hiç niyetim yoktu. Sıkı bir mücadeleye sahne olan maçta istediği sonucu alan biz olduk. İstediğimiz sonuca ise duran toplar sayesinde vardık. 2 köşe vuruşu ve bir serbest vuruş golü ile sahadan 3-0 gibi net bir skorla ayrılıyorduk. Bu galibiyet ile puan farkınıda 10'dan 11'e çıkarıyorduk. Son 7 maça girerken çok büyük bir şans elimize geçmişti. Artık şampiyonluk için herşey bizim elimizdeydi.
Spoiler: Maç Sonu Özeti, İstatistikler ve Puan Durumu
Maçtan sonra ilginç bir haber dikkatimi çekti. Karşıyaka kulübü yönetimi kötü gidişattan teknik direktörü suçlu bulmuş ve kendisiyle ilişiğini kesmişti. Bununla ilgili haberin altında ise kovulma ihtimali olan teknik direktörler ile ilgili bir değerlendirme yapılmış ve burada benimde adım geçmekteydi. Görünce inanamadım duruma. Gelecek sezon sonuna kadar kontratım vardı kulüpte. Bu haberin çıkmasına bir hayli şaşırmıştım. Ancak çok üstünde durmadım. Antalya derbisi yaklaşırken Federasyon'dan samimi bir teklif geldi. 3 oyuncumuz milli takımlara çağırılmıştı. Erteleme ihtiyacımız olup olmadığı sorgulandı. Bende bu ertelemeyi seve seve kabul ettim. Rakiplerimiz üzerinde psikolojik bir baskı kurmayı planlıyordum.
Maçı ertelemek ise işime yaramıştı. Bu haftayı pas geçerken, alınan skorlar istediğim yönde olmuştu ve playoff'lar artık garantilenmişti. Şampiyonluk adım adım geliyordu.
PTT 1.Lig - 28. Maç - Boluspor - D
Ligin ilk yarısında istikrarlı bir performans gösteren Boluspor, ikinci yarıda adeta çökmüştü ve düşme hattına doğru hızlı bir şekilde ilerliyordu. Bu performansını fırsat bildiğimiz rakibimize bizde acımadık ve 7,23,90+2 'de Taylan Antalyalı, Pape Touré ve Musa Saygın'ın attıkları goller ile sahadan 3-0 galip ayrıldık.
Bu sezon çok şeyler beklediğim İbrahim Coşkun'dan ise sakatlıkları nedeniyle hiçbir verim alamamıştım. Kariyeri boyunca sadece 10 hafta sahalardan uzak kalan oyuncu, bizimle geçirdiği ilk sezonunda sadece 10 maça çıkabildi. Üst üste yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle 4 aydır sahalardan uzak kalan oyuncu, maç temposunu yakalasın diye gönderdiğimiz yedek takım maçında yine sakatlandı ve aldığımız raporlarda sezonu kapattığı söylendi. Oyuncunun bu şanssızlığına diyecek hiçbir şey yoktu. Üstüste gelen bu sakatlıklar sonrası kondüsyoner ve sağlık kadromuzu sorgulama ihtiyacı hissettik.
Spoiler: Müzmin Sakat İbrahim Coşkun'un Sakatlık Süreleri
PTT 1.Lig - 29. Maç - Alanyaspor - E
Boluspor maçından 2 hafta sonra Antalya derbisine çıkıyorduk. Alanyaspor'u evimizde konuk edecektik. Maç boyu başa başa bir mücadele yaşadık. Özellikle ilk yarıda rakibimiz bizi çok zorladı ancak 32. dakikada devre arasında kiraladığımız İtalyan defans oyuncusu Cagiano'nun köşe vuruşunda yaptığı mükemmel kafa vuruşu ile 1-0 öne geçtik. devrede başka gol sesi çıkmayınca devre arasına bu skorla gittik. Ancak oyuncularımdan ikinci yarı dikkatli olmalarını ve daha iyi performans göstermelerini istedim. ikinci yarının ilk atağında daha 46. dakikaya dönmeden Taylan Antalyalı'nın golü ile durumu 2-0'a getirdik ve atılan bu gol maçı koparan gol oldu. Bu dakikadan sonra kontrolü iyice elimize aldık ve baskılarımızı arttırdık. rakip kaleyi şut ablukası altına aldık ve beklediğimiz gol 71. dakikada Taner Alkaç'ın ayağından geldi. Bu golle durum 3-0 oldu. Bu golden sonra rahatlayan takımımız 83. dakikada rakibin golüne engel olamasada 90+1'de Emin Atasoy maça son noktayı koydu ve sahadan 4-1 ile galip ayrıldık.
Pape Taure'nin profilini merak ettim paylaşabilir misin hocam![]()
steam : aytekin79
steam : aytekin79
PTT 1.Lig - 30. Maç - Samsunspor - D
Bu maçı aldığımız takdirde Süper Lig'e çıkmayı garantiliyorduk. Rakibimiz ise Ligin dibine demir atmış Samsunspor takımıydı. Bu maç sonrasında rahat bir şekilde terfimizi kutlamak istiyordum. İstediğimize de ilk yarıda attığımız 3 gol ile sahip oluyorduk. Cagiano, Musa Saygın ve Taner Alkaç'ın attığı goller 3-0'lık skor avantajını sağlamıştı bize ilk yarıda. İkinci yarıda ise oyuncularım rahat davranınca Samsunspor takımı daha cesur bir şekilde üzerimize gelmeye başladı. Ancak bir sonuca gidemeyince onlarda bu deplasmandan da 3 puanı 3-0 gibi net bir skorla alıyor ve Süper Lige terfimizi kazanıyorduk. Sahada müthiş bir sevinç vardı. Oyuncularım şarkılar ve marşlar söyleyerek kutluyorlardı bu zaferi. Maç sonrası Başkan ve Taraftarlar gruplarından da çeşitli kutlama mesajları geliyordu.
Spoiler: Maç Özeti ve Tebrik Mesajları
Bu zaferin ardından gözler 31. hafta maçlarına çevirilmişti. 2. sıradaki 1461 Trabzon ile 11 puan farkımız vardı ve bizden bir gün önce sahaya çıkacaklardı. Yaşayacakları en ufak bir puan kaybı ile şampiyonluğumuzu ilan edecektik. 4 gözle bu maçın skorunu bekliyorduk. Boluspor'u evinde ağırlayacak rakibimizin üzerindeki baskı fazlasıyla belli oluyordu maçta. Maçın sonunda ise gülen taraf 0-1 ile Boluspor oluyordu. Trabzon aldığı bu yenilgi ile şampiyonluk yarışına tamamen havlu atıyordu. Maç yapmadan Şampiyonluğa ulaşıyorduk.
PTT 1. LİG 2020 / 2021 SEZONU ŞAMPİYONU ANTALYASPOR
[YOUTUBE="1brOzvcnlew"]Kutlamalara Davet[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="l4C8hnRG8LY"]Kutlama Öncesi Yürüyüş[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="Q1NG1EVfH3Y"]Kutlamalar - 1[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="-fQEClZfaJ4"]Kutlamalar - 2[/YOUTUBE]
Kutlamalara katılım çok büyük oldu. Antalya'da söndürülemeyen bir yangın vardı sanki... Çok güzel görüntülerdi bunlar. Bu sıcak şehir daha da ısınmıştı. Süper Lig'de olması gereken bu takımı artık yerine koymuştuk. Sırada daha büyük başarılar vardı.
Spoiler: Puan Durumu ve Tebrik Mesajları
PTT 1.Lig - 31. Maç - Kahramanmaraşspor - E
Taraftarımız karşısına şampiyonluğun rehaveti içinde çıktığımız maçtan zorda olsa zafer ile ayrılıyorduk. 47. dakikada 10 kişi kalan takımımız rakibimizin üstün oyununa rağmen yakaladığımız şansları iyi değerlendirdik ve sahadan son dakikalarda attığımız gollerle 3-1 galip ayrılmayı bildik.
PTT 1.Lig - 32. Maç - Konyaspor - D
Rakibimizi istatistiksel olarak adeta ezdiğimiz maçta sahadan Guédioura ve Taner Alkaç'ın golleriyle 2-0 galip ayrıldık.
PTT 1.Lig - 33. Maç - TKİ Tavşanlı Linyitspor - E
400. resmi maçıma denk gelen bu mücadelede goller 60. dakikadan sonra gelmeye başladı. 0-1 geriye düştüğümüz mücadelede oyuncularım golden sonra toparlandılar ve maçı 3-1 çevirerek güzel bir galibiyet aldılar. Son maçlarda konsantrasyonu kaybetmişlerdi artık. Bunda bir sakınca da görmüyordum. Şampiyonluğu açık ara kazanmıştık.
PTT 1.Lig - 34. Maç - Karşıyaka SK - E
Sezonu iyi bir performans ve galibiyetle kapatmak istedik. Performans her ne kadar iyi olsa da skor istediğimiz gibi olmadı. Final maçımızda 1-2 yenik ayrıldık. Yine de muhteşem bir sezon yaşadık. Buda nazarı olsun