1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geçen hafta ortalığı inletenler,sus pus.Aziz Yıldırım niye çıkmıyor gövde gösterisi yapmıyor birilerini tehdit etmiyor ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bize mi kaldı Beşiktaş maçıyla ilgili yorum yapmak, hak savunmaya çalışmak. Fenerbahçe kısmına değinmiyorum bile. Gereksiz olduğu kadar tezatlarla da dolu bir açıklama. Bu şekilde biz de baskı altına almış oluyoruz.

Madem bağıran haklı oluyor, biz de gerekeni yapalım oyunu kuralına göre oynayalım diye düşündüler herhalde. Başka bir açıklama bulamıyorum.

Acaba Mancini hocam zayıf nokta olarak Ersan'ı mı görüyordu, bu isyan ondan da olabilir. Sonuçta adam her maç ayrı strateji üretiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bize mi kaldı Beşiktaş maçıyla ilgili yorum yapmak, hak savunmaya çalışmak. Fenerbahçe kısmına değinmiyorum bile. Gereksiz olduğu kadar tezatlarla da dolu bir açıklama. Bu şekilde biz de baskı altına almış oluyoruz.

Madem bağıran haklı oluyor, biz de gerekeni yapalım oyunu kuralına göre oynayalım diye düşündüler herhalde. Başka bir açıklama bulamıyorum.

Acaba Mancini hocam zayıf nokta olarak Ersan'ı mı görüyordu, bu isyan ondan da olabilir. Sonuçta adam her maç ayrı strateji üretiyor.
    Bu açıklama kesinlike Şükrü Ergün'ün ağzından çıkmış abi,gram oynama yapılmamış.Adam evde sıkılmış,yazmış,yollamış sitenin editörüne o da yayınlamış.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Geçen hafta ortalığı inletenler,sus pus.Aziz Yıldırım niye çıkmıyor gövde gösterisi yapmıyor birilerini tehdit etmiyor ?
    tehdit etti de noldu, MHK gitti en kil hakemi verdi maca

edit: aciklamayi yeni gordum, cok talihsiz olmus. bizim baskanin yaptigi basitlikse[eger o sekilde degerlendiriliyorsa] bu iki kat basitlik olmus maalesef.

Mesaj Yetkileri