Birde fm 08 de ben gs ile 4-5 sezon başarılar elde edince avrupadan teklif gelirdi. fm 14 de hiç teklif almadım. ayrıca uzun soluklu bir kariyer yaşadım 2025 lere kadar gledim sonra sıkıldım tatile falan çıktım. ardından bıraktım![]()
Birde fm 08 de ben gs ile 4-5 sezon başarılar elde edince avrupadan teklif gelirdi. fm 14 de hiç teklif almadım. ayrıca uzun soluklu bir kariyer yaşadım 2025 lere kadar gledim sonra sıkıldım tatile falan çıktım. ardından bıraktım![]()
eskiden itibara göre takımlara gidebilirdin örnegın gecen sene bölgesel olarak 3.ligden baslıyordum sonra lig atlayınca ulusal oluyordu böylece superlıg takımları senı alabılıyordu bu sekılde gaziantepe gecmıstım gaziantepte 3. bitirdikten sonra santos takımına gecmıstım ordada 1. bitirdikten sonra itibarım Kıtasal olmuştu böylece avrupanın onde gelen takımlarına gıdebılıyordum bende ajaxa gitmiştim tabi regenler falan cıkmıstı o sırada almıstım onları ligi 1. bitirp sampıyonlar lıgınde yarı fınal oynayınca itibarım iyice artmıstı böylece manchester citye gitmiştim ordada sampiyonlar ligi finalı oynayıp ligde 1. olunca itibarım dunya capında olmustu o zaman her ıstedıgım takıma gıdebılırdım real madird ve barcelonanın managerının kovulmasını bekledım ama kovulmadılaranlıcagınız eskiden bu işler itibara bakardı sımdı neye bakıyor merak edıyorum.????