İyide Egemen faul yapmadı ama aldığı tavır kırmızılık bir tavır, o zaman faul yapmadı diye herkes hakeme gidip tekme vursun, omuz atsın, böyle mantık olmaz ki, Egemenin söylediği bir şey var ki Emre orada hakemi engellemeye çalışıyor kart çıkarmasını, pozisyonu tekrar izleyin hakem orada bir şey duyuyor ve aynı anda emre hakemin kart çıkartmasına engel olmaya çalıştığı bir harekette bulunuyor, o zaman hakem burada bir şey duymadı ise, emre neden hakemi engellemeye çalıştı? Egemenin neden atıldığını hakemin raporundan önce kimse bilemeyecek ama hakem heralde rapora keyfimden attım yazacak değil, en iyi hakemlerin bile kötü zamanları olur, ama her kötü oynandığı zaman rakip takım para vermiş gibi davrananları anlamıyorum. Galatasaray kaç maç yenildi, bir kaç Gs taraftarı Aziz yıldırım para bastı diye başladı, şimdi fener yeniliyor aynı... R.Madrid, Barcelona gibi takımlar yenildiğinde de zaten Barcelona veya R.Madrid hakeme para veriyordur... Sezon başından beri atlanan penaltı ve kırmızı kart sayımızı liste yapsam şike var diye gönderirsin avukata, ama şimdi bizde başlayalım Fener yaptı diye, böyle mantık olmaz ki, hakem hata yapar, sonuçta o da insan, beni kızdıran her şeyi rakip takıma yığmaya çalışanlar... Dediğim gibi, egemenin yaptığı hareket faul değil, belki hakem hata yapmasa kırmızı kart da yemeyecekti ama egemenin takındığı tavır benim gözümde kırmızı karttır.

Ek olarak enginin pozisyonunda tartışılacak bir şey yok, 11 maçlık ceza değildi ama doğru bir karardı, ama 11 maç yanlış bir cezaydı.