Hakemin hatası var ama, maçın son dakikalarında özellikle Utaka oyuna girdikten sonra bariz bir Sivasspor üstünlüğü var, ayrıca maçın yine ilerleyen dakikalarında yine Fenerbahçede meireles'in benim gözümde taban ve direkt olarak dize yani oyuncuyu sakatlamaya yönelik hareketi var ki bu sadece taban hareketinden bile kırmızı kartlık bir pozisyon, yani hakem hataları tek taraflı değildi, ikinci golde oyuncunun tamamiyle katkısı var dı ki son dakikaları Sivas iyi değerlendirse şuanda 4-0 lık bir skoru bile konuşuyor olabilirdik. Emrenin çıkmasından sonra Salihin girmesi büyük bir hataydı, 1-0 geride olduğun maçta Cristian gibi bir yedeğin varken salihi almak sadece aptallıktır, ki zaten ilk 5 dakikadan sonra salih oyunda direkt olarak ekarte oldu, ama ben bugün performans olarak Sivastan bir kaç oyuncunun performansını beğendim ancak Sisoko ve Utakanın teke 3 kaldıkları pozisyonlarda bilek hareketi ile Fenerli oyuncuları oyundan düşürmeleri de kalitelerini gösteriyor, ayrıca yine bir pozisyonda Alperin eline çarpan topu görmezden geldi yani ben hakemin %100 Fenerbahçeyi engellediğine inanmıyorum, maçın tamamını izleyemedim yemek yapıyordum ancak gördüğüm kadarı ile hakem hataları çift yönlüydü, şahsi fikrim bu

Şunuda belirteyim ki el pozisyonunu nasıl görmediğini yada görmezden geldiğini anlayamadım bende, yani bariz bir şekilde bir penaltının atlandığına inanıyorum bende, ama nedenini bende anlayamadım