Burhan attı 2-0 oldu
Sivasspor kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe kazanır
Burhan attı 2-0 oldu
Burhan attı 2 oldu. Maç bitti diyebiliriz.
Bu yenilginin tek sorumlusu Ersun Yanal'dır,bir hocanın B planı olmaz mı? Yunus Yıldırım da bu maçı bir o kadar etkileyen isim oldu.
3-0 biter...
Hakem maçı katletmiş hala futbol konuşuyosunuz. Takımı herkesten çok eleştirenlerden birisiyim ama Meireles'in tekmesinde içimin yağları eridi, keşke o tekmeyi hakeme atsaydı.
Klasik Ersun hoca. Cok begeniyorum oynattigi futbolu ama ligin ikinci yarisinda cokuyor resmen
1-puan farkına asla güvenme, çünkü bu puan farkı suni bir farktı.Fikstür avantajının sonucuydu
2-Devre arasında eksik yerlere takviye yapmalısın
3-İşi bilen yönetimin ve teknik direktörün olacak
4-Başkan torpilli oyuncular oynamayacak. Hakeden formayı kapacak..
Sezon sonunda bu takımın yeniden yapılanması gerek. Galatasaray şampiyon olursa(bence yüksek ihtimal) en 3-4 sene domine eder ligi..Doğru planlama ile yeniden yapılanma lazım. Bunun için de futboldan anlayan yönetim ve iyi teknik direktörle olur..
Tamam teknik direktöründe hatası yok diyemeyiz. Ancak bu maça damga vuran kişi hakemdir, başka bir şey değil. Ben Galatasaraylıyım ancak büyük haksızlık yapıldı Fenerbahçe'ye. Hangi takım olursa olsun, insanların emekleriyle oynamaya hakları yok. Yıllardan beri aynı şeyi yaşıyoruz. Hangi takım şöyle güzel skorlar alsın, iyi ilerlesin, puan farkını açsın hemen birileri el atıyor duruma. Tabii başka nasıl şekilde para kazanılacak ki, burası Türkiye.![]()
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Maç başında ki Fener ile şimdi ki Fener aynı değil bu maçın sonucunu hakem tain etmiştir.
Sow'un sakatlığı ciddi bile olsa haftaya Kasımpaşa maçında tüm yaralarını sarar Fenerbahçe.
tamam hakem fenerbahçeyi katletti ama, sivas gibi ciddi bir deplasmana gidiyorsun yedek kluben:
gk-dc-mc-mc-mc-mc-mc. sahada da bir tane santroforun var sadece. şampiyonluk sadece ideal 11inin kalitesiyle gelmez. galatasarayın sneijder ve muslera sakatken ne kadar puan kaybettiğini de unutmamak lazım. her şey yeniden başlıyor artık, puan farkı 4 fakat ciddi bir fikstür avantajı var gs için.
Eyyama kurban gittik yazıklar olsun.
İstedikleri kadar çabalasınlar şampiyon olacağız !
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sivasspor 2-0 Fenerbahce
Man of the Match
Yunus Yildirim -![]()
Tebrikler Sivasspor'a,yazıklar olsun hakeme.Maçın içine etti bıraktı,penaltı pozisyonu için diyorum,kırmızı kartta haklı bence(pozisyon faul değil ama).
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hakemin hatası var ama, maçın son dakikalarında özellikle Utaka oyuna girdikten sonra bariz bir Sivasspor üstünlüğü var, ayrıca maçın yine ilerleyen dakikalarında yine Fenerbahçede meireles'in benim gözümde taban ve direkt olarak dize yani oyuncuyu sakatlamaya yönelik hareketi var ki bu sadece taban hareketinden bile kırmızı kartlık bir pozisyon, yani hakem hataları tek taraflı değildi, ikinci golde oyuncunun tamamiyle katkısı var dı ki son dakikaları Sivas iyi değerlendirse şuanda 4-0 lık bir skoru bile konuşuyor olabilirdik. Emrenin çıkmasından sonra Salihin girmesi büyük bir hataydı, 1-0 geride olduğun maçta Cristian gibi bir yedeğin varken salihi almak sadece aptallıktır, ki zaten ilk 5 dakikadan sonra salih oyunda direkt olarak ekarte oldu, ama ben bugün performans olarak Sivastan bir kaç oyuncunun performansını beğendim ancak Sisoko ve Utakanın teke 3 kaldıkları pozisyonlarda bilek hareketi ile Fenerli oyuncuları oyundan düşürmeleri de kalitelerini gösteriyor, ayrıca yine bir pozisyonda Alperin eline çarpan topu görmezden geldi yani ben hakemin %100 Fenerbahçeyi engellediğine inanmıyorum, maçın tamamını izleyemedim yemek yapıyordum ancak gördüğüm kadarı ile hakem hataları çift yönlüydü, şahsi fikrim bu
Şunuda belirteyim ki el pozisyonunu nasıl görmediğini yada görmezden geldiğini anlayamadım bende, yani bariz bir şekilde bir penaltının atlandığına inanıyorum bende, ama nedenini bende anlayamadım
Maça iyi başlayan bir Fenerbahçe aksine çok kötü başlayan bir Sivasspor, voleybolcu Sivaslının pozisyonuna penaltıyı çalmayan, olmayan pozisyona faul çalan -üzerine bir de kırmızı- hakem ve maçın bittiği an. Buraya kadar futbol konuşulabilir.
10 kişiyle de maç kazanılır ancak maç önünde de dediğim gibi Ersun Yanal'ın B planı yok, gerçi A planı da yok neyse. Saldım çayıra mevlam kayıra oynuyor takım. Takımın bu kalitesi, takımı şampiyon yapmaya yeterli ancak bu teknik heyet bu işte başarısız. Sürekli kopyala/yapıştır oyuncular ve dizilimler, ne oynacağı daha dünden belli bir takıma karşı hazırlanmayı ve önlem almayı daha da kolaylaştırıyor.
Maç önü değindiğim bir konu da deplasmanların önemiydi. Öyle Kadıköyde, TT Arena'da millete 3-5 atmakla şampiyonluğum rahat diyemezsin. Mevcut hava kimseyi yanıltmasın. Fenerbahçe'e son 5 deplasman maçında 2 kez galip gelirken, Galatasaray 1 kez galip gelmiş. Deplasmanlarda alınacak puanlar şampiyonu belirler. Şuan biri diğerinden iyi değil.
...
Abi allah aşkına bu maçı izledikten sonra da Fenerbahçe'ye oynanan oyunları inkar eden insanın bir daha futbolla işi olmasın, gerçekten söylüyorum. O anlayamadığımız Aykut Kocaman'ı şimdi çok iyi anlıyorum.
Fenerbahcenin net penaltisi verilmedi orda hem fikiriz + hakem 2 taraf icinde kotuydu fenerbahceye 9 kisi kalmaliydi ama 2. yi kirmiziyi cikartamadi hakem , tebrikler sivas.
Pozisyon faul olmayınca kırmızı kartta haksız oluyor dogal olarak.Faul vermese Egemen neye itiraz edecek öyle düsünmek lazım.Ayrıca Egemen'in yaptıgı çogu maçta yapılıyor bu konuda bir istikrar yok kimi hakem sarı veriyor kimisi vermiyor ama bizim müthiş hakem 1 dakikada iki sarı kart vermeyi tercih etti.
Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda ve Avrupa'da oynayacak olması hiçbir şeyi değiştirmez.. Devre arasında 9-10 tane futbolcu alındı, kadro genişliği ve kalitesi Fenerbahçeden çok çok üstün.. Galatasaray böyle oynamaya devam ederse şampiyon olur..
Meireles'in kırmızı kart alıp en az 4-5 hafta cezalı olması gerek ama hakem penaltının karşılığını vermiş oldu.. Hakem inanılmaz kötü yönetti maçı..
Bizim de dün penaltımız + kırmızı kart verilmedi.
Ne diyordunuz geçen sene hakem yanlış karar verdi diye abartılı tepki verilecek diye bir kural yok (Engin Baytar & Fatih Terim), sakin kalsaydınız, top oynamayan rakibi her türlü yenerdiniz. Liderlik baskıyı kaldırmayı gerektirir.
İbrahim'e katılıyorum, işi derbiler ve deplasmanlar belirleyecek. Bu fark yine artabilir, aksine bir anda kapanadabilir. Daha çok maç var.
Ayrıca düşüş Ersun Yanal'ın klasik olayı mı bilmiyorum ama, geçenlerde okuduğum bir yazıda sakatlıkların da 2. devrelerde artış gösterdiği yazıyordu onun takımlarında. Her hafta biri gitmeye başladı, bu normal değil gibi.
Bende aynı şeyi diyorum tamam evet Fenerbahçenin penaltısının atlandığını inkar edemem ama şimdi meirelesin kırmızı kartlık pozisyonununda atlandığını inkar etmesin kimse, belki penaltı gol olabilir veya olmayabilirdi, ama kırmızı kart yese meireles skor 2-0 değil çok dahada farklı olabilirdi, yani ben iki yönden de hata yaptığını düşünüyorum, yoksa Fenerbahçe kötü oynadı demiyorum ama son 10 dakika bariz bir şekilde Sivasspor, Fenerbahçeyi kendi yarı sahasına hapsetti, resmen açık hava hapisanesinde gibiydi fenerbahçe.
Ek olarak yenildiği her maç Galatasaray'a suç bulmaya çalışan insanlar gerçekten bırakın şu futbolu izlemeyi...